Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 08:49

venomcho написа:
iznenada написа:
Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.

Пак си е такъв ,щеше идеално да замести Данчо тъпото.

е аз не говоря за Барса, а като какъв щеше да бъде ползван на 34г. или викате Джерард N2, a
(в Барса типичен деф.халф няма и не е имало)

Яя Туре, Серхио Бускетс са си чисто дефанзивни халфове ;) Това е дефанзивен халф, а не Тошко Янчев ( уважавам безкрайно капитана :!: )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 07 фев 2014 10:45

Liverpool_EC написа:
iznenada написа:
Milkoy написа:Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.

Ето ти едно интервю на Роджърс, в което обеснявя защо е бил на косъм да продаде Хендерсън лятото и какво го е накарало коренно да промени мнението си и да започне да залага на него.Надявам се да получиш отговор на вечните си въпроси свързани с Хендерсън и да спреш с 3 метровите фермани на всяка страница свързани с него.И понеже знам,че веднага ще ме заклеймиш за обожател на Хендерсън,да вметна че виждам мнг добре,че можем да имаме по-добър играч на тази позиция,но това е което е решил Роджърс(не Далглиш,повтарям не Далглиш :lol: :lol: ).Поствам ти интервюто единствено с надеждата да намериш някакви отговори за себе си и да спреш със ежедневния спам за Хендерсън :roll: Това е реалноста :!: И понеже преди 4,5 дена пита до кога му е договора :arrow: от два-три дена,усилено се заговори,че ще му бъде предложен нов :lol: :lol: :lol:
http://www.squawka.com/news/2014/02/05/ ... 4020565815?

Значи ,първо ,аз не спамя. Всичко ,което говоря,срещу тоя некадърник е в резултат на неговите ежеседмични некадърни действия.Аз казах ,колко добри полузащитнци изгоряха ,заради тоя некадърник.Аз казах,че за мен,тоя некадърник е в основата на срамните 7мо и 8мо място в последните две години ,от както той е в клуба.
Няма нужда ,да ми постваш подобни интервюта .Аз следя ,всяко едно интервю на Роджърс ,от както е дошъл в клуба и прекрасно и до болка знам,че той говори само суперлативи за тоя слаб футболист. Но също така ,прекрасно знам,че понякога ,странични фактори ,определят решенията на треньорите .За това ,не ми повтаряй ,като папагал ,това за Далглиш.Няма как да ме убедиш в обратното.
Нека все пак погледнем ,какво Роджърс отбелязва в интервюто ? Той отбелязва ,най вече ангажираността , отношението и физиката ,на тоя спънат заек ,и факта ,че "подобрението" продължавало .Смях . А кога ще дойде момента ,в който този играч ,стане завършен ? До кога ,ще му чакам ,аз "подобрението" ? На 24г ,ще стане скоро ? До 30 години ,ще чакаме един основен халф на Ливърпул да се научи най накрая да играе футбол ?? Ебати пародията.
Аз незнам,дали има друг ,подобен слаб играч ,на който да се дава толкова много шанс ?
Имал отношение и бил ангажиран към клуба .Брех ,ми тя голяма работа станала. Ми то и тебе ,ако те поканят да тренираш с отбора и ти ще покажеш ангажираност и отношение ,но след това на терена ,ще си същия куц кон ,като твоя приятел Даката ,нали ? Много та мола ,това е несериозно . Мен ме интересува ИГРАТА на тоя младеж а не отношения и подобни глупости .А тя е трагична за един такъв голям отбор ,като Ливърпул и амбициите и целите ,които си е поставил тоя клуб .Аз не мисля,че има някой в Ливърпул,който да не показва отношение и ангажираност . Това е задължително.
Естествено ,че ще те обява за обожател на Хендерсън .Ти си един ,от тия объркани, тотално провалили се фенове ,които неистово вярвахте в качествата на Далглиш,като мениджър и на неговите некадърни трансфери .Значи ,виждаш,че "можем да имаме по добър от него" (колко мекичко изразче само :) ) ,но в същото време ,с удоволствие ,отбелязваш факта , за един евентуален нов договор на тоя некадърник ? :)

Само ,ще ти кажа ,че Ливърпул ,никога няма да спечели титлата ,с подобни връзкари във футбола и набедени футболисти. А ти продължавай да се радваш,ако не те е срам ,на това недоразумение във футбола и чакай "подобрението" в играта му .По добре чакай ,от умрял писмо.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 фев 2014 16:19

iznenada написа:
Liverpool_EC написа:
iznenada написа:

Ето ти едно интервю на Роджърс, в което обеснявя защо е бил на косъм да продаде Хендерсън лятото и какво го е накарало коренно да промени мнението си и да започне да залага на него.Надявам се да получиш отговор на вечните си въпроси свързани с Хендерсън и да спреш с 3 метровите фермани на всяка страница свързани с него.И понеже знам,че веднага ще ме заклеймиш за обожател на Хендерсън,да вметна че виждам мнг добре,че можем да имаме по-добър играч на тази позиция,но това е което е решил Роджърс(не Далглиш,повтарям не Далглиш.Поствам ти интервюто единствено с надеждата да намериш някакви отговори за себе си и да спреш със ежедневния спам за Хендерсън :roll: Това е реалноста. И понеже преди 4,5 дена пита до кога му е договора :arrow: от два-три дена,усилено се заговори,че ще му бъде предложен нов
http://www.squawka.com/news/2014/02/05/ ... 4020565815?

Значи ,първо ,аз не спамя. Всичко ,което говоря,срещу тоя некадърник е в резултат на неговите ежеседмични некадърни действия.Аз казах ,колко добри полузащитнци изгоряха ,заради тоя некадърник.Аз казах,че за мен,тоя некадърник е в основата на срамните 7мо и 8мо място в последните две години ,от както той е в клуба.
Няма нужда ,да ми постваш подобни интервюта .Аз следя ,всяко едно интервю на Роджърс ,от както е дошъл в клуба и прекрасно и до болка знам,че той говори само суперлативи за тоя слаб футболист. Но също така ,прекрасно знам,че понякога ,странични фактори ,определят решенията на треньорите .За това ,не ми повтаряй ,като папагал ,това за Далглиш.Няма как да ме убедиш в обратното.
Нека все пак погледнем ,какво Роджърс отбелязва в интервюто ? Той отбелязва ,най вече ангажираността , отношението и физиката ,на тоя спънат заек ,и факта ,че "подобрението" продължавало .Смях . А кога ще дойде момента ,в който този играч ,стане завършен ? До кога ,ще му чакам ,аз "подобрението" ? На 24г ,ще стане скоро ? До 30 години ,ще чакаме един основен халф на Ливърпул да се научи най накрая да играе футбол ?? Ебати пародията.
Аз незнам,дали има друг ,подобен слаб играч ,на който да се дава толкова много шанс ?
Имал отношение и бил ангажиран към клуба .Брех ,ми тя голяма работа станала. Ми то и тебе ,ако те поканят да тренираш с отбора и ти ще покажеш ангажираност и отношение ,но след това на терена ,ще си същия куц кон ,като твоя приятел Даката ,нали ? Много та мола ,това е несериозно . Мен ме интересува ИГРАТА на тоя младеж а не отношения и подобни глупости .А тя е трагична за един такъв голям отбор ,като Ливърпул и амбициите и целите ,които си е поставил тоя клуб .Аз не мисля,че има някой в Ливърпул,който да не показва отношение и ангажираност . Това е задължително.
Естествено ,че ще те обява за обожател на Хендерсън .Ти си един ,от тия объркани, тотално провалили се фенове ,които неистово вярвахте в качествата на Далглиш,като мениджър и на неговите некадърни трансфери .Значи ,виждаш,че "можем да имаме по добър от него" (колко мекичко изразче само :) ) ,но в същото време ,с удоволствие ,отбелязваш факта , за един евентуален нов договор на тоя некадърник ?

Само ,ще ти кажа ,че Ливърпул ,никога няма да спечели титлата ,с подобни връзкари във футбола и набедени футболисти. А ти продължавай да се радваш,ако не те е срам ,на това недоразумение във футбола и чакай "подобрението" в играта му .По добре чакай ,от умрял писмо.

Първо,когато повтаряш едно и също нещо във всяка тема-то става спам :!: В това отношение по-голям спамер от теб в този форум няма.
Второ,очакванията ми да си отговориш на въпросите по оста Роджърс–Хендерсън не се оправдаха,защото ти изкочи с обичайните 20 въпросителни,нищо че половината са нашляпани на съобщителни изречения.
Трето "мекото изразче" е защото можем да имаме(теоретически)-ама никой не купува(практически) някой на неговото място,а дори не го и сменят при слаб мач-явно НЯКОЙ (който гледа през твоите очи )е решил,че може да залага на него и да го чака да се развие и да спести на янките едни пари.
И четвърто- "удоволствието" от новия договор,което си забелязал е само да те гледам как пукаш вени от факта и нищо,че Роджърс(който гледа през твоите очи) ще му го даде новия договор-ти пак си обеснявай всичко с Далглиш,знам че няма как да ти променя мнението :lol:
Както и да е наистина интервюто ти го постнах с добри чувства и намерения,уви защо ли не се учудвам от изтъркания ти отговор.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 фев 2014 16:35

http://liverpool.gong.bg/view_article.p ... _id=402723
Кой ги измисля тия дивотии,бре? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 фев 2014 17:34

Според Венгер, цена от 65 милиона паунда за Суарес е била прекалено висока, и освен това, той няма желание да се разделя с Уолкът

хаха смешник, сега Уолкът е аут за 6 месеца - ОТНОВО

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 фев 2014 08:26

boabbb написа:
venomcho написа:
iznenada написа:

е аз не говоря за Барса, а като какъв щеше да бъде ползван на 34г. или викате Джерард N2, a

Яя Туре, Серхио Бускетс са си чисто дефанзивни халфове ;) Това е дефанзивен халф, а не Тошко Янчев ( уважавам безкрайно капитана :!: )

Ами препоръчвам та да се насочиш само към гледането на Тошко Янчев и ЦСКА, защото току-що доказа, че футболът ти е доста далечна материя (не че досега си го крил де)
П. П. Ааа как пропусна и Машерано в твоя списък с "деф. халфове в Барса" :mrgreen:

iznenada

Мнениеот iznenada » 08 фев 2014 09:07

venomcho написа:
boabbb написа:
venomcho написа:
iznenada написа:

Ами препоръчвам та да се насочиш само към гледането на Тошко Янчев и ЦСКА, защото току-що доказа, че футболът ти е доста далечна материя (не че досега си го крил де)
П. П. Ааа как пропусна и Машерано в твоя списък с "деф. халфове в Барса" :mrgreen:

Venomcho,как да не са дефанзивни бе ? И ЯЯ Туре им игра дефанзивен и сега в Сити играе .И Бускетс също им играе такъв ,както и в националния на Испания .И Масчерано го взеха за такъв ,но бързо го разкриха ,че е малко скаран с техниката и пасовете и го върнаха по назад. При тях дефанзивния халф ,участва в разиграването на топката и организацията на атаката ,но като другия отбор атакува ,той се прибира и застава най близо до защитата ,от останалите халфове.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 08 фев 2014 09:40

Liverpool_EC написа:
iznenada написа:Първо,когато повтаряш едно и също нещо във всяка тема-то става спам :!: В това отношение по-голям спамер от теб в този форум няма.
Второ,очакванията ми да си отговориш на въпросите по оста Роджърс–Хендерсън не се оправдаха,защото ти изкочи с обичайните 20 въпросителни,нищо че половината са нашляпани на съобщителни изречения.
Трето "мекото изразче" е защото можем да имаме(теоретически)-ама никой не купува(практически) някой на неговото място,а дори не го и сменят при слаб мач-явно НЯКОЙ (който гледа през твоите очи )е решил,че може да залага на него и да го чака да се развие и да спести на янките едни пари.
И четвърто- "удоволствието" от новия договор,което си забелязал е само да те гледам как пукаш вени от факта и нищо,че Роджърс(който гледа през твоите очи) ще му го даде новия договор-ти пак си обеснявай всичко с Далглиш,знам че няма как да ти променя мнението
Както и да е наистина интервюто ти го постнах с добри чувства и намерения,уви защо ли не се учудвам от изтъркания ти отговор.

Абе ей ,абе теб не те ли е срам ,да разговаряш с мен ,след всичките ти смехории и простотии ,от времето на татко ти Кени ? :) Кво ми фолососфаш само,отдавна съм те преценил ? Нали всяка седмица ,гледам трагичната игра на любимия ти Данчо ? Имам ли повод за критика .Имам . Ай не ми са обяснявай повече спамер. Ако трябва ,през 5 минути ,ще пиша за него и то колкото може по дълги фермани ,специално за теб.
Какво искаш да знаеш по оста :) Хендерсън -Роджърс бе моето момче ? Какво още не ти е ясно ? На мен ми е страно ,един треньор ,да дойде и да каже "аз харесвам играчите и стила на Барса и искам да го практикувам в Ливърпул " ..и в следващия момент ,да ми налага нонстоп дървен играч ,като Даката ,с изключително нисък футболен интелект,да ми гради играта на отбора му ?!
Тоя Даката ,дали ще хване ръка в Барса ,как мислиш ? Сигурно ,само ще им носи топките и тубите с вода ,ако е в техния отбор. Това ми е мисълта и съмненията ,които съм писал вече .Или ти нарочно ме караш ,да ти повтарям ,като на малоумник и после ме обвиняваш ,че съм спамер. :) Роджърс си противоречи и оттам ми идват съмненията .Но дори и да го харесва ,какво от това бе моето момче ? Да се хвърля от покрива на някой блок ,ако искаш ? :) Или пък ,ако му предложи нов договор. Това си е за негова сметка .За мен ,той си противоречи и се излага. И накрая ,ако не ни класира ,предполагам ,знаеш ,"в моите очи " ,кой ще е главния виновник ? :) А ако ни класира ,успеха ,ще го отдам ,предимно на моите хора в отбора,защото много добре виждам,кои играчи ,носят отбора на гърба си и много добре виждам приноса на некадърника .За това ,тия статистики можете да си ги наврете на едно тясно и тъмно местенце.
Аз съм го казвал ,много пъти и ще го кажа пак ,тъй и тъй за теб съм спамер :) ..Хендерсън повече пречи на отбора ,отколкото помага !!! С друг халф на негово място от типа Тони Кроос ,ще се родим , отбора ще придобие завършен вид в офанзвиен план и ще мачкаме наред !!!
Не може ,за всичко ,да сме на едно мнение с Роджърс. Различни хора сме .
До кога ,ще го чакаме да се развива ,тоя болен вълк ,бе моето момче ? Ти виждал ли си ,някъде да чакат някой цели 4 години и да го пускат титуляр нонстоп,без значение ,дали играе слабо или силно ? :) Аз не. Ми то , тебе да бяха пускали толкова често ,до сега щеше да станеш играч бе ..или поне ,щеше да мръднеш малко в развитието си (виж какви комплименти ти правя ? :) нали си мой човек ;) )...а тоя палячо не е мръднал грам в техническо и психологическо отношение.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 фев 2014 10:47

iznenada написа: При тях дефанзивния халф ,участва в разиграването на топката и организацията на атаката ,но като другия отбор атакува ,той се прибира и застава най близо до защитата ,от останалите халфове.

[offtopic]ами точно това за мен не е цитираният "чист" или "типичен" дефанзивен халф - те просто играят по съвсем различен начин, от който и да е друг отбор, но както и да е - днес един от най-великите им играчи има рожден ден, да е жив и здрав и да мачка плужеците както винаги ;)[/offtopic]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 08 фев 2014 11:27

Айде бе Suares-Iznenada стига с тоя Хендерсън, бе. Не ти излиза от устата - нали боготвориш БР, ами той си го налага, не аз. Никой не твърди, че е голям играч, ама ти вече се разпени да го храниш. Да ти напомня ли мнението ти за Сисоко в началото - ех защитата ни , ако е съставена от четирите печки...Някой натяква ли ти, че Сисоко е пълна дупка, а ти не го "разкри" в началото. Кого да пусне вместо Хендерсън да гони...,Алберто ли. Аз ти пея отдавна, че нямаме класа в отбора и ни трябват доста нови и сега не храни Хендерсън (той толкова си може), а виновниците за да няма кого да пусне вместо него. Няма да ти ги изброявам...

Върни се в “Ливърпул”