ВЛ: Уест Хям - Ливърпул 07.10.2021 |18:30| 3-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хям - Ливърпул 07.10.2021 |18:30|

Мнениеот slash1912 » 07 ное 2021 20:44

Последните 2 мача сме взели 1 точица и сме получили 5 гола,нормално е да потънем в класирането :o
Арсенал и УХ са отбори във форма и нито точките,нито победите им са случайни ;)
Редно е да си погледнем в нашата градина и да си коригираме грешките!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 07 ное 2021 20:47

Очакваното се случи,но 3 гола...И да,Уест Хям е добър отбор,но ДЪРВОДЕЛЦИ,със селски треньор.Треньор,който нямаше и не трябваше и да има победа над Ливърпул!Псуваме нашите съдии,но този палячо днес(въпреки ВАР)не е достоен да свири и в Северната конференция на Англия!Тези лондонски джентълмени,бавеха играта още от 5-тата мин.Играха грубо и безнаказано.Но....Уважавам техния стил,щото толкова си могат.Защо ние не взехме адекватните мерки,хер Клоп?Докога ще играем Ганкиното срещу абсолютни клоуни?И две много важни "НЕЩА",заради които загубихме този мач.Алисон и Мане.Първият с две ужасно несериозни намеси при корнерите,а другия освен да проваля положения и да създава контраатаки...не виждам с какво допринесе.И това при Мане не е от днес!На скамейката и двамата,да им дойде акъла!Тотален провал!Койт разбрал,разбрал...

п.п:На Ponko като му казвах в началото на сезона,че сме разкрити отдавна,той беснееше.Почакай,тепърва ще ни порят.Гаранция брат!
Формата е временна,класата е вечна!

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 07 ное 2021 20:52

Връщаме се към добрия стар Ливърпул, който гледахме години наред, допреди две -три години. Прави невероятни мачове, срещу Манчестър и Атлетико, и после отбори като Брайтън и УХ ни правят за смях...Смех.. Всичко се е в реда на нещата, на ляго разкарваме Салах, Харви Елиат ще го замести

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 07 ное 2021 21:02

slash1912 написа:Последните 2 мача сме взели 1 точица и сме получили 5 гола,нормално е да потънем в класирането :o
Арсенал и УХ са отбори във форма и нито точките,нито победите им са случайни ;)
Редно е да си погледнем в нашата градина и да си коригираме грешките!

Не можах да гледам мача, но явно се се държали като истински Бритиш Аристократи! Ми браво, браздата е дълга, и това за съжаление е единственият позитив от днес.
Изображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 07 ное 2021 21:23

LFC06 написа:Очакваното се случи,но 3 гола...И да,Уест Хям е добър отбор,но ДЪРВОДЕЛЦИ,със селски треньор.Треньор,който нямаше и не трябваше и да има победа над Ливърпул!Псуваме нашите съдии,но този палячо днес(въпреки ВАР)не е достоен да свири и в Северната конференция на Англия!Тези лондонски джентълмени,бавеха играта още от 5-тата мин.Играха грубо и безнаказано.Но....Уважавам техния стил,щото толкова си могат.Защо ние не взехме адекватните мерки,хер Клоп?Докога ще играем Ганкиното срещу абсолютни клоуни?И две много важни "НЕЩА",заради които загубихме този мач.Алисон и Мане.Първият с две ужасно несериозни намеси при корнерите,а другия освен да проваля положения и да създава контраатаки...не виждам с какво допринесе.И това при Мане не е от днес!На скамейката и двамата,да им дойде акъла!Тотален провал!Койт разбрал,разбрал...

п.п:На Ponko като му казвах в началото на сезона,че сме разкрити отдавна,той беснееше.Почакай,тепърва ще ни порят.Гаранция брат!

Само да питам,за един преятел. Какво точно да направи хер Клоп във изминалия мач?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хям - Ливърпул 07.10.2021 |18:30| 3-2 FT

Мнениеот 9lives » 07 ное 2021 21:30

Играхме слабо - ФАКТ, НО това ни е първата загуба за сезона а тук някой хора ще кажеш, че се борим да не изпаднем. Слагам само статиската ни този сезон, и ако някой може да се оплаче от резултатите не знам. Непобедими отбори няма и втори непобедим отбор на Ареснал скоро също. Все повече отбори имат все повече пари, конкуренцията е жестока и Уест Хям заслужиха победата.

Изображение
Последна промяна от 9lives на 07 ное 2021 21:53, променено общо 1 път.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хям - Ливърпул 07.10.2021 |18:30| 3-2 FT

Мнениеот plmar » 07 ное 2021 21:42

9lives написа:Играхме слабо - ФАКТ, НО това ни е първата загуба за сезона а тук някой хора ще кажеш, че се борим да не изпаднем. Слагам само статиската ни този сезон, и ако някой може да се оплаче от не знам. Непобедими отбори няма и втори непобедим отбор на Ареснал скоро също. Все повече отбори имат все повече пари, конкуренцията е жестока и Уест Хям заслужиха победата.

Изображение

ДА! И много фаворити ще губят много точки.....и ние сред тях разбира се!
Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 07 ное 2021 22:58

LFC06 написа:..И две много важни "НЕЩА",заради които загубихме този мач.Алисон и Мане.Първият с две ужасно несериозни намеси при корнерите,а другия освен да проваля положения и да създава контраатаки....
без Алисон щяхме да гледаме Лига Европа ;)
Изображение Изображение
При първият гол на мехурите имаше 100%-во нарушение срещу него...
трябва покажем характер във всички срещи, не само срещи по-сериозните противници..
Лека вечер
Изображение Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 07 ное 2021 23:29

sinqkrepost1914 написа:
DarkPsy написа:
sinqkrepost1914 написа:Зума, Крейг Доусън, Сучек, Райс, Антонио, който е като спънат кон с топка в крака. Това са все футболни виртуози. :lol: Да не почвам назад в годините да ти ги изброявам типа футболисти, които са предпочитани от ух. Имат един Бенрахма, който е топ футболист технически. Па ти се прехласвай колкото искаш. :lol:

Мидъл фингер. Хал хабер си и нищо не разбираш от тая игра. Но нямам никакво намерение да ти изнасям и аз лекции. Мрънкай си там и бъди здрав.

Ма то никой не те и моли. :lol:
Дай да коментираме Ливърпул както и предния път ти казах. Сега вече, ако си комплексиран жълтур и смесваш работите, значи по-добре не пиши. Не знам кво против мен имаш, но не ми и дреме. Спри да ме провокираш, че ако ти кажа квото ти се иска, чича ти Гил ще ме прати отпуск до Коледа. :lol:
Мидъл фингър за доматево, живи и здрави ! :lol:

Ми то си личи кой е комплексара бе, смешко. Да съм те чукал на тема обор? Просто си зле, то се вижда. Анализите ти са смешни, само чакаш някоя " издънка" и почваш да философстваш.Погледни мачовете на чуковете, направи си анализ и ще ти стане ясно, защо е ВЪЗМОЖНО да загубиш от Уест Хям. И на мен ми се иска всеки мач да мачкаме, но няма как да стане. Ти футбол играеш ли?

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 08 ное 2021 03:44

plmar написа:Не можах да гледам мача, но явно се се държали като истински Бритиш Аристократи! Ми браво, браздата е дълга, и това за съжаление е единственият позитив от днес.

Aми то браздата е дълга, но всъщност след още само 2 мача, ще е изминала 1/3 от сезона, че и малко отгоре. Лошото е, че Сити сбъркаха миналия кръг, Челси - този, а ние - и двата. :? И на чукотките вече им е все по-комфортно на върха...

Върни се в “Ливърпул”