mitko9311 написа:Барнс няма смисъл да говориш за Коща просто 40 милиона евро за нападател като имаш Стъридж и Суарес вкарали 60 гола за един сезон е меко казано глупаво да извадим и пак ти казвам Ламбърт е точния трансфер за този пост...
За Лалана винаги съм казвал, че за повече от 15 милиона ще ме е яд ако го взимаме, защото не ги заслужава и цената му е безумна на 26 с един силен сезон и само 9 гола в този силен сезон ..... Не е слаб футболист има много добри качества ама за тая цена може да намерим много по-добро и е престъпление да го купим ....
Фабрегас не дойде при нас точно заради фактора заплата дори и да имахме интерес Челси нямат проблеми с парите и никога няма да имат особено и след като продадоха Луис за 50 милиона .... Ще му дават 150-200 хилки, а Пул не могат да му ги дават за жалост.... Защото ние имаме определен бюджет за трансфер и за заплати, а Челси нямат и затова си купуват който искат, а ние се интересуваме от Лалана разбери го най-накрая и стига мрънкал докато нямаме някой арабин или руснак за спонсор звезди/златотърсачи като Фабрегас и други няма да играят в Ливърпул, а в отбори като ПСЖ, Монако, Челси, Сити, Реал, Барса и Байерн ФАКТ ..... Затова стига с тези негативни коментари и се радвай на това което имаме, защото имаме готов и млад отбор просто му трябват точните резерви и време .... И най-важното заместник на ДЖЕРАРД за МНОГО ПАРИ И МНОГО МНОГО КЛАСЕН .... Защото откаже ли се Джерард умираме..........Друг толко класен халф нямаме и докато не намерим ще трябва да се молим Джерард да не спира с футбола .....
момче,никой не ти говори за коща.говорим за фабрегас.и стига с тия заплати,ние също можем да плащаме големи суми.заплатите на суарес и стърлинг го доказват.ти ако се радваш на лалана и ламбърт,аз не.къде видя,че имаме готов отбор? със тая дантелена защита,допуснала 50 гола тоя сезон,това ли ти е готовия отбор? със нито един чист дефанзивен халф,почти без средна линия,освен джерард-аз лично друг класен халф не виждам,отчасти и коутиньо,но той е непостоянен.само с едно нападение не става...за да искаме да надграждаме,трябва КЛАСА...а лалана не е такъв,фабрегас е КЛАСА.нямаме защита,средната линия е под всякаква критика,той ми говори за готов отбор.

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.