Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 20:45

Тони написа:
Представителят на защитника на Фенербахче Симон Кяер опроверга думите на датския футболист за Ливърпул. Вчера в жълтата турска преса се появи изказване на бранителя, че е имал оферта от английския клуб, но е предпочел Фенербахче, тъй като иска да печели трофеи.

Както се предполагаше, това изказване се оказа измислица на жълтия печат.

"Той не е говорил такива неща за Ливърпул. Това не се намираше в речта му. Той изобщо не е говорил за Ливърпул. Той каза, че се радва да дойде във Фенербахче и нищо не е говорил за други клубове. Това е пълна измислица", написа агент Ларс Хендел на страницата си в Twitter.

Както е известно, вчера някои британски таблоида публикуваха изказването, но няколко часа след това го премахнаха от страниците си.

Нещо по темата, че пак ще ни трият. :mrgreen:

Ако е така ,значи не съм прав .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юни 2015 20:52

МБ45, аз също съм твърдо против продажбата на Стърлинг, ако ситуацията може да се поправи по някакъв начин според мен трябва.Стърлинг е един от най-големите таланти в световния футбол.Има качествата да стигне Роналдо примерно.Определено трябва да го задържим и около него и Коутиньо да се гради отбора ;) Да не говорим, че в момента не виждам с кого ще го заместим ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2015 20:55

Тренер не си само ти ! Аз реших , че момчето не му стиска да играе в ВЛ и Ливърпул.На какво е способен в днешно време един журналист за 5 мин слава.На какво са способни журналистите заради една надница.Ужасно е.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юни 2015 20:56

http://www.90min.com/posts/2274968-emre ... ext-season С Джан ударихме 10ката, мисля че няма човек който да не е съгласен с това :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 20:58

daduradam написа:МБ45, аз също съм твърдо против продажбата на Стърлинг, ако ситуацията може да се поправи по някакъв начин според мен трябва.Стърлинг е един от най-големите таланти в световния футбол.Има качествата да стигне Роналдо примерно.Определено трябва да го задържим и около него и Коутиньо да се гради отбора ;) Да не говорим, че в момента не виждам с кого ще го заместим ;)

Добро мнение . Наистина Рахим ще става още по добър . Само не съм съгласен ,че няма с кой да го заместим . Има с кой да го заместим него ,за разлика от Суарес . Но не е въпроса в заместването . Той си е наш човек ,минал през школата ,наложен в първия отбор от настоящия му треньор в Ливърпул ,свикнал вече със стила ,свикнал с отбора ,с града ако щеш . Защо да го заместваме ? Я свикне новия ,я не свикне .Примери много .Абе много са причините ,поради които не искам да си продаваме наши добри играчи .Много.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 21:05

Alonso_Massa написа:Този слух за Ковачич, че ще дадем 30 милиона ми се струва много налудничев. Според мен един 14-15 милиона евро плюс Лукас са напълно достатъчни, да не казвам и в повече.

Не бъдете свидливи . Не трябва да ви пука кой играч за колко пари се взима .И не трябва да ви пука ,кой за колко се продава ,тъй като това няма да ви стопли .Ще стопли ония в Бостън . Гледайте единствено да направим силен отбор ,да мачкаме конкурентите и да вземем титлата .
Илиев ,аз казах сутринта 30 млн да изкарат твоите хора и те ще вземат да ги дадат бе :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 21:05

http://forzaitalianfootball.com/2015/06 ... playmaker/?
Ето нещо и от преди малко ..

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 21:26

http://bleacherreport.com/articles/2500 ... erpool-fan?
Поствам слухчета за халфове ,защото отчаяно много искам халфове в отбора ,мисля ,че знаете защо :lol:
Освен това ,много е важно халфовата линия на Ливърпул да е силна ,след като нямаме изявени нападатели-голаджии.Вижте един Арсенал ? Халфовете им ,ги правят най добрия отбор във ВЛ . Ако имахме Суарес и един здрав Стъридж ,нямаше да е от голямо значение халфовата линия ,но сега към тоя момент имаме контузен Стърдиж,Ламбърт,Балотели,Борини и Дани Ингс :lol:

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 19 юни 2015 21:32

Иначе за Стърлинг... ситуацията така и не е точно ясна какво точно става.В медиите се изписаха какви ли не версии за ситуацията, иди разбери на кое да вярваш.От една страна поне за мен позицията на клуба е точна.От друга обаче Стърлинг може да има пълното основание да иска да се махне мислейки за бъдещето си, логично е да иска да играе на позицията на която е най-добър а тя не е бек или център нападател.С този мениджър и трансферен комитет ситуацията в клуба е трагична и няма изгледи да се оправи нещо скоро.Около почти всеки футболист който трябва да преподписва се появяват проблеми, вдига се шум около някой който всички фенове биха били доволни да видят а след това всичко пропада и се взима следващия "Борини"(чиито агент е много добър комик :) ).Тази година само Хендерсън и Айб преподписаха без проблеми и дивотии в медиите, поне аз останах с впечатлението че и Джерард и Карагър и Агер напуснаха разочаровани но не го казаха пред медиите от уважение към феновете и името на клуба.Факт е че всеки по-класен футболист а не само класни вече не изгарят от желание да идват при нас а избират Тотнъм,Дортмунд,Турция,Гърция скоро може би и България.Предполагам всички щяха да са доволни от трансфер на Ковачич но всичко затихна и взеха да се споменават умопомрачителни суми за футболисти от сорта Ияраменди ....Нещата на момента са много, много зле но остава да се надяваме на качествени попълнения и мениджърско чудо следващия сезон :o

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2015 21:41

chakalat написа:
mb45 написа:
Вземи се информирай малко преди да пишеш, че вече даже не си забавен. Ти си единствения човек, който казва, че Рахим трябва да остане на всяка цена, което означава да му дадат над 150к на седмица. Стивън Джерард ги вземаше тези пари, а Рахим на малкия му пръст не може да стъпи, като гледам не само сега, ами в цялата си бъдеща кариера, колкото и потенциал да има, защото Джерард има характер и обича Ливърпул, нещо което този до сега не е загатнал даже.

Кефи ме как все още продължавате да му отговаряте все едно ще ви разбере :)
Иначе за Стърлинг... ситуацията така и не е точно ясна какво точно става.В медиите се изписаха какви ли не версии за ситуацията, иди разбери на кое да вярваш.От една страна поне за мен позицията на клуба е точна.От друга обаче Стърлинг може да има пълното основание да иска да се махне мислейки за бъдещето си, логично е да иска да играе на позицията на която е най-добър а тя не е бек или център нападател.С този мениджър и трансферен комитет ситуацията в клуба е трагична и няма изгледи да се оправи нещо скоро.Около почти всеки футболист който трябва да преподписва се появяват проблеми, вдига се шум около някой който всички фенове биха били доволни да видят а след това всичко пропада и се взима следващия "Борини"(чиито агент е много добър комик :) ).Тази година само Хендерсън и Айб преподписаха без проблеми и дивотии в медиите, поне аз останах с впечатлението че и Джерард и Карагър и Агер напуснаха разочаровани но не го казаха пред медиите от уважение към феновете и името на клуба.Факт е че всеки по-класен футболист а не само класни вече не изгарят от желание да идват при нас а избират Тотнъм,Дортмунд,Турция,Гърция скоро може би и България.Предполагам всички щяха да са доволни от трансфер на Ковачич но всичко затихна и взеха да се споменават умопомрачителни суми за футболисти от сорта Ияраменди ....Нещата на момента са много, много зле но остава да се надяваме на качествени попълнения и мениджърско чудо следващия сезон :o

Чакалчо ,разбира се ,че Данчо Фифата ще преподпише без проблеми ...тъй като никой не го иска :lol: Кой друг отбор ,ще даде такива пари и такъв договор на дърводелец като нашия Данчо ? Никой ,разбира се.
И кой пуска твоя любимец Данчо ,всеки мач титуляр ? Треньорът който ти плюеш по 12344 пъти на ден ли ? Не го плюй бе неблагодарен чакалчо :lol:
Ако беше дошъл Юрген Клоп ,едва ли вашия любим Данчо ,шеше да помирише терен ,като знам на какви хитри технични халфчета залага в Дортмунд.

Върни се в “Ливърпул”