Мнениеот PeterForsberg » 26 авг 2013 19:38
Ако аз правех състава,бих пуснал:
Джоунс;Флано-Кели/ако е готов,защото преди дни той сам потвърди,че не се чувства на 100%/-Уиздъм-Сисоко/защото му трябват мачове/;Алън/като опорен полузащитник,което е смешно,защото това е пост,на който имаме нулева алтернатива/;Алберто пред него;Стърлинг и Айсади по фланговете.Борини в атака и Пачеко зад него в позицията на номер 10.Бих дал определено шанс на момчета като Маклафлин,Айби,а евентуално и на Сама,ако Кели не може да изкара 90 минути.
Само че БР каза нещо по-различно на днешната пресконференция,а то е,че сърцевината на отбора ще е същата,но все пак ще даде почивка на някои играчи.За мен лично почти целия отбор се нуждае от почивка след видяното срещу Вила.Особено Джерард,Джонсън,Агер,Лукас,Коутиньо,Стъридж и Туре/все пак е на 32 и не трябва да си подритваме късмета,защото има риск да се контузи с 3 мача за 7 дни/.Хендо има страхотна енергия и си мисля,че тя ще ни е нужна на 100% срещу манксовете,няма смисъл да я пилее срещу тея дърводелци.
Отлично си спомня,че в един мач за същата безсмислена купа загубихме Лукас за 9 месеца и това бе началото на края на добрия сезон при Далглиш.