Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 13 юли 2014 00:28

HoUs4oOL написа:
john barnes написа:Suarez scored 82 goals and provided 53 assists in 133 games for Liverpool.
He's been apart of 135 goals, in 133 games.
That's crazy. какъв уникален играч продадохме,не е истина...отбора няма да е същия без него.

Факт,но нямаше какво да се направи.
Даде много на отбора,помогна страшно много за връщането на отбора в Топ4,остави и едни 75 милиона на Роджърс.

абе имаше какво да се направи,но това е вече затворена тема...просто като му видях тая статистика и не можах да издържа,реших да я постна.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 юли 2014 00:35

john barnes написа:по темата за селекцията-даваме за ловрен 20млн. а от севиля ни искат същата сума за морено,това са общо 40млн. за двама защитници.почвам да си мисля,дали ако не изкараме 30млн. за дейли блинд и де врай,няма да си решим левия бек и централния защитник? а да ви кажа,холандците ми се струват по-класни играчи от хърватина и испанчето...

Аз милсля,че е обратното. Блинд в мача с Чили го разкостиха. По-скоро ми прилича на нещо пдобно на нашия Енрике. На Ловрен вече му станах фен и много ми се иска да го вземем. Иначе от холандците ми хареса Вайналдо.
Hala Madrid

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 юли 2014 00:39

gogovcite написа:
john barnes написа:по темата за селекцията-даваме за ловрен 20млн. а от севиля ни искат същата сума за морено,това са общо 40млн. за двама защитници.почвам да си мисля,дали ако не изкараме 30млн. за дейли блинд и де врай,няма да си решим левия бек и централния защитник? а да ви кажа,холандците ми се струват по-класни играчи от хърватина и испанчето...

Аз милсля,че е обратното. Блинд в мача с Чили го разкостиха. По-скоро ми прилича на нещо пдобно на нашия Енрике. На Ловрен вече му станах фен и много ми се иска да го вземем. Иначе от холандците ми хареса Вайналдо.

блинд си е доста добър,поливалентен е,млад е...а де врайс е уникален-отнема,изнася топката,застава правилно,силен във въздуха,на 22 години и играе във фейенорд.все си мисля,че едни 15-17млн. ще ни стигнат за него,предпочитам го пред набедения хърватин,за който искат 25млн. вайналдум съм го гледал още като беше във фейенорд,тогава още ми направи впечатление,играеше десен халф-бек и правеше впечатление.после псв го купиха и го доразвиха.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 13 юли 2014 00:58

Ех, за Де Врай от миналата година говоря, мисля и Гил го искаше, но не се решихме да го купим, въпреки че имаме интерес.Тогава струваше 10млн.паунда, а сега е с поне 7 отгоре
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 юли 2014 01:02

daduradam написа:Ех, за Де Врай от миналата година говоря, мисля и Гил го искаше, но не се решихме да го купим, въпреки че имаме интерес.Тогава струваше 10млн.паунда, а сега е с поне 7 отгоре

17млн. е поносима цена за де врай,тоя е уникален защитник.да скачаме за него,вместо да драпаме за ловрен.

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 13 юли 2014 01:09

john barnes написа:
daduradam написа:Ех, за Де Врай от миналата година говоря, мисля и Гил го искаше, но не се решихме да го купим, въпреки че имаме интерес.Тогава струваше 10млн.паунда, а сега е с поне 7 отгоре

17млн. е поносима цена за де врай,тоя е уникален защитник.да скачаме за него,вместо да драпаме за ловрен.

Де Врай определено ще е много добра опция. Показа страхотна игра и самочувствие през цялото първенство. Единственият проблем би бил единствено евентуален интерес от страна на Юнайтед, заради духовния му баща.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 13 юли 2014 02:31

И аз си заплюх Де Врай. Ако Саутхямптън продължат да упорстват за Ловрен, дано да натиснем именно за Де Врай. Ван Гаал все пак не може да купи целия национален отбор на Холандия(не че не се пробва в Барса пред петнайсетина години).

Какво можеше да се направи за да задържим, Суарес, Джони?

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 юли 2014 09:37

Milkoy написа:И аз си заплюх Де Врай. Ако Саутхямптън продължат да упорстват за Ловрен, дано да натиснем именно за Де Врай. Ван Гаал все пак не може да купи целия национален отбор на Холандия(не че не се пробва в Барса пред петнайсетина години).

Какво можеше да се направи за да задържим, Суарес, Джони?

темата е приключена и не ми се обяснява,сега ще излязат някои хора и ще ми се скарат... :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 юли 2014 09:40

попаднах на една статия за трансферите на лебеда...според мен,нападателя няма да е бони,ами...джей родригес от сотон :) лебеда много го харесва и го хвали.няма да се учудя,както нищо не се чува за тоя-така да цъфне при нас.всички чакат някой звезден заместник на канибала,но аз си мисля,че ще се купят 3-4 човека с парите.Mirror: Brendan Rodgers sees Jay Rodriguez as the perfect replacement for Luis Suarez. :) :) :) тоя като нищо ще цъфне при нас...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 юли 2014 10:56

john barnes написа:попаднах на една статия за трансферите на лебеда...според мен,нападателя няма да е бони,ами...джей родригес от сотон :) лебеда много го харесва и го хвали.няма да се учудя,както нищо не се чува за тоя-така да цъфне при нас.всички чакат някой звезден заместник на канибала,но аз си мисля,че ще се купят 3-4 човека с парите.Mirror: Brendan Rodgers sees Jay Rodriguez as the perfect replacement for Luis Suarez. :) :) :) тоя като нищо ще цъфне при нас...

Jay Rodriguez не го ли харесваш ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”