lfc_fan написа:offside_my_ass_ написа:lfc_fan написа:Лелелел ма ти дрогиран ли си бе ? Като чета глупавите ти постове се зачудих... нашия ли отбор се разпада, вие ли правите селекция за 60 млн. не знам....... А пък според мен Дедо Венгер не изповядва силата за арсенал.... и какъв топ обор си след като трансферния ти рекорд е 13 млн :Д::ДД::Д

това че не паднахме миналия сезон на вашия стадион не значи нищо, тогава нямахме състава които имаме сега нали ? имахме и редица контузени нали ? тогава как може да кажеш че ще ни биете без проблем не знам.....................................
Аз ли съм дрогиран?

Е какво като похарчихте 100 млн от зимата - досега?

Момче, ти сигурно 2001 година, когато ви е последната победа като гост, си бил малък и не си я спомняш, бе.

Не е важно колко пари си дал, а за какви играчи си ги дал. Топ отбор не се става, когато оглавиш класацията за най-голяма трансферна сума, платена за играч, а когато систематично се класираш сред топ отборите, когато имаш история и традиции. По твоята логика Сити и Челси са топ отбори, нали? Не, че нещо лично, но ти си срам за отбора, на който уж си фен.

Аз ли съм срам бе... ако аз съм срам не знам какъв си ти.... някога бил ли си на вашия стадион бе ? а ? на Уембли ? аз съм 83 набор бе пиклио, по цял ден чета спортни вестници и саитове за моя отбор..... аз съм бил срам........виж се себе си пък говори, идва в форума ни и едва ли не ни накара да вярваме че Ливърпул ще бъде смачкан от резервен състав на Арсенал...ако погледнеш малко статистика играчите които ние взехме са в топ 10 на играчите с наи-много създадени ситуации........а да ако системно се класираха отборите и титлата се взимаше системно сега Ливърпул нямаше да е с 18 а с 100 именно защото 1-вата ни титла е 1901
Смешник, бил съм и на Хайбъри, и на Емиратс. На Анфийлд не съм ходил, признавам, но някой ден и това ще стане. Колкото до това в какво съм те карал да вярваш - изобщо не ме вълнува в какво вярваш и в какво не.

Моята цел не е да те убеждавам в каквото и да е, казвам само, че Арсенал е фаворит в този мач. Това се потвърждава и от букмейкърите. А ти иначе в каквото искаш си вярвай, това си е твой проблем. Аз съм сигурен, че ти всяка година вярваш, че ще спечелите и всяка година си разочарован. "Резервите" на Арсенал всъщност са си всички играчи от миналия сезон, без Фабрегас и Клиши. Смятам и сам виждаш, че халфовете на Арсенал в момента са с класа над тези на Пуул, пък макар и много по-млади. Както ти казах, просто не смятам, че разполагате с необходимата класа, за да победите като гост, а явно и букмейкърите мислят така. Разбира се, че не е изключено и Ливърпул да спечели, защото в такива мачове понякога едно положение решава нещата. Арсенал е губил много по-големи звезди от Сеск, искам да ти кажа, но това не е пречило на Венгер да направи боеспособен състав веднага след това. Иначе такива като теб има много - сипят помия, но и сами не си вярват. Погледни фактите, класирането никога не лъже.

П.П. Наистина не желая да провокирам спорове с вас, защото, както казах, Пуул ми е много симпатичен отбор. Каквото и да си говорим ние, ще се види през уикенда кой е бил прав. Дано да стане хубав мач.