Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2014 14:52

wolf написа:Бре Хамшик станал на 27 бе :shock: Колко бързо лети времето, той явно ще си им остане легенда до последно

Той доста често е резерва :lol: :lol: Жоржиньо му изяде мястото :roll: Чудя се как още не е напуснал :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 01 окт 2014 15:15

Много ни свързват с Ботуша, по ми се иска да ни свързват с ботуши, ама немски :mrgreen:

http://serieanews.com/57538/napoli-higuain-nel-mirino-dei-reds-offerte-30-milioni-sterline/
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 окт 2014 17:32

Mighty Reds написа:Много ни свързват с Ботуша, по ми се иска да ни свързват с ботуши, ама немски :mrgreen:

http://serieanews.com/57538/napoli-higuain-nel-mirino-dei-reds-offerte-30-milioni-sterline/

Трии веднага, сега ще дойде Безглавия ник и ще почне пак да се ... плюнчи как Игуаин е изключителен нападател. Сериозен съм, просто го изтрии.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 окт 2014 17:42

На Игуаин не му ли искаха 70 милиона това лято? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2014 12:05

Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Бяха хвърлени купища много неоправдани пари за спорни футболисти....
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Ловрен - пак една камара пари , за недоказан и спорен футболист.
Ламбърт - най - безумният трансфер от всичките.
Балотели - без коментар
От всички нови само Морено има някакви качества.
Каква е равносметката в цифри :
Получени пари от трансфери - 80 милиона / Суарез /
Похарчени пари за трансфери - 120 милиона :-o

Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.

Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.
Със същият успех, можехте да заложите на школата си !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 окт 2014 12:54

Мастъре, говориш така, все едно едни други не са дали 150, че и отгоре милиона, пък после получават оценка "Много добър" от Лестър :lol: :lol: Има време, накрая ще се броят пилците ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 окт 2014 13:26

Ние за какви ги дадохме ? Мисля, че за Ди Мария и Фалкао в това число. И за разлика от Пуул, ние не сме се разделили с Рууни или Перси, а директно внедрихме класа в състава си.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 окт 2014 13:31

MASTER_COOL написа:Ние за какви ги дадохме ? Мисля, че за Ди Мария и Фалкао в това число. И за разлика от Пуул, ние не сме се разделили с Рууни или Перси, а директно внедрихме класа в състава си.

Ще видиме какво сте внедрили, казах ти ;) Щото и Мата така го взехте, пък до тука си е чиста дупка ... :roll:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 окт 2014 19:00

MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Балотели - без коментар

Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.

Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.

Моля те гледай си отбора, на който най-тежкия мач до сега му е бил със... Суонзи и има цели 8 точки след 6 мача, като новак им набута 5, третодивизионен отбор им сложи 4. И тъй де преди да си питал как ние пък имаме само 7 понеже това ще ти е въпроса просто защото няма за какво друго да се хванеш ще те светна, че ние играхме до сега с Евертън, Тотнъм и Сити. Това е шампиона и 2 отбора, които не само бяха пред вас миналия сезон, ами се бориха и за влизане в ШЛ до края. Айде бегай сега да си анализираш твоя отбора, че такива коментари като твоя са толкова жалки и комплексирани, че направо ми е чудно как има толкова тъжни хора, които само висят по чуждите форуми за да си избиват комплексите. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 окт 2014 19:06

MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Нека ги разгледаме :
Балотели - без коментар

За пореден път доказваш , че си пълен профан. Ти правиш ли разлика между Саша Маркович и Лазар Маркович
On 25 August 2013, Marković made his debut for Benfica in 2–1 win against Gil Vicente,

Само това доказва , че не бива да обсъждам другите ти твърдение.И те толкова безумните както и това да объркаш тези двама футболисти !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Ливърпул”