wolf написа:Бре Хамшик станал на 27 беКолко бързо лети времето, той явно ще си им остане легенда до последно
Той доста често е резерва

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wolf написа:Бре Хамшик станал на 27 беКолко бързо лети времето, той явно ще си им остане легенда до последно
Mighty Reds написа:Много ни свързват с Ботуша, по ми се иска да ни свързват с ботуши, ама немски![]()
http://serieanews.com/57538/napoli-higuain-nel-mirino-dei-reds-offerte-30-milioni-sterline/
MASTER_COOL написа:Ние за какви ги дадохме ? Мисля, че за Ди Мария и Фалкао в това число. И за разлика от Пуул, ние не сме се разделили с Рууни или Перси, а директно внедрихме класа в състава си.
MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Бяха хвърлени купища много неоправдани пари за спорни футболисти....
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Ловрен - пак една камара пари , за недоказан и спорен футболист.
Ламбърт - най - безумният трансфер от всичките.
Балотели - без коментар
От всички нови само Морено има някакви качества.
Каква е равносметката в цифри :
Получени пари от трансфери - 80 милиона / Суарез /
Похарчени пари за трансфери - 120 милиона![]()
Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.
Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.
Със същият успех, можехте да заложите на школата си !
MASTER_COOL написа:Аз бях убеден още с правенето на селекцията, че няма да ви бъде през този сезон.
Бяха хвърлени купища много неоправдани пари за спорни футболисти....
Нека ги разгледаме :
Маркович - големия талант, няма що. Не случайно Лудите направиха за смях Партизан с таланта в състава им.
Лалана - английските футболисти /в момента/ са дърводелци от класа. Да извадиш 30 милиона за 27 годишна "звезда" на Саутхямптън - СКАНДАЛНО !
Ловрен - пак една камара пари , за недоказан и спорен футболист.
Ламбърт - най - безумният трансфер от всичките.
Балотели - без коментар
От всички нови само Морено има някакви качества.
Каква е равносметката в цифри :
Получени пари от трансфери - 80 милиона / Суарез /
Похарчени пари за трансфери - 120 милиона![]()
Големият печеливш от трансферната политика на Пуул : Саутхямптън. Вързаха бюджета за два сезона.
Правилното беше да се привлекат , точно трима класни футболисти за тези 120 милиона. Например : Кедира, Ройс и Хюмелс. Играчи, които моментално ви вдигаха нивото.
А вие се напълнихте със средняци с цел да запълните бройката футболисти за многото мачове през сезона.
Със същият успех, можехте да заложите на школата си !
On 25 August 2013, Marković made his debut for Benfica in 2–1 win against Gil Vicente,
Потребители, разглеждащи този форум: simby и 5 госта