Liverpool forever_95 написа:Тази статия е от много отдавна, всички я знаем вече
Знам, че статията е от мнго отдавна, но тя определя Торес по най-точния начин.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Liverpool forever_95 написа:Тази статия е от много отдавна, всички я знаем вече

shomba14 написа:Liverpool forever_95 написа:Тази статия е от много отдавна, всички я знаем вече
Liverpool forever_95 написа:shomba14 написа:Liverpool forever_95 написа:Тази статия е от много отдавна, всички я знаем вече
Е, така е, но все пак всеки си има собствено мнение. Виж, както аз, ти и много други фенове на Ливърпул, така и Александър Красимиров го имат за предател. Но пък има и много други, които не го мразят заради това, което той даде на Ливърпул през годините. Аз също оценявам играта на Торес през годините, но за мен той винаги ще си остане предател. Че мисълта ми е, тази статия не говори всичко за Торес, защото всеки си има начин на мислене и някои не го мразят.

styopa написа:wolf написа:За Фаулър (едва на 26 по онова време) така и не разбрах защо Улие го изрита към Лийдс. Някой ако знае да сподели
Според интервю на даскала Фаулър бил изчерпан(което горе долу е факт предвид това Роби така и няма сезон като хората за Лийдс),а и Лийдс дават добри пари.От друга страна тогава имахме добро нападение(Оуен и Хески и няколко таланта като Мелър,льо Талек,Понгол и Сьорлунд(мисля че така се казваше)).Парите тогава трябваха за да се подобри защитата.

Dzheff написа:Колега, имаш ли информация какво става с кариерата на Нийл Мелър? Имах големи надежди за това момче, дори смятах че може да достигне нивото на Оуен, но уви... така и не успя да си спечели място в първия отбор...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост