Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 09 авг 2014 22:30

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
iliev72 написа:Вермален вече не е в Арсенал :) Това е добре за нас :)

Незнам дали е толкова добре ,защото заради него Барса май няма да вземат Агер и изтърваме 12 млн паунда .Дано все пак някой друг да ги плати ..

Абе да остава Агер ... след като продаде Коло не е лошо да имаме опитен защитник като него. Знам, че ще кажеш, че за толкова години нямаме успехи с него, но не може да се отрече, че много обича Ливърпул и ще помага с каквото може. За резерва е перфектен.

Ок ,за резерва да стои,но дали той ще иска да е резерва ? Мисля,не. Има вероятност ,дебелия да си го прибере .

Едва ли ще иска, но като не играе добре няма как. Аз се надявам да остане и да си върне формата, винаги е бил доста по-добър защитник от Шкъртел, ако някой ще се маха по-добре това да е словакът ... не знам защо БР ги събра трима с ляв крак и същевременно продаде един с десен ... и все се надявам титулярната двойка да е Ловрен-Сако, на щъркела достатъчно сме му гледали сеирите ...

Аз пък съм останал с впечатлението, че играе с десен крак, просто играе от лявата страна, колкото и странно да звучи.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 авг 2014 22:33

Аз предпочтиам 10 пъти Агер титуляр пред Шкъртел честно казано и ако трябва да избирам кои да са ни четиримата защитника след породажбата на Туре бих заложил на Ловрен и Сако като титулярна двойка, Агер като трети вариант и Илори за по-незначителните мачове.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

На линия
john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 09 авг 2014 22:37

и аз си мислех,че ловрен играе с десен крак и точно бях ги наместил със сако да са титуляри.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

На линия
Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 09 авг 2014 23:05

Alonso_Massa написа:Аз предпочтиам 10 пъти Агер титуляр пред Шкъртел честно казано и ако трябва да избирам кои да са ни четиримата защитника след породажбата на Туре бих заложил на Ловрен и Сако като титулярна двойка, Агер като трети вариант и Илори за по-незначителните мачове.

Няма как Шкъртел да е пети вариант. :lol: Даже си мисля, че е най-вероятния партньор на Ловрен в титулярната защита. Просто е любимец на Роджърс, 12-13 не помирисваше терен, когато Карагър си правеше последните мачове, миналия сезон пък не пропусна мач... Не очаквам това да се промени през новия сезон, въпреки че Сако е машина, а Ловрен си е класа още от времето му в Лион. ;)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 авг 2014 23:12

KOPScousers написа:
Alonso_Massa написа:Аз предпочтиам 10 пъти Агер титуляр пред Шкъртел честно казано и ако трябва да избирам кои да са ни четиримата защитника след породажбата на Туре бих заложил на Ловрен и Сако като титулярна двойка, Агер като трети вариант и Илори за по-незначителните мачове.

Няма как Шкъртел да е пети вариант. :lol: Даже си мисля, че е най-вероятния партньор на Ловрен в титулярната защита. Просто е любимец на Роджърс, 12-13 не помирисваше терен, когато Карагър си правеше последните мачове, миналия сезон пък не пропусна мач... Не очаквам това да се промени през новия сезон, въпреки че Сако е машина, а Ловрен си е класа още от времето му в Лион. ;)

Отказването на Карагър беше най-хубавото нещо от дебюта му насам. 737 мача мъкааааа. Иначе мисля че тая година Шкъртел ще седи на пейката, а Агер си заминава. Сако беше прекалено много време контузен

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 авг 2014 23:35

Вълк не с лошо за Джейми ;) Имаше и сезони в които се справяше добре !
Много сте лоши ;) Никой ли не иска Шкъртел ?! Да го харижем на Барса ;) или МЮ :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 авг 2014 00:17

iliev72 написа:Вълк не с лошо за Джейми ;) Имаше и сезони в които се справяше добре !
Много сте лоши ;) Никой ли не иска Шкъртел ?! Да го харижем на Барса ;) или МЮ :lol:

Абе тоя компелксар вълк ли е лалугер ли е, просто е заразен от българската дейвствителност и не само той, забелязвам и други как плюят легенди на Ливърпул, типично по български, той си мисли, че не само ние живеем в една кочина, омазани до ушите в лайна, Англия и Висшата лига е съвсем друго ниво от А група и държавата, в която живеем, вълка да си плюй там Сашо Станков и да не приказва глупости за големите.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 10 авг 2014 00:34

Tim Vickery (BBC): "Liverpool have a big name player lined up". Apparently it is not Falcao but still a big name.

Increasing talk today about Liverpool in negotiations with Cavani's agent.

Liverpool have been told they can have striker Keita Balde Diao for £24million after opening talks with Lazio over a deal.

The Reds turned to the 19-year-old this week as they continue their hunt for attacking options following the sale of Luis Suarez to Barcelona.

Keita is rated as a big star in Italy and Liverpool began talks this week, initially offering £15.8million for his services, which Sky Italia says was rejected.

However, Brendan Rodgers remains in the hunt for the forward and has been told by Lazio that they will sell him they up the offer to £24million.

Not a big star but a good signing?

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 авг 2014 00:37

bez-nick написа:
iliev72 написа:Вълк не с лошо за Джейми ;) Имаше и сезони в които се справяше добре !

Абе тоя компелксар вълк ли е лалугер ли е, просто е заразен от българската дейвствителност и не само той, забелязвам и други как плюят легенди на Ливърпул, типично по български, той си мисли, че не само ние живеем в една кочина, омазани до ушите в лайна, Англия и Висшата лига е съвсем друго ниво от А група и държавата, в която живеем, вълка да си плюй там Сашо Станков и да не приказва глупости за големите.

Болен ли си бе? Най-смешния защитник провъзгласяван за легенда в цялата история на клуба. Ако ще и в центъра на Анфийлд да е роден мама му стара. Как искаш аз да почитам защитник който не можеше да спира топката, да я води, да подава и да се пласира? На всичкото отгоре е рекордьор по автоголове за клуба. Бавен, неориентиран и пряко виновен за 2 от 3те гола в Истанбул след като точно той изпусна по некадърен начин човека си /1вия на Малдини и 3тия на Креспо/. Почитай си го ако искаш, аз нямам никакво намерение да се кланям на тоя дървар. И не съм англичанин, че да го уважавам защото имал голямо сърце или бил роден там. И фен на Евертън от малък на всичкото отгоре.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 10 авг 2014 01:42

Balotelli: "I read that Arsenal fans think they are bigger than Liverpool after that I stopped reading"

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”