Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iliev72 » 09 яну 2015 10:49

Това с наема не се знае ;) Нали ти е ясно , че ако се издънят въобще няма да ги купят и ще ги върнат както са ги взели ;)
Върни се в годините назад да видиш колко пари тогава похарчи Интер за да стане шампион.Нямаше да е шампион ако не беше калчополи.
Ще видим кой кого ще вземе на лято ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 яну 2015 11:22

Илиев, нещо не си прочел както трябва - играчите не са взети под наем, просто за тях ще започне да се плаща чак от лятото, а не сега, защото за този сезон Интер имат запор за покупки..
Изображение

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 яну 2015 11:24

CSKA69 написа:Илиев, нещо не си прочел както трябва - играчите не са взети под наем, просто за тях ще започне да се плаща чак от лятото, а не сега, защото за този сезон Интер имат запор за покупки..

Toчно така ,в договора им след наема има задължително купуване .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 яну 2015 11:33

suareshampion написа:
CSKA69 написа:Илиев, нещо не си прочел както трябва - играчите не са взети под наем, просто за тях ще започне да се плаща чак от лятото, а не сега, защото за този сезон Интер имат запор за покупки..

Toчно така ,в договора им след наема има задължително купуване .

Той и Додо от Рома е така ... Там май се попреебаха :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 09 яну 2015 11:36

Как градът ще има значение бе, вие добре ли сте. Единственото което ина значение са паричките.
Просто Ливърпул предлага по-ниски заплати от другите топ отбори.
Ливърпул винаги са купували когато са били на зор и то доста добри играчи. За Торес как извадихме парички? Когато Торес беше продаден, веднага още същия ден Суарез и Керъл.
Тази година продадохме Суарез...и вместо да купим веднага класа , стана едно голямо нищо.
Рики Ламбърт... смях...Балотели.... смях....Роджърс няма нищо общо с трансферите вярвате или не. Бордът на директорите си решава кой кого. Мислите ли, че Роджърс не иска класа?
Ливърпул се е превърнал в среднящки отбор още от 2008 година насам.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 яну 2015 11:41

Не знам кой не чете ,но не съм аз !
Той ще бъде преотстъпен под наем до края на сезона, а през лятото "нерадзурите" могат да заплатят 18 милиона евро, за да се сдобият с правата на нападателя.

А дали ще заплатят няма как да знаем !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 яну 2015 11:46

iliev72 написа:Не знам кой не чете ,но не съм аз !
Той ще бъде преотстъпен под наем до края на сезона, а през лятото "нерадзурите" могат да заплатят 18 милиона евро, за да се сдобият с правата на нападателя.

А дали ще заплатят няма как да знаем !

Тренера ти го е написал по-нагоре - няма абсолютно никакъв шанс Интер да го върнат заради задължителната клауза за откупуване, така че това не е никакъв наем, а хитро заобикаляне на ФФП ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 яну 2015 11:48

iliev72 написа:Тренер едно време футболистите бяха само футболисти , а не манекени и т.н.
Да не забравяме , че и тогава гръбнака на отбора беше от англичани , а не от континента.
Сега тези ритнитопковците правят каквото им кажат жените им.Малцина са истински мъже.
Много важно е да се покажат на модните седмици в Лондон или Милано.
Често казано не очаквам при нас да дойдат разни селфи идиоти.Те отивам в Лондон , Милано , Париж.

Шотландци и ирландци, гръбнака на Ливърпул НИКОГА не е бил от англичани. Дори е основан от шотландци отбора.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 09 яну 2015 11:56

CSKA69 написа:Какъв финансов феърплей, какви пет лева - има ли желание - има и начин!

Интер намери вратичка да заобиколи законите на УЕФА и ограниченията, наложени заради финансовия феърплей. Последните 2 трансфера на „нерадзурите" официално са безвъзмезден подарък - Лукас Подолски от Арсенал и Жердан Шакири от Байерн". В момента Интер е под мониторинг, правил е нарушения и няма право да купува.

Ръководството на клуба се разбра с Арсенал и Байерн да плаща през лятото. Шакири ще бъде купен за 18 милиона евро.

Швейцарският национал беше желан и от Ливърпул, а треньорът на Байерн Пеп Гуардиола така и не разчита на него. Плащането на трансферната сума ще бъде направено на 1 юли, когато започва новата финансова година.

За нас важи почти абсолютно същото като и за Интер, и ние бяхме застрашени от санкции.При положение че похарчихме рекордна сума за трансфери не знам как очаквахте да вземем футболист който играе на пост където нямаме голям проблем.На позицията която играе Шакири имаме не малко футболисти и този пост не ни е "ахилесова пета". Ако ще правим трансфер сега, зимния трансферен прозорец то това трябва да е на позиция която е силно проблемна като вратар,нападател или дори десен бек.Ясно е че след миналото лято няма да се харчат огромни средства и че трябва да е по-разумно.Предвид факта че реално освен Стъридж нямаме втори нападател,твърде възможното напускане на Туре и Джонсън в добавка отчайващо слабата игра на Ловрен а и напускането на Джерард е логично трансфер на футболист като Шакири да не приоритет.По-важно е този и следващия трансферен прозорец да изчистим футболистите които повече пречат отколкото да са полезни с нещо а те не са никак малко и да ги заменим адекватно.При положение че имаме Стърлинг,Коутиньо,Лалана и Маркович които не са сред топ кандидатите за напускане според мен трансфер на Шакири изобщо не е наложителен дори може би малко излишен.
На мен поне списъка с напускащи е дълъг и се надявам поне по-голяма част от него да бъдат заместени а именно: -Джоунс,Енрике,Джонсън,евентуално Туре,Алън,Лукас,Борини,Ламбърт,Балотели,Аспас,Асайди,Луис Алберто - едва ли някой от тези ще ни липсва поне на мен нито един а и може би трябва да прибавим Шкъртел и Ловрен макар че ме съмнява.
Не виждам защо правите драма от това че не сме взели Шакири.Драма ще е ако не се подсилим в зоните където сме смешни а именно вратар и нападател, тогава ще водим люта битка за 6-8 място....

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 09 яну 2015 12:03

dNelbandian написа:Как градът ще има значение бе, вие добре ли сте. Единственото което ина значение са паричките.
Просто Ливърпул предлага по-ниски заплати от другите топ отбори.
Ливърпул винаги са купували когато са били на зор и то доста добри играчи. За Торес как извадихме парички? Когато Торес беше продаден, веднага още същия ден Суарез и Керъл.
Тази година продадохме Суарез...и вместо да купим веднага класа , стана едно голямо нищо.
Рики Ламбърт... смях...Балотели.... смях....Роджърс няма нищо общо с трансферите вярвате или не. Бордът на директорите си решава кой кого. Мислите ли, че Роджърс не иска класа?
Ливърпул се е превърнал в среднящки отбор още от 2008 година насам.

На 99% си прав,фактора пари е номер едно, но ако един футболист има избор да отиде в Англия или Испания/Италия за същите пари много биха предпочели втория вариант заради климата.Има и такива които биха избрали ВЛ но са по-малко.А поне според мен започнахме да ставаме среднящки отбор когато заменихме Алонсо и Масчерано с Лукас.Всеки може да се досети че ако бяхме запазили дори само тези 2-мата щяхме да имаме топ халфова линия и до момента....

Върни се в “Ливърпул”