Ловрен е много техничен за централен защитник, наблюдавал съм го как дриблира през халфовата линия. Разиграва добре и ще пасне на схемата ни, но не струва повече от 15 млн. Надявам се на поста на централен халф да НЕ вземем Чан/Джан, не ми харесва играта му, тромав е. Тази позиция е много важна и трябва някой по-доказан
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Роналдо9Големец
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Така... за сега добре !
Ако успеем да привлечем Морено за 15 млн. и Лалана за 25 млн. ще е добре. Но да ви напомня, че имаме още три поста, на които трябва да се подсилим - централен защитник, десен бек и централен халф. Надявам се да дойдат финанси от продажбите на Аспас, Алберто, Туре, Енрике, Агер и ко.
Ловрен е много техничен за централен защитник, наблюдавал съм го как дриблира през халфовата линия. Разиграва добре и ще пасне на схемата ни, но не струва повече от 15 млн. Надявам се на поста на централен халф да НЕ вземем Чан/Джан, не ми харесва играта му, тромав е. Тази позиция е много важна и трябва някой по-доказан
Роналдо9Големец написа:Така... за сега добре !Ако успеем да привлечем Морено за 15 млн. и Лалана за 25 млн. ще е добре. Но да ви напомня, че имаме още три поста, на които трябва да се подсилим - централен защитник, десен бек и централен халф. Надявам се да дойдат финанси от продажбите на Аспас, Алберто, Туре, Енрике, Агер и ко.
Енрике не трябва да се продава в никакъв случай няма смисъл просто, защото пак ще имаме само 1 ляв бек без конкуренция който ще трябва да изиграе 60 мача ...... При успех с трансфера на Морено за първи път от бая години ще имаме 2 добри бека от ляво един по-дърт и опитен който е много стабилен в защита и един млад много добър с голямо самочувствие какво по-хубаво от това
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Дано вземем Лалана,честно казано ще съм доволен от такъв трансфер.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Стига с тоя Агер, Щъркел е този, който трябва да бъде продаден, а на негово място да застане Ловрен ( аз бих предпочел да е друг, но какво да се прави ).Туре ще запълва дупки, а Агер и Сако ще се борят за титулярен ЦЗ.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Milkoy написа:Погледах малко видеа на Ламбърт, Лалана и Ловрен. Впечатлен съм, продължавам да твърдя дори все по-уверено, че Ламбърт ще е добър трансфер. Добре сработени са с Лалана. Той пък е много разнообразен играч, харесва ми, но няма да влизам в спорове дали си струва парите, дали има по-добър вариант за 25млн. По-добър вероятно да, по-подходящ - не знам. Раздвоен съм дали ако се вземе евентуално Лалана трябва да се търси още един атакуващ играч. Примерно по-класическо крило? Харесвам Коноплянка много, даже преди около година, когато още въобще не се говореше за интерес към него, си го бях пожелал. Сега обаче си мисля, че Ако вземем Лалана и Коноплянка/Шакири/Санчес, това би означавало драстично по-малко време за Стърлинг или Коутиньо. Не знам. Иначе за Ловрен бях споделил, че не съм 100% убеден, че е Топ класа и ще даде голяма разлика с настоящите ни защитници, но от това, което гледах, той е човекът. Точен, хладнокръвен и с отличен контрол. Напомня ми като стил на игра на Тиаго Силва. За мен вече е първи избор. При игра със защитници, които разиграват ни трябва именно такъв играч. Проблемът е, че в Саутхемтън е играл основно като ляво разположен централен защитник(според това, което гледах), макар и десничар, дано не се оформя двойка Шкъртел - Ловрен. Сако, ако не играе достатъчно, през зимата ще иска трансфер. Което впрочем важи и за Агер, и за Шкъртел. Трябва да продадем поне един от тях сега и един най-късно зимата. Ако вземем до Световното Лалана, Ламбърт, Ловрен, Джан и Морено, ще ни останат само десния бек, който не е ясно дали се търси и резервен вратар. Не знам дали Джан е решението в центъра. Някой каза, че напомнял на Яя Туре. Според вас за back-up на Джерард ли го искаме или за поста пред него? Ако е първото, трябва да се търси алтернатива на Хендерсън. Другото е, че ако вече сме взели заместници на настоящите играчи, ще сме в по-слаба позиция при продажбата им. А имаме един куп играчи за продаване.
Лалана е за поста отпред ,а Чан за центъра и силно се надявам да измести Хендерсън,който снощи се чудеше как аджеба да дам пас напред и кво прай тая топка в мен...а иначе ми писна от агентчета дето час по час ръсят изказвания...как шял да откаже на Реал....мълчи си бееее
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
[offtopic]http://www.gol.bg/nachalo/2014-05-31/bayern-kupil-garay-za-15-miliona-evro[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Vinny O'Connor @VinnOConnor
Liverpool frustrated waiting for a response from Southampton after making £25 million bid for Adam Lallana.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Светците много си повярваха,ако смятат,че ще след световното ще им дадем 30 милиона за Лалана.
25 милиона е достатъчно завишена цена.
25 милиона е достатъчно завишена цена.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Gil-galad написа:Vinny O'Connor @VinnOConnor
Liverpool frustrated waiting for a response from Southampton after making £25 million bid for Adam Lallana.
Разочаровани са нормално пратиха офертата която искат и още си траят .... Искаха по-бавно да се развият нещата Сотън за да мине световното и ако е направил много добро световно да му дигнат още цената ама няма да се получи поне за мен ако днес не приемат или откажат офертата от Ливърпул друга няма да има и БР ще се насочи към Шакири дано, защото Шакири ми е първи избор поне на мен пред Лалана
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Did Tottenham miss a trick by not making move for Rickie Lambert?