Liverpool forever_95 написа:Gil-galad написа:Стига се дърлихте...най-накрая има изключително добри новини от клуба, а вие се карате вместо да празнувате...Договора на Набил ел Жар е бил прекратен и днес той е подписал с Леванте

Значи какво излиза, че не вземаме пари от Йованович и Ел Жар...както и да е, не това е важно, добре е, че ги разкарахме.
Дано сега и Деген да "шитнем" някъде, както и да намерим отбор на Поулсен и Коул.

Към Деген има интерес от КПР и според мен за една оферта от 2-3 млн. от ръководството ще са готови да се разделят. А и брат, по-добре, че сме се избавили от тях. Бяха ни трън в петата, а и според мен не са нужните алтернативи, за да имаме дълга пейка. Освен това ще се разделим с техните огромни заплати.
П.С. Ами браво на Йова-та. Аз му пожелах да намери своето титулярно място някъде другаде и изглежда е успял. Пътищата ни по никакъв начин не се пресичаха, а и по-добре бе и за него да напусне. Все пак се радвам, че вкарва решителни попадения. Може и да се превърне в ключова фигура за Андерлехт, кой знае?