LFC1892 написа:liverpool96 написа:Опаа, JalkiSte дойде на нашето мнение. +1 и на двамата. Малко по малко започвате да си сваляте очилата. Аз като Ви казах, че на Краля селекцията му не струва, ме оплювахте, критикувахте и нападахте. Както каза пича, най-накрая ни лъсна голият задник.
Айде стига с т'ва натякване "Видяхте ли, аз съм прав, вие нищо не разбирате", може ли? Ти да не мислиш, че ако бяхме взели Агуеро (което бе напълно невъзможно предвид вече споменати факти) щяхме да имаме 38 победи? Аз виждам подобрение в играта на Ливърпул спрямо миналия сезон, а вие ако не можете да направите разлика между мача ни със Стоук тогава и сега, сте напълно слепи. Ще има и такива мачове, то е ясно. И не - не съм привърженик на селекцията ни, нито съм сляпо зад който и да било треньор. Обаче това вашето не се трае. След всеки мач, различен от победа, се излиза и се плюе наред. Имам чувството, че някои хора само това чакате и даже няма да се зарадвате, ако Керъл стане голмайстор на ВЛ и станем шампиони. Аман вече. Генерални изводи след 4 мача не знам как правите, ама то си е за вас. Аз лично съм готов да се обзаложа, че ще бием любимото ви Сити на Анфийлд.
аз пък ще се обзаложа на друго,че като гости на сити ще берем голям срам!за каквото кажеш...