KOPScousers написа:Мда, Де Лихт го зачеркваме. В крайна сметка този сезон наистина защитата ни беше много добра, а Матип се представи отлично. Може би наистина няма да се търси нов защитник и приоритетите ще са за подсилване на атаката. Аз се надявам на Депай.

В защита по-скоро, ще се търси алтернатива на бековете, но не бих отказал и заместник на Ловрен аз....
Иначе навсякъде тръбят, че ще се търси креативен халф като основна цел лятото, което има логика...не вярвам да се върнем за Фекир, Депай не го искам честно казано - поведението му ми е твърде като на инстаграм звездите на Ман Ю (Лингард, Погба и т.н.) и някак си не мисля, че Клоп би го взел...
За Брандт, Билд писаха, че отива в Борусия, но още няма нищо официално...ако е така обаче, да скачаме за Хаверц ние тогава, докато не сме го изтървали.
Има и слухове, че искаме да вземем Макс Крусе със свободен трансфер, ама на 31 години някак си не го виждам това дори със свободен...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.