Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Onq » 06 яну 2019 13:16

john barnes написа:
Onq написа:
john barnes написа:Десен бек-Павар за 35млн евро. Нападател-Вернер за 45млн евро. Продаваме стъкления,маркович,ориги и добавяме някой лев и всички сме доволни. Хахахаа

Нито едно от петте ти предложения няма да се случи... и слава богу. Не е лощо да гледаш пресконференциите на Клоп. Обяснява кое-как

Мене ми е ясно кое-как,ама ти май от сарказъм не разбираш или искаш куците коне,за сметка на класни играчи. Факта,че се смея след предложенията си,би трябвало да те подтикне,че всичко е в сферата на мечтите...

Сарказъм или мечти? Щото теи ти искания са редовни ;)

Onq

Мнениеот Onq » 06 яну 2019 13:22

gogovcite написа:Ти отказваш да разбереш, че щом не им се дава шанс значи не стават или най-малкото още не са готови за ВЛ. На чие място да играе Уудбърн? Ако не покаже нивото на титулярите няма да помирише терен. Това е! Шансове за повече минути или в по-малките отбори, или показваш качества за голям отбор. Това се нарича конкуренция и тя вдига качеството. Другото е комунизъм.

Питах три пъти, ама дай пак, понеже си все не разбрал. Кога да го покаже това не ниво, като не е пускан, кога, на маса? Мъжкият отбор тренира един път седмично, другото са мачове и възстановяване. Показаха си нивото лятото и тва е, пак се купува, щото болшинството фенове се извратиха и ако няма хвърлени 100-200 милки на лято искат оставки на ръководство и тренери. Затова и съпорта не е на ниво, и има цели мачове, където се мълчи и постепенно топотборите в Англия станаха като испанските. Пусни си мач в долните дивизии и се наслаждавай на себераздаване и подкрепа, а забравих, но вас тези неща не ви интересуват, вие сте фенове на резултатите.

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 06 яну 2019 13:56

Onq написа:
gogovcite написа:Ти отказваш да разбереш, че щом не им се дава шанс значи не стават или най-малкото още не са готови за ВЛ. На чие място да играе Уудбърн? Ако не покаже нивото на титулярите няма да помирише терен. Това е! Шансове за повече минути или в по-малките отбори, или показваш качества за голям отбор. Това се нарича конкуренция и тя вдига качеството. Другото е комунизъм.

Питах три пъти, ама дай пак, понеже си все не разбрал. Кога да го покаже това не ниво, като не е пускан, кога, на маса? Мъжкият отбор тренира един път седмично, другото са мачове и възстановяване. Показаха си нивото лятото и тва е, пак се купува, щото болшинството фенове се извратиха и ако няма хвърлени 100-200 милки на лято искат оставки на ръководство и тренери. Затова и съпорта не е на ниво, и има цели мачове, където се мълчи и постепенно топотборите в Англия станаха като испанските. Пусни си мач в долните дивизии и се наслаждавай на себераздаване и подкрепа, а забравих, но вас тези неща не ви интересуват, вие сте фенове на резултатите.

Как къде? Играят мачове с долните гарнитури, тренират с първия отбор.. при много талант и малко късмет нещата се случват.

Onq

Мнениеот Onq » 06 яну 2019 13:57

nev3rm1nd написа:
Onq написа:

Как къде? Играят мачове с долните гарнитури, тренират с първия отбор.. при много талант и малко късмет нещата се случват.

Не тренират с първия отбор, но явно и 100 пъти да го кажа все тая.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 06 яну 2019 14:03

Onq написа:

С теб винаги сме били на едно мнение, но тука се разминаваме. Естествено е, че всеки иска резултати и неговият отбор да побеждава във всеки мач. Всеки иска да вижда момчета от школата, но първо трябва да спечелиш мястото си. Дори с мачове за младежките формации, тренировки, желание и т.н. Ако в школата има диамант, то със сигурност ще бъде привикан и пуснат в игра на момента. Сега се радваме на ТАА и то заслужено. В началото влезе плахо, но постепенно се затвърди в състава и смея да твърдя, че сега е един от топ бековете в Англия, а има потенциала да стане и от най-добрите в световен мащаб. Същата е и работата с Джо Гомез. Дори той се приспособи по-трудно по мое мнение. Сега обаче усещаме липсата му и то доста. Затова си мисля, че ако има такъв нешлифован диамант, то скоро ще го видим.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 06 яну 2019 14:04

Onq написа:
nev3rm1nd написа:
Onq написа:

Не тренират с първия отбор, но явно и 100 пъти да го кажа все тая.

Понякога може и да тренират, но дори и да не тренират това няма значение. Има си хора, които информират мениджъра дали някой играч става и до къде е с развитието.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 яну 2019 14:45

gogovcite написа:
Onq написа:
Liverpool_EC написа:
Onq написа:
Liverpool_EC написа:
Onq написа:Къртис Джоунс направи абсолютно същото, ама ти веднага обясни как не ставал. Днешните мениджъри са страхливци до един. Вземат ги юношите за един два мача, колкото да замажат очите, и после с години никакъв шанс. Винаги ще давам за пример как на 15 години почнаха Милнър и Рууни . Роби и Стиви също не чакаха до 20 и. Хари Уилсън прави ебаси сезона и грам шанс няма да му се даде. Уудбърн отече и т.н. Затова днешният футбол не ме кефи, изцяло подчинен е на моментните успехи и се къса връзката фенове-юноши-клуб. Самите фенове също са виновни. Такива неща изчетох по адрес на Трент (да не споменавам помията реалист). Как пък не се усетиха, че бе оставен на двамата най-опасни и бързи нападатели в лигата, които не са в нашия отбор. И пак беше на сантиметър да избие. Почнаха се веднага лайна и плюнки, да се купувал ДБ веднага,колкото и да струвал.

Казах ти, че не става за конкретния мач, а не че няма да стане играч от него. Недей изкривява нещата. Ти като ти гледам разбиранията, защо не гледаш отбора до 23, вместо мъжкия и си решаваш веднага всички проблеми. Ти хем вдигаше титлата онзи ден, хем искаш да я вдигнеш със шест-седем юноши титуляри. Свърши тая работа преди 25г ... не страха кара мениджърите да прескачат юношите, а целите които гонят. Има голяма разлика и не знам, защо я пропускаш. От Клоп и Венгер надали има по-големи последните години в налагането на юноши ейтъй от никъде. Затова за мен са по-важни мениджъри от Пеп и Мяу, но и затова не са по-успешни. Ако Венгер можеше да си запази играчите, надали на Арсеналци щеше да им е зор да се маха.

С теб не желая да комуникирам, най-малкото за изкривяване да говоря. Титлата съм бил вдигал, ама съм искал юноши. Къде съм писал, че искам титла на всяка цена бе? Просто съм убеден в силата на играчите на базата на потенциала им съм сигурен в титлата. Писах, че страхът от провал се поражда от целите , които се гонят на момента, ти пишеш същото, но не бил съгласен. Не си прави трудът да ми пишеш, занимавай се с някой друг! Не съм тук за да споря, а за да споделям мисли. Ти си този , който няма едно мнение, което да не е спор и винаги търсиш конфликта, ако ще да и мислите по един и същ начин. Просто пропускай мненията ми и това е.

Конфликтите са ти на теб в главата, къде точно видя конфликт в коментара ми? Че не се съгласих с теб конфликт ли е? Значи ти изказваш мисли по някакъв въпрос, ама аз не мога да си изкажа моите. Къде в горното изречение, аз трябваше да видя, че страхът се пораждал от целите им? Освен това ти много го бъркаш Чемпиъншип с ВЛ. Той и Шелви, като беше под наем в Блякпул вкарваше пряк свободни даже от по 30+ метра, ама не виждам някой да гони големи цели с него. На Фулъм бекчето миналата година вкара 15,16 гола, сега в ВЛ малко по-зле върви работата. Аз също се кефя на юноши, ама все пак трябва да решим какво искаме, силен отбор конкурент на другите или да си гледаме юношите, а ти виждаш за 20г колко от тях станаха за ВЛ, няма и за половин отбор. И за мен в момента термина юноша е доста спорен. Айб наш юноша ли е? Гомез? Стърлинг? За мен само Арнолд е, да е почнал от детските гарнитури, всички останали са дошли на по 15-18г и могат да си тръгнат по всяко време. Няма да имат никакви сантименти, както имаше Джерард и каквито виждам в Арнолд. Стърлинг го доказа на всички.

Пак тон глупости. Просто не ми отговаряй, не ме цитирай, ок? Най-лесното е да те блокирам, щото си комплексиран селяк, който винаги извърта думи. Ети и в поредния си пост спомена двама дето не са юноши, но не спомена 30 дето ставаха, но не им се даде шанс. Обяснявай се на някой друг, има достатъчно разбирачи тук. Така или иначе мненията ми не са отправени към теб. Нямам намеренеи да влизам в някакъв безкраен диалог, където всяко мнение ще бъде вадено от контекста, че после да обяснявам как лъжеш, че ти пак да мажеш. Тва на някой друг го пробвай. При следващ опит за раговор с мен те блокирам, да знаеш да не се пънеш :lol:

Кои са тези юноши, които са ставали, но не им е даден шанс? В кои отбори играят сега? Дай да ги видим. Щом не играят за Ливърпул би трябвало да играят в дуги големи отбори. Аз не се сещам за нито един в момента.

СтаваХа само в нашите мечти и на него му е адски трудно да разбере, че крачката м/у предсезонната, Чемпиъншипа и ВЛ е огромна и само от тях си зависи да я направят. Как се даде шанс на М'Бапе, на Трент, на Гендузи, а на другите 30 не се даде???? Щом ти дава примери с "таланти", дето той лично познава представяй си за какво говорим. Аз няма да изреждам 30, които са ставаХа, а ще кажа 4мата единствени :!:, които играят във ВЛ-Стърлинг, Шелви, Коуди(за сефте влезе сега с Вълците) и Кели(даже не съм сигурен дали оше е в Палас). Един от 30те, които иска да изброи е Бранаган-всички говореха как Барса и Реал се избиват за него и...1г по късно го продадохме за 200 000 :!: на Оксфорд :!: Колко отбора има м/у Барса и Оксфорд, които не го купиха този безспорен талант(и това го казвам сериозно, защото наистина беше голяма надежда) ще ни обясни Оня.

Onq

Мнениеот Onq » 06 яну 2019 15:40

Liverpool_EC написа:
gogovcite написа:
Onq написа:
Liverpool_EC написа:
Onq написа:
Liverpool_EC написа:Казах ти, че не става за конкретния мач, а не че няма да стане играч от него. Недей изкривява нещата. Ти като ти гледам разбиранията, защо не гледаш отбора до 23, вместо мъжкия и си решаваш веднага всички проблеми. Ти хем вдигаше титлата онзи ден, хем искаш да я вдигнеш със шест-седем юноши титуляри. Свърши тая работа преди 25г ... не страха кара мениджърите да прескачат юношите, а целите които гонят. Има голяма разлика и не знам, защо я пропускаш. От Клоп и Венгер надали има по-големи последните години в налагането на юноши ейтъй от никъде. Затова за мен са по-важни мениджъри от Пеп и Мяу, но и затова не са по-успешни. Ако Венгер можеше да си запази играчите, надали на Арсеналци щеше да им е зор да се маха.

С теб не желая да комуникирам, най-малкото за изкривяване да говоря. Титлата съм бил вдигал, ама съм искал юноши. Къде съм писал, че искам титла на всяка цена бе? Просто съм убеден в силата на играчите на базата на потенциала им съм сигурен в титлата. Писах, че страхът от провал се поражда от целите , които се гонят на момента, ти пишеш същото, но не бил съгласен. Не си прави трудът да ми пишеш, занимавай се с някой друг! Не съм тук за да споря, а за да споделям мисли. Ти си този , който няма едно мнение, което да не е спор и винаги търсиш конфликта, ако ще да и мислите по един и същ начин. Просто пропускай мненията ми и това е.

Конфликтите са ти на теб в главата, къде точно видя конфликт в коментара ми? Че не се съгласих с теб конфликт ли е? Значи ти изказваш мисли по някакъв въпрос, ама аз не мога да си изкажа моите. Къде в горното изречение, аз трябваше да видя, че страхът се пораждал от целите им? Освен това ти много го бъркаш Чемпиъншип с ВЛ. Той и Шелви, като беше под наем в Блякпул вкарваше пряк свободни даже от по 30+ метра, ама не виждам някой да гони големи цели с него. На Фулъм бекчето миналата година вкара 15,16 гола, сега в ВЛ малко по-зле върви работата. Аз също се кефя на юноши, ама все пак трябва да решим какво искаме, силен отбор конкурент на другите или да си гледаме юношите, а ти виждаш за 20г колко от тях станаха за ВЛ, няма и за половин отбор. И за мен в момента термина юноша е доста спорен. Айб наш юноша ли е? Гомез? Стърлинг? За мен само Арнолд е, да е почнал от детските гарнитури, всички останали са дошли на по 15-18г и могат да си тръгнат по всяко време. Няма да имат никакви сантименти, както имаше Джерард и каквито виждам в Арнолд. Стърлинг го доказа на всички.

Пак тон глупости. Просто не ми отговаряй, не ме цитирай, ок? Най-лесното е да те блокирам, щото си комплексиран селяк, който винаги извърта думи. Ети и в поредния си пост спомена двама дето не са юноши, но не спомена 30 дето ставаха, но не им се даде шанс. Обяснявай се на някой друг, има достатъчно разбирачи тук. Така или иначе мненията ми не са отправени към теб. Нямам намеренеи да влизам в някакъв безкраен диалог, където всяко мнение ще бъде вадено от контекста, че после да обяснявам как лъжеш, че ти пак да мажеш. Тва на някой друг го пробвай. При следващ опит за раговор с мен те блокирам, да знаеш да не се пънеш :lol:

Кои са тези юноши, които са ставали, но не им е даден шанс? В кои отбори играят сега? Дай да ги видим. Щом не играят за Ливърпул би трябвало да играят в дуги големи отбори. Аз не се сещам за нито един в момента.

СтаваХа само в нашите мечти и на него му е адски трудно да разбере, че крачката м/у предсезонната, Чемпиъншипа и ВЛ е огромна и само от тях си зависи да я направят. Как се даде шанс на М'Бапе, на Трент, на Гендузи, а на другите 30 не се даде???? Щом ти дава примери с "таланти", дето той лично познава представяй си за какво говорим. Аз няма да изреждам 30, които са ставаХа, а ще кажа 4мата единствени :!:, които играят във ВЛ-Стърлинг, Шелви, Коуди(за сефте влезе сега с Вълците) и Кели(даже не съм сигурен дали оше е в Палас). Един от 30те, които иска да изброи е Бранаган-всички говореха как Барса и Реал се избиват за него и...1г по късно го продадохме за 200 000 :!: на Оксфорд :!: Колко отбора има м/у Барса и Оксфорд, които не го купиха този безспорен талант(и това го казвам сериозно, защото наистина беше голяма надежда) ще ни обясни Оня.

Реалиста може да е всякакъв, ама много хубаво ти го каза, как единственият ти аргумент е да вменяваш думи, които не са казани или да осмиваш хора, които не познаваш ( да, мишко несретна, познавам много таланти, които имаха по над сто гола в юношески гарнитури, но понеже бащите им не плащаха или не се мазнеха на треньори ги съсипаха. За ралика от теб съм израснал по стадионите и залите) Пълен боклук си, блокирам те както ти обещах, не си прави грижи да ме репликираш

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 яну 2019 16:24

Onq написа:

Аз много добре си разбирам, бъди спокоен. Само че ти изместваш темата. Аз ти казвам, че никой не е длъжен да осигурява игрово време на юноши, на чиито качества не може да се довери ти почваш да говориш за съпорт и себераздаване. Явно си мислиш, че във ВЛ футболистите не се раздават на макс, а ей така си подтичват за здраве. Дай конкретен отговор на въпроса: кои са тези 30 златни юноши, които са били големи таланти, но не им е бил даден шанс в Ливърпул и са заиграли в други големи отбори. Независимо сега или в миналото. Щото тези, които си изброил от сегашния младежки отбор са таланти, но не са се доказали като футболисти заслужаващи да играят в отбор като Ливърпул. Дай нещо конкретно....
Hala Madrid

Onq

Мнениеот Onq » 06 яну 2019 17:05

gogovcite написа:
Onq написа:

Аз много добре си разбирам, бъди спокоен. Само че ти изместваш темата. Аз ти казвам, че никой не е длъжен да осигурява игрово време на юноши, на чиито качества не може да се довери ти почваш да говориш за съпорт и себераздаване. Явно си мислиш, че във ВЛ футболистите не се раздават на макс, а ей така си подтичват за здраве. Дай конкретен отговор на въпроса: кои са тези 30 златни юноши, които са били големи таланти, но не им е бил даден шанс в Ливърпул и са заиграли в други големи отбори. Независимо сега или в миналото. Щото тези, които си изброил от сегашния младежки отбор са таланти, но не са се доказали като футболисти заслужаващи да играят в отбор като Ливърпул. Дай нещо конкретно....

Що се правиш на бавноразвиващ. Които били заиграли в големи отбори. Къде съм казал, че са заиграли в такива. Обясних как се провалят таланти, като не им се дава шанс, ако не можеш да четеш не е мой проблем. Та чак и златни юноши да съм дал. Когато те държат вечно в дублиращ отбор и не ти дават шанс развитието ти спира. Пълно е с таланти с които трябва да се работи. Мислиш ли, че ако на някой юноша бяха дадени толкова шансове колкото на Хендерсън нямаше да го надмине. Освен това изобщо не говоря само за Ливърпул, а в световен мащаб. Корупцията във футбола започва от детските години и е зверска. Пусни ти двама-трима заедно със старите и след година са пушки. Щом са стигнали до дублиращ, зннчи имат качества, а не са пълни бездарници както се опитвате да ги изкарате. Пред очите ми едни са ставали футболисти с налагане от треньора, а други много по-талантливи прекратиха кариерите си на 20 защото не им се даде шанс. Точно изчакването да станат по на 23-4 и в това време да буксуват на място съсипва развитието на талантите. Реално повечето юноши, които пробиват мъжки отбор го правят защото титуляр се контузва, заместникът му също и от немай къде го пускат и после всички ахват какъв талант. Другият вариант е треньорът да е смел и да залага на млади кадри, а и да има око затова. Чичо ви Митко Пенев е пълен профан, но залагаше винаги на младежи и имаше око за качествата им. Ако лично не ги бе издърпал по на 18 години в мъжкия отбор половината от златното поколение от 94-та щяха да са пиянки по строежите.

Върни се в “Ливърпул”