john barnes написа:даунинг-20.2млн.паунда,хендерсън-17млн.паунда,адам-6.75млн.паунда,керъл-35млн.паунда...всеки може да смята,не виждам тия със какво ще ни вдигнат нивото?
Да,така е.Йованович,Макси,Поулсен и Н'Гог къде къде по-висока класа.Още се чудя с тях как не станахме шампиони миналата година.Хич не се е дигнало нивото с новите.
Иначе другите страшна селекция правят.
Челси взеха цял резервен вратар и някаква юношка за 8 млн евро.
Манчо си взеха резервен централен защитник за 20тина милиона,супер вратар(без ирония)и крило за 20 млн с една година оставащ договор.
Арсенал и те много са си дигнали нивото.Взеха цял един футболист.
LFC1892 написа:Нали знаеш, че няма как всичко да се харесва на всички.
Естествено,но не мога да разбера каква е тази мода всичко свързано с клуба да се плюе.Поне според мен не ми изглеждат толкова апокалиптични нещата.Спрямо началото на предния сезон нещата са къде къде по-добре.Имаме стабилни собственици,страхотен мениджър(а и Стив Кларк има страхотна репутация),състав който малко или много е по-добър,не се притесняваме кой ще е следващия напуснал(самата обстановка на отбора е значително по-добра),има развитие около въпроса със стадиона,има развитие и около академията.Това са все неща който са доста позитивни според мен.Ок Керъл не е най-техничния в света,но това да ни е проблема.