Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.
Е оставаше и да не дават мача на лидера в класирането...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.
superspiro написа:Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.
mitko9311 написа:superspiro написа:Alonso_Massa написа:Като да не повярваш ни дават мача по Диема.
Това, че сме лидери не го гледат просто от която и страна да разгледате мачовете в събота от 17;00 няма по интересен от Ливърпул - Саутхямптън и като се знае, че Фулъм са от 19;30 и Астън Вила с другия българин от 14;45 няма как да не ни дават дербито на Манчестър е в Неделя Челси е късния съботен мач с Фулъм.Арсенал и Тотнъм са в Неделя също така, че останаха Пул за коеето се радвам и дано бием отново !!! YNWA
 миналия сезон гостуването на Спърс даже не си направиха труда  да го дават.... просто в момента нямат избор за това дават нашите мачове тръгнем ли надолу пак ще спрат да ги дават
  миналия сезон гостуването на Спърс даже не си направиха труда  да го дават.... просто в момента нямат избор за това дават нашите мачове тръгнем ли надолу пак ще спрат да ги дават  [/offtopic]
[/offtopic]Avrameca написа:за мен ще бъде доста интересно ако БР заложи на Лукас и Хендерсън като опорни халфове а Стиви Джи да бъде изтеглен като атакуващ халф.

leoric написа:Слаби са в защита, това ме кара да мисля, че ще ги бием. Дано само не играем пак половината мач. Отсъствието на Коутиньо е сериозен удар, но затова се купиха толкова играчи лятото. Алберто, Аспас или Хендо ще трябва да се нагърби. За мене Коло трябва да играе десен бек. В средата не знам Агер - Сако или Шкъртел - Сако ще предпочете, много зависи в какво състояние е Агер. Не съм запознат, но тоя Сисоко не може ли да играе десен бек като се върне от контузията? Знам че е ляв, но не пречи да се пробва като десен. Джонсън не игра лошо от ляво, когато Енрике беше контузен.

suareshampion написа:leoric написа:Слаби са в защита, това ме кара да мисля, че ще ги бием. Дано само не играем пак половината мач. Отсъствието на Коутиньо е сериозен удар, но затова се купиха толкова играчи лятото. Алберто, Аспас или Хендо ще трябва да се нагърби. За мене Коло трябва да играе десен бек. В средата не знам Агер - Сако или Шкъртел - Сако ще предпочете, много зависи в какво състояние е Агер. Не съм запознат, но тоя Сисоко не може ли да играе десен бек като се върне от контузията? Знам че е ляв, но не пречи да се пробва като десен. Джонсън не игра лошо от ляво, когато Енрике беше контузен.
Незнам дали са слаби в защита ,не съм ги гледал тоя сезон ,но ако погледнем статистиката ,там се вижда точно обратното. Допуснали са само 2 гола досега,което говори за не толкова лоша защита. Може би си ги гледал и си видял слабости ?
Ако Туре е в центъра на защитата ,ние гол много трудно ще допуснем . Отпред Стъридж ще вкара и ги изпращаме да си ходят .
Вземем ли тоя мач ,нещата вече стават доста интересни . Продължаваме да сме на ПЪРВОТО МЯСТО и всички ще почнат да се съобразяват с нас !
Мачкай Брендъне ..затваряй усти ! хаха
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Confirmed #LFC team v Southampton: Mignolet, Toure, Sakho, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge.
Confirmed #LFC subs v Southampton: Jones, Kelly, Sterling, Enrique, Wisdom, Ibe, Alberto
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта