wolf написа:john barnes написа:за мен изводът от мача е само един-същата трагична защита,но вече го няма суарес да компенсира с голове и резултата е налице...за трима защитници се дадоха 50млн.паунда,а те с нищо поне засега не променят облика на отбора.визирам морено,сако и ловрен.това е положението.
Наслушахме се на такива неща и срещу Саутхемптън миналата година. Айде да минат 2 месеца и тогава да коментираме защита, игра и така нататък. Отбора едвам се познава тръгнахме да гоним треньора, и да плюем всички. Суарес компенсираше и целия отбор зависеше дали е на кеф. Последните 5 мача гледа ли ги като се пазеше и пестеше да хапе на световното? Отбора буквално умря.
Гледам оня инвалид 95 също се е появил. И пак същото, същите критики. Къде си като бием бе критико?
аз гледам играта,резултата си беше очакван...все пак гостувахме на шампиона.но играта ни в защита си беше плачевна,същата като миналия сезон.аз почвам да сипя критики,чак след 15-тия кръг,то тогава се вижда накъде е тръгнал отбора.надявам се балотели да ни направи разликата,силно се надявам.то се видя,че стъридж не може сам напред,мисля че и лебеда го е видял.дано е видял,че пак нямаме дефанзивен халф и стивката не става за тоя пост,колкото и да го мъчи.