Gil-galad написа:Роналдо9Големец написа:superspiro написа:Роналдо9Големец написа:За 90 млн. можем да вземем цял нов отбор.

Колкото и да харесвам Луис, аз бих го продал за 100 милиона
Работата е там, че той е най-добрия централен нападател в света и пасва перфектно на стила ни на игра. Няма играч, който да го замести.
В момента Луис е най-добрият център атакер в света, в това няма спор. Но няма незаменими играчи
Фернандо Торес и нападателите на Атлетико Мадрид през последните 5 години са перфектно доказателство за това ! Целият ни стил през сезони 2008-10 се градеше на взаймодействието Торес - Джерард и по- специално на Ел Ниньо. Как така Атлетико замени Торес, Фалкао, Форлан, Агуеро ?
Повярвайте ми, ако Реал предложат такава оферта, Луис е пътник. Никой футболен клуб не отказва предложения от рода на 60-70 млн., камо ли ние да откажем 90-100 милиона.

Добре де, да приемем, че го продадем....кой ще вземеш на негово място, който да има същия ефект върху играта и резултатите на отбора?
Виж сега, Суарез ми е един от любимците, но гледам реалистично на нещата. За мен е по- важно развитието на клуба, от колкото на индивидуалните играчи.
Няма да предлагам имена, защото когото и да назова, ще пискате от недоволство. Брендън е страхотен треньор и притежава уникалното качество да намира талант и да го развива. Кой беше Суарез преди 2-3 години ?

Кой искрено вярваше, че ще стане най-добрият централен нападател в света !?
Пак повтарям, няма незаменими играчи ! Примери за това достатъчно много