Сравнявате ни с Арсенал, Челси. Едните взеха Лаказет, другите са пред подпис с Обамеянг и Бакайоко, ние взехме Салах и Сополанке. За Юнайтед и Сити няма да говоря, защото и техните трансфери са на много по-високо ниво, а и те пари не пестят и ще вземат още. Айде, ще чакаме да видим великите трансфери в последния момент, на края на подготовката. Интересно ми е точно къде ще отидат тези 150 млн.паунда, с които щял да разполага Клоп. Щом 70 млн. за Обамеянг са ни много, интересно кое величие ще вземем за по-малко пари. Те нападатели на пазара много не останаха. За левия бек направо не ми се мисли какво ще ни докарат. Вероятно преговарят със Сандро и Марсело и ги чакат да си спретнат дуел, който оцелее - подписва. В началото на юни говорехте как не трябвало да бързаме, в края на юни също, сега сме средата на юли, пак сме в изчакване. А да видим в края на юли как ще е. Дотогава ще си трая.
ПП: А за Салах, а да видим дали ще пропусне само първата контрола. Като ги знам нашите какви са великани, дано изобщо вземе виза, че я втасахме иначе