plmar написа:john barnes написа:plmar написа:Липсващото парче от пъзела е Андре Гомеш! Черен бял, Танги си е супер, нема кво да се чудим.
По-скоро е Рубен Невеш от вълците. Към него и Брандт имаме апетити за лятото.
И двамата johni, и двамата + Окса и Хари и селекцията можем да я броим за завършена!
Гомеш май отива в Тотнъм по последните информации а и като цяло след като отиде в Барселона и дори сега в Евертън не ме впечатлява (преди Барса му се кефех всъщност)...
Ндомбеле е много добър и ще става все по-добър, но той е по-скоро тип Фабиньо, въпреки че може да играе и box-to-box...Невеш същата работа, даже ще видим днес как играе най-дълбоко от халовете на вълците (иначе аз лично много му се кефя и бих искал да го вземем така или иначе)....но не мисля, че ще е който и да е от двамата честно казано...
Още миналото лято стана ясно че търсим атакуващ, креативен халф и затова искаме Фекир....за съжаление не мисля, че ще се върнем към него, но тук някой спомена Бруно Фернандеш - много добра опция в момента според мен....като цяло в момента вече се споменаваме в борбата за всички големи имена и имаме шанс да ги привлечем, за разлика от преди няколко години...Жоао Феликс ще струва скъпо, но ако можем да го измъкнем ще ни е най-добрия ход сякаш....Кай Хаверц също е с огромен потенциал и е всеизвестно, че Клоп го харесва, но сякаш е по-вероятно да не ходи никъде това лято....
Като цяло най-очевидния вариант в момента за халф е Юлиян Брандт - млад но в същото време има и опит, има визия, удар и най-важното за Клоп - може да играе на няколко позиции - почна кариерата като крило, после втрои нападател с Кислинг и сега играе вътрешен халф а и това лято има клауза от 25 милиона евро, което е смешна цена в днешния пазар, особено предвид качествата и потенциала му....
А и като цяло сега с връщането на Окс, местата в халфовата линия са ни кът като цяло, ако някой не напусне, а честно казано единствения, който обективно погледнато виждам вариант да си тръгне е Милнър и то, ако Лийдс се върнат във ВЛ, да отиде да завърши там кариерата си от където е започнала. Това би освободило още едно място, но да не забравяме че и Груич се връща и според мен след сезона който направи във Херта, Клоп ще му даде шанс при нас този сезон. Хари Уилсън също се връща и той може да играе в центъра, предвид, че не е от най-бързите крила, но пък техника и визия има...за съжаление в момента не изглежда да има дългосрочно бъдеще при нас, но силно се надявам да не е така защото много ме кефи лично мен. Уудбърн мисля, че ще си замине за постоянно това лято вече, но това почти няма отношение към титулярните места така или иначе.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.