Тони написа:Едва ли Борусия и Наполи са предоставяли кой знае какви удобства на треньорите, че "моделът" да не успее да ги удовлетвори.
Много точно казано стига с тая глупост МОДЕЛА аз КЛОП не съм го виждал да има трансфер извън МОДЕЛА в БОРУСИЯ ама стана шампион с отбор който струваше общо 50-на милиона евро

Рафа единствения му трансфер извън модела беше Игуаин и то не знам каква заплата има + този трансфер стана заради продажбата на Кавани и парите който взеха
Тренер стига с тея глупости модела та модела РАФА мечтае да се върне и никога Рафа не е разполагал с огромни средства, така че тоя МОДЕЛ не е толкова фатален (аз не искам пак Рафа, но по-добре той отколкото Браян)......
Клоп в Борусия няма скъпи трансфери и играчи с огромни заплата ама може да се справи 10 пъти по-добре от Брендо като използва и той МОДЕЛА МОДЕЛА МОДЕЛА!!!!!!!!
Има 3-4 тренъора който могат да вдигнат отбора и да изградят боеспособен отбор в РАМКИТЕ НА МОДЕЛА и БР не влиза в тях

С класа и аз мога да стана тренъор и да съм успешен, но в такава ситуация трябва да се търси човек който може и го е доказал БР не е човека и ще се повторя пак най-голямата грешка на американците ще е да оставят БР + комитета и да продължават да купуват таланти с ниски заплати.
Единия вариянт е нов тренъор и спортен директор вместо паляците(комитета) другия вариянт е хвърляне на много пари и тавана на заплатите да се повиши значително + последен шанс за Браян Роджърс
Най-правилното изказване Роджърс е МИШОК много точно и на място, защото е мишок трябва да се махне и да дойде някой който поне има психика и класа да изгради отбор с подобни финансови средства и заплати!!!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]