Роналдо9Големец написа:Съгласен съм, че е добре да имаме силов нападател, който да дава разнообразие на тима. Срещу Челси един такъв щеше да ни бъде полезен.
Но Ламбърт е играч за само един сезон ! Брендън винаги е мислил за бъдещето, не знам каква му е идеята сега...
Не може да си завършил ВТОРИ в Англия, да имаш шампионски амбиции и да взимаш такива играчи.Просто не може... Какви футболисти взимат другите отбори от топ 4, какви ние... Аз лично харесвам Ловрен и съм радостен за трансфера му ! Лалана е прекалено превъзнесен от англичаните, но пък е в перфектна възраст.
Дано греша и успеем да станем шампиони, но с такива трансфери... Не се става шампион само с мускули и сърце, трябва класа и индивидуален блясък, а Ламбърт не може да ти предостави това.
П.П. Сериозно ли мислиш, че няма по-добър вариант от Рики Ламбърт за нас ???Той не е играч за отбор с шампионски амбиции, поредния Аспас.
Сериозно мисля, че не мога да се сетя за по-подходящ играч при тези условия. Няма как да мисли за бъдещето с възрастта на Суарес и Стъридж. Няма как да се вземе играч с голяма заплата или във върхова възраст, който да знае, че ще заседява на скамейката. Доколкото чувам е навит и на wage-cut, вероятно защото му е мечта да играе за Ливърпул. И като добавка към това, ни сваля цената на Лалана, който очевидно е мног желан от Брендън. Добър е с глава, прави асистенции. Перфектен е.