john barnes написа:KOPScousers написа:Невероятно, няма да вземем никой след снощното по*но...
Газанига и Ромеро са на пазара, ние спим. Едва ли ще струват повече от 10-тина милиона, мамка му. Гомес е пълен смешник, Матип е вечно контузен, Ван Дайк е неузнаваем, Трент е ходещ конус, единствено Робъртсън е в някаква форма и въпреки това няма да купим вратар и защитник! Не мога да повярвам...

Рюдигер също е на пазара,даже може да го вземем под наем,а той е много добър защитник! Вратар също ни трябваше,тоя Газанига също можеше под наем да го вземем,но....
Че трябва подсилване трябва, и на мен ми се ще да купим централен защитник и вратар, но в момента на отбора му е нужен някакъв рестарт. Реално срещу Вила играхме с почти оптимален състав без Мане и Алисон. Те са ни изключително важни, но и без тях трябва да можем да бием отбори от такъв калибър, а ние изглеждахме смешно. В момента има нещо сбъркано в организацията на отбора, умора ли е, висока линия ли е, не знам ама машината скърца яко. Спада във формата е видим от километри. Фирмино го чепкаме от година време вече примерно. А това трио - Арнолд, Гомес и Кейта (следва да помага на Арнолд и Гомес) в дясната зона на защитата изглеждат като, че никога да не са играли заедно. Всички голове на Вила бяха от там.
Първия им гол го гледах 20 пъти и грешката на вратаря е очевадна, но Гомес защо се спря и поне не стигна до Грилийш да го натисне поне с тяло, не знам. Спря като кол да чака, а оня имаше време и да овладее и да се обърне и да подаде. Концентрацията ни и себераздаването от минали мачове ги няма никакви, това е положението.
Рюдигер и Газанига, нама как да ги вземем точно тях. Мауриньо да пусне свой играч при конкурент, това няма как да се случи ми се струва. Горе долу същото е и при Рюдигер, ще иде в Милан, но при нас шанса е 0%.
И забравих за Ловрен. След тоя мач ми изглежда като да е бил мастодонт в защитата ни. И е пич, защитил е Гомес и Адриан след мача.