Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 12 авг 2011 23:56

Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.

Няма такова нещо.Бербо взема около 90 хиляди седмично(колкото взема Коул),а Поулсен около 60.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2011 00:15

liverpool96 написа:suareshampion, говориш пълни глупости. За едно крило са важни бързината, повратливостта и центрирането, техниката си е вече бонус. Пък и Коул и Н'Гог какво ги смяташ за офанзивни футболисти. Какво точно ще променят в дадена среща ако са на терена? В момента Коул е пълно дърво, а Н'Гог по принцип си е цяла дъскорезница.

Кви глупости бе момче,аз лично бих искал по крилата да гледам футболисти с техника на скорост ..ти като искаш си гледай лекоатлетите :) .Всеки харесва различен тип футболисти аз харесвам такива разбираш ли ..всеки си има право на мнение моето е такова ок.Предпочитам да гледам в любимия ми отбор футболисти като Суарес ,Нани,Азар да не изброявам други .Много по интересни са тоя тип играчи за мен ,с импровизация ,с финтове,замахват прибират я ,задържат я когато трябва ,рязко сменят посоката и стават много по трудни за опазване от защитниците .Нямам нищо против Хендерсън ,напротив момчето е доста талантливо ,има много енергия и борбеност в него,но според мен силата му е в средата на терена да отнема топки ,да подава ,да се включва в атака от втора линия ,разбира се ,че може да играе и отдясно щом вече го е правил ,но за мен друг тип футболист повече работа ще ни свърши там ..това исках да кажа .И какво значи Нгог и Коул смяташ ги за офанзивни ..еми смятам ги да ..все още са в отбора и заемат място и получават заплата нали ? Както виждаш Кени ги пуска от време на време ,така че явно ги брои за живи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 авг 2011 01:53

аз също предпочитам бързи и технични крила,мангала в това отношение винаги са имали такива играчи...за английския футбол,крилата са много важна част от играта...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 авг 2011 01:59

Слухове, че съвсем скоро и Гари Кейхил може да е играч на Ливърпул :)

http://www.kopsource.com/liverpool-offe ... ry-cahill/
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 13 авг 2011 03:15

Парадоксално, но чак в деня преди първия мач доживях първия истински (за мен) трансфер, който освен това, заедно с този на Адам, единствено отговаря на цена/качество на прима виста...
Все си мисля, че до другото лято няма да се бара защитата, а в следващите седмици по-скоро ако ще се засилва нещо, то ще е офанзивната част и ако някой все още се чуди дали е нужно, нека да преброи хората на Юнайтед и Сити :!:
Минахме границата от 100 милиона паунда за едни 8 месеца все пак, та дори и да врътнат кранчето вече босовете, не може да им се разсърди някак си човек 8-)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 13 авг 2011 08:29

styopa написа:
Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.

Няма такова нещо.Бербо взема около 90 хиляди седмично(колкото взема Коул),а Поулсен около 60.

Моя грешка мислех, че и Поулсен взима толкова. Както и да е и на Коул са му много.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 13 авг 2011 09:04

Gil-galad написа:Слухове, че съвсем скоро и Гари Кейхил може да е играч на Ливърпул :)

http://www.kopsource.com/liverpool-offe ... ry-cahill/

Това сама по себе си е страхотна новина, защото ако се случи, означава, че ще вземем и нападател ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 авг 2011 09:14

похарчени 107 млн.паунда,обаче взети 56 млн.от торес и бабел...дефакто са похарчили 51 млн.лошото е,че комоли вчера каза:много е вероятно,енрике да е последното ново попълнение.очаква се само изходящи трансфери,въпреки че аз исках кейхил и един нападател или дясно крило...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2011 09:23

venomcho написа:Парадоксално, но чак в деня преди първия мач доживях първия истински (за мен) трансфер, който освен това, заедно с този на Адам, единствено отговаря на цена/качество на прима виста...
Все си мисля, че до другото лято няма да се бара защитата, а в следващите седмици по-скоро ако ще се засилва нещо, то ще е офанзивната част и ако някой все още се чуди дали е нужно, нека да преброи хората на Юнайтед и Сити :!:
Минахме границата от 100 милиона паунда за едни 8 месеца все пак, та дори и да врътнат кранчето вече босовете, не може да им се разсърди някак си човек 8-)

Ама разбира се ,съдийското отборче имат 5 крила(нани,валенсия,парк,гигс,йънг) и 5 нападатели(руни,чичарито,бербатов,оуен,уелбек) даже и диуф и македа ..а ние кво имаме ? Дъртия разполага с доста варианти в офанзивен план и това е един от факторите, заради които триумфират почти всяка година а нали и ние натам сме тръгнали ! Ако продадем Коул и Нгог както се очаква ..задължително е да им вземем заместници .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 авг 2011 09:48

john barnes написа:похарчени 107 млн.паунда,обаче взети 56 млн.от торес и бабел...дефакто са похарчили 51 млн.лошото е,че комоли вчера каза:много е вероятно,енрике да е последното ново попълнение.очаква се само изходящи трансфери,въпреки че аз исках кейхил и един нападател или дясно крило...
Джони виж на какво попаднах -
ESPN Дейл Джонсън
Мога да потвърдя, че Ливърпул са предложили 12m, както и Давид Нгог, за играча на Болтън Гари Кейхил. Никога не са се интересували от Dann. # LFC #
Също така, един от по-незначителни играчи на Ливърпул е вероятно да прекара сезона под наем в Болтън Уондърърс. Джо Коул сигурно ще замести контузения Лий. # LFC

Доминик Кембъл
Слухове , че Гари Кейхил ще бъде играч на Ливърпул скоро. Ще се опитаме и да получите потвърждение. # LFC
Доминик Кембъл
Сделката трябва да бъде потвърдена след мача със Съндърланд и Нгог да се използва като част от сделката. # LFC

Върни се в “Ливърпул”