Ливърпул - Борусия Дортмунд|Контрола №8|КР:4:0|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Борусия Дортмунд|Контрола №8|

Мнениеот Karsa Orlong » 10 авг 2014 13:45

suareshampion написа:
9lives написа:
Liverpool substitutes: Jones, Kelly, Toure, Sakho, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Suso, Ibe, Lambert.

Изображение

Познах за Манкийо и Джонсън. Точно това исках да вида. Доволен съм. Препдочитам дебелия пред Енрике ,единствено заради по голямата вероятност да създаде нещо опасно в предни позиции.
Интересно е включването на Чан в титулярния състав . Явно Хендерсън ще действа леко в дясно пред дефанзивния Джерард а Чан леко вляво .
При това положение ,очаквам Коутиньо да играе повече изтеглен на фланга отляво , Стърлинг отдясно а Стъридж на върха на атаката .

Явно Шкъртел и Ловрен ще са титулярната двойка централни защитници. Лошо ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 авг 2014 13:50

Супер състав! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 13:50

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
9lives написа:
Liverpool substitutes: Jones, Kelly, Toure, Sakho, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Suso, Ibe, Lambert.

Изображение

Познах за Манкийо и Джонсън. Точно това исках да вида. Доволен съм. Препдочитам дебелия пред Енрике ,единствено заради по голямата вероятност да създаде нещо опасно в предни позиции.
Интересно е включването на Чан в титулярния състав . Явно Хендерсън ще действа леко в дясно пред дефанзивния Джерард а Чан леко вляво .
При това положение ,очаквам Коутиньо да играе повече изтеглен на фланга отляво , Стърлинг отдясно а Стъридж на върха на атаката .

Еми да ,най вероятно притесненията ми за еднаквата позиция на Ловрен и Сако ,ще се окажат оправдани . В такъв случай ,не ми остава нищо друго ,освен да се надявам Брендън да измисли нещо или поне да остави Туре .
Да не говорим ,че звяра Сако няма да се примири ,с ролята си на резерва ,сигурен съм.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 авг 2014 13:55

Всички искаме малко да си почине Шкъртел , но той явно е упорит и не му се почива !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 авг 2014 14:04

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 10 авг 2014 14:06

Много е жалко, че Лалана и Маркович са контузени :(
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 авг 2014 14:06

А дано Шкъртел се контузи и цял живот с патерици да остане боклука смешен долен !

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 авг 2014 14:07

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
9lives написа:

Изображение

Еми да ,най вероятно притесненията ми за еднаквата позиция на Ловрен и Сако ,ще се окажат оправдани . В такъв случай ,не ми остава нищо друго ,освен да се надявам Брендън да измисли нещо или поне да остави Туре .
Да не говорим ,че звяра Сако няма да се примири ,с ролята си на резерва ,сигурен съм.

Ще има достатъчно мачове, надявам се Роджърс да успее да направи правилните ротации. Иначе не ми харесва нареждането напред - в смисъл знаем, че Коутиньо е най-добър като атакуващ халф в центъра, на фланга не му се получава така добре. Предпочитам Джерард и Джан да са вътрешни халфове, пред тях Коутиньо, а по крилата Стърлинг и Айб, но това означава Хендерсън да не играе, което, разбира се, няма как да стане.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 10 авг 2014 14:11

we are the champions написа:А дано Шкъртел се контузи и цял живот с патерици да остане боклука смешен долен !

Ти си кръгъл идиот. Какво ти е виновен Шкъртел бе дебил. Треньора го пуска титуляр и той, колкото и да не го харесвам, играе винаги на 100%.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Ливърпул”