Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.
Няма такова нещо.Бербо взема около 90 хиляди седмично(колкото взема Коул),а Поулсен около 60.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.
liverpool96 написа:suareshampion, говориш пълни глупости. За едно крило са важни бързината, повратливостта и центрирането, техниката си е вече бонус. Пък и Коул и Н'Гог какво ги смяташ за офанзивни футболисти. Какво точно ще променят в дадена среща ако са на терена? В момента Коул е пълно дърво, а Н'Гог по принцип си е цяла дъскорезница.
styopa написа:Alonso_Massa написа:Знаете ли, че седмичната заплата на Поусен е колкото на Бербатов. Това според мен е смешно и безобразно.
Няма такова нещо.Бербо взема около 90 хиляди седмично(колкото взема Коул),а Поулсен около 60.
Gil-galad написа:Слухове, че съвсем скоро и Гари Кейхил може да е играч на Ливърпул
http://www.kopsource.com/liverpool-offe ... ry-cahill/
venomcho написа:Парадоксално, но чак в деня преди първия мач доживях първия истински (за мен) трансфер, който освен това, заедно с този на Адам, единствено отговаря на цена/качество на прима виста...
Все си мисля, че до другото лято няма да се бара защитата, а в следващите седмици по-скоро ако ще се засилва нещо, то ще е офанзивната част и ако някой все още се чуди дали е нужно, нека да преброи хората на Юнайтед и Сити![]()
Минахме границата от 100 милиона паунда за едни 8 месеца все пак, та дори и да врътнат кранчето вече босовете, не може да им се разсърди някак си човек
Джони виж на какво попаднах -john barnes написа:похарчени 107 млн.паунда,обаче взети 56 млн.от торес и бабел...дефакто са похарчили 51 млн.лошото е,че комоли вчера каза:много е вероятно,енрике да е последното ново попълнение.очаква се само изходящи трансфери,въпреки че аз исках кейхил и един нападател или дясно крило...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост