Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот cskarcheto92 » 24 мар 2019 19:50

plmar написа:Айде да ме подсетиш за един провал от школата на Аякс? Да не говорим за Суарес! И кой казва да не се дава шанс на Къртис! Просто при днешната динамика и конкуренция, в топ отбор, няма кой да ти дава шансове, да речем, три сезона и да уснанови че е открил новия Хендо! Без покупка в стил Алисон или Върдж няма как да сме конкурент нито у дома, нито в Европа!

Никъде не съм казал, че от Аякс ще вземем футболист, който ще в провал. Тука гледаха 3 мача и си набелязаха Нерез, Зиеч и др. Зиеч е добър, окей и дори му следях играта на СП, но няма как да бъде сравняван с Иско/Дибала/Коутиньо/Фекир. Тези ще са трансфери от тип ВВД/Алисон. Зиеч спада към тези от тип Кейта/Шакири. И това,че предпочитам някой за сметка на друг, не означава, че няма да бъда доволен от трансфер на мароканеца.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 24 мар 2019 21:06

john barnes написа:Слухове от днес за Мемфис Депай. Джини и Върджил май са му говорили. Вярно,че не успя при манафа,ама за мен си е класа и при нас ще мачка!

Еми чудесно, след 30мин. по родния ефир да го видим! Класата му, и за мен, факт!
Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 24 мар 2019 23:34

И кой, по дяволите, е тоя Нико Шулц? Въпрос към разбиращите от бундеспазара!
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 25 мар 2019 00:00

plmar написа:Айде да ме подсетиш за един провал от школата на Аякс? Да не говорим за Суарес!

Еми... Блинд... Клаасен... Милик... Вермаелен преди. Догодина вероятно ще мога да те подсетя за още двама. А тълпата от ранга на Юнес, Кишна и ел Гази сигурно е безмислено да ти ги споменавам.
Всъщност, за последните 10-12 години, освен Суарес и Ериксен, не се сещам от Аякс да е изгрял друг топ-играч. А, да, и Джоди Лукоки... :)
(е, феновете на Тотнъм ще кажат, че цялото им защитно трио е от Аякс, ама аз имам предвид наистина топ-играчи).

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 25 мар 2019 00:05

cskarcheto92 написа: Никъде не съм казал, че от Аякс ще вземем футболист, който ще в провал. Тука гледаха 3 мача и си набелязаха Нерез, Зиеч и др. Зиеч е добър, окей и дори му следях играта на СП, но няма как да бъде сравняван с Иско/Дибала/Коутиньо/Фекир. Тези ще са трансфери от тип ВВД/Алисон. Зиеч спада към тези от тип Кейта/Шакири. И това,че предпочитам някой за сметка на друг, не означава, че няма да бъда доволен от трансфер на мароканеца.

То и Боби, Мане и дори Салах, преди да ги вземем нямаше как да се сравняват със сегашния статус на Иско, Дибала и Коу. Зиех има много искра в себе си, друг е въпросът дали би се разгоряла в Пуул. Но за мен опитът си струва. Още повече, че такива като Иско и Дибала едва ли изобщо влизат в трансферните ни планове.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 мар 2019 02:14

9lives написа:Реално лятото ни трябват доста резерви - вратар, ляв бек, десен бек, нападател. Надявам се и Хари Уилсън да се включи към отбора и да не ни трябва крило. Ако пък някой измежду Лалана и Милнър напусне ще трябва и халф.

Съгласен на 99% -резервни вратар и 2 бека, нападател-резервен или титуляр, ако е титуляр няма да ни трябва халф, ако се махне Лалана. Фирмино ще играе на 10ката, а и този сезон го изкарахме без Чембо, а Кейта и Фабиньо играха в 50% от мачовете...за всички тях ще трябват повече минути. Лалана игра 2,3 мача титуляр, може за купите спокойно да се смени и от Груич даже. Милнър не мисля, че ще се махне, просто ще си приеме функцията на твърда резерва, ама заради универсалните му качества, ще е първи за запълване на дупки и влизане второто полувреме според резултата.
john barnes написа:Слухове от днес за Мемфис Депай. Джини и Върджил май са му говорили. Вярно,че не успя при манафа,ама за мен си е класа и при нас ще мачка!

Този е голям чешит, като характер и мисля, че само можем да намажем от това, че е "провал на Юнайтед". Ние такива "провали" най-ги обичаме. А и той тогава беше само на 20 и играеше на лъженка цял мач, сега изглежда доста израстнал и поумнял.
Real написа:
plmar написа:Айде да ме подсетиш за един провал от школата на Аякс? Да не говорим за Суарес!

Еми... Блинд... Клаасен... Милик... Вермаелен преди. Догодина вероятно ще мога да те подсетя за още двама. А тълпата от ранга на Юнес, Кишна и ел Гази сигурно е безмислено да ти ги споменавам.
Всъщност, за последните 10-12 години, освен Суарес и Ериксен, не се сещам от Аякс да е изгрял друг топ-играч.

Суарез е от школата на Насионал Монтевидео, в Холандия първо играе една-две години за Грьонинген и чак вече на 21,2 години го дърпат Аякс. Виктор Фишер им е най-големия провал последните години, ебаси очакванията дето имаше към него. Даже не го знам къде е сега, последно го мярнах някъде из германските средняци.

Потребителски аватар
mariqnsym
Контакти:

Мнениеот mariqnsym » 25 мар 2019 21:40

Real написа:
cskarcheto92 написа: Никъде не съм казал, че от Аякс ще вземем футболист, който ще в провал. Тука гледаха 3 мача и си набелязаха Нерез, Зиеч и др. Зиеч е добър, окей и дори му следях играта на СП, но няма как да бъде сравняван с Иско/Дибала/Коутиньо/Фекир. Тези ще са трансфери от тип ВВД/Алисон. Зиеч спада към тези от тип Кейта/Шакири. И това,че предпочитам някой за сметка на друг, не означава, че няма да бъда доволен от трансфер на мароканеца.

То и Боби, Мане и дори Салах, преди да ги вземем нямаше как да се сравняват със сегашния статус на Иско, Дибала и Коу. Зиех има много искра в себе си, друг е въпросът дали би се разгоряла в Пуул. Но за мен опитът си струва. Още повече, че такива като Иско и Дибала едва ли изобщо влизат в трансферните ни планове.

И дай сега да купуваме играчи и да ги чакаме да станат Салах . Много ясно , че всеки иска да вземем доказан играч ! Мисля , че със сегашното представяне на отбора всеки топ играч би приел да дойде !!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 мар 2019 00:08

Даже не бих се изненадал ако Лийдс се качат Милнър да се върне там със свободен трансфер и да приключи кариерата там където е дебютирал във ВЛ
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 26 мар 2019 08:49

wu_dnica написа:Жоао феликс

Букмейкърите рекоха 14:1
(за сравнение - Мбапе 12:1 :shock: / Дибала... 3:1 :) )
... и доколкото шансът за тия двамата е НУЛЕВ, смятай за Феликс какъв е.

mariqnsym написа:И дай сега да купуваме играчи и да ги чакаме да станат Салах . Много ясно , че всеки иска да вземем доказан играч ! Мисля , че със сегашното представяне на отбора всеки топ играч би приел да дойде !!

Въпросът не е какво аз давам и кой би приел да дойде, а каква е клубната политика. Дори Алисон и Върдж не бяха толкова доказани, когато дойдоха, Рома и Сотон не са мерило, един силен сезон - също. Просто Клоп и хората край него си разбират от работата и най-вероятно и сега ще докарат някой, който ще се докаже тепърва, при нас. Затова и взехме него, не Моу, Пеп или друг дето "печели трофеи всеки сезон"...

Liverpool_EC написа:
Суарез е от школата на Насионал Монтевидео, в Холандия първо играе една-две години за Грьонинген и чак вече на 21,2 години го дърпат Аякс. Виктор Фишер им е най-големия провал последните години, ебаси очакванията дето имаше към него. Даже не го знам къде е сега, последно го мярнах някъде из германските средняци.

Знам за Суарес, бре! :lol:
Имах предвид играчи, изгряли от Аякс, не задължително минали през детските формации. В Хрьонинген Луис бележеше, но освен скаутите и феновете в Холандия - друг не го забелязваше. Изгря за масовата публика в Амстердам. Иначе.. Ибра е от Малмьо, Овермарс - от Гоу Ахед (май), ван Бастен - от Утрехт... пък на феновете на Барса им кажи, че Меси е продукт на Олд Бойс, да видиш... :lol: )

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 26 мар 2019 09:28

Real написа:
wu_dnica написа:Жоао феликс

Букмейкърите рекоха 14:1
(за сравнение - Мбапе 12:1 :shock: / Дибала... 3:1 :) )
... и доколкото шансът за тия двамата е НУЛЕВ, смятай за Феликс какъв е.
Бе те и за фабинио толкоз знаеха...няма страшно звъннал съм на бат Юрген,да не го е пропуснал случайно.
Майтапа на страна...мисля,че зимата е имало запитване ,но ония не са харесали 70 евра...нищо не се знае...ма много го харесвам 8-)
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”