iliev72 написа:chakalat написа:iliev72 написа:chakalat написа:Аз взех да чакам зимния трансферен прозорец и честно надявам се на 4 трансфера! 3 изходящи - Борини,Лукас и дай боже Балотели и да вземем 1 макар и еднокрак,сляп с изваден мозък човечец дето да се мотае около наказателното поле на съперниците, при всички положения ще е по-добре от ББ(Балотели,Борини)!
Много бързашИзчакай поне коледа
Не можах да гледам , но като гледам никой от тези около нас не ние избягал така , че сме в борбата за топ 4.Стига с тези уволнение.Забравихте ли колко време чакахме да разкарат Анди Керъл.Имайте малко търпение.
Не става дума за класиране и тнт.Мисълта ми е че Балотели поне според мен играе по-зле от аматьор,за Борини всичко е ясно а Лукас след контузиите не става и за резерва.Според мен Балотели има лошо влияние не само върху себе си а и в съблекалнята.Четейки какво казват за него бившите му отбори всички досега са го продавали с усещането че са се отървали и го продават за все по-малки и по-малки суми.Като добавим и факта че откакто играе при нас има 3 фрапиращи пропуска от малкото наказателно поле ... честно не исках и не искам да го виждам този с червената фланелка.Дори Керъл беше доста по-ефективен от него....
Мисля , че е рано за такива сравнения Балотели - Керъл.Борини просто трябваше да се съгласи лятото и сега всичко щеше да е друго.Лукас без да играе май само Бенитес ще го вземе.За момента не виждам как влияе на съблекалнята.Може да почне да влияе ако вземе да почва да вкарва гол и някакъв фактор в отбора.А сега горе-долу са на едно ниво с Борини и Рики
Аз не виждам как Балотели ще вкара повече голове дори от Борини(който има 1). Веднъж на 2 мача излиза на положение което сакат би вкарал и го пропуска а всички останали отигравания са му комични.Както си беше и преди няма ден в който името му да не е в жълтите страници а и като погледна присъствието му във всеки един отбор е било и е негативно.Всички отбори които са се отървали от него играта им се подобрява.Цялата игра на Балотели се свива до това да седи пред наказателното с гръб към вратата, евентуално да вземе топката да се обърне и без да се огледа да бие, без значение дали има защитник пред него, дали има 9 човека с червени фланелки около него на които може да подаде в общи линии не съм видял нито едно негово добро изиграване на някоя ситуация.Фактите са че имаме най-слабия нападател във ВЛ, няма нито гол нито асистенция дори не е заплашил сериозно някой вратар.Днес можеше поне малко да се отсрами в последната минута но пак изигра положението като че ли умишлено не му се вкарват голове.Бях песимист когато го взимахме а сега просто ще спра да гледам мачовете докато това тъпо лайно срами червения екип! Както някой преди време каза взимам си почивка от Ливърпул, не ми се гледат самозванци с претенции чиито най-голяма сила е туитър и помпане на силиконки!