john barnes написа:KingKenny написа:Kotzata написа:Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Онзи, който беше на 4-ти точки от титлата и само страхотната игра на К.Роналдо му попречи да я вземе. И всичкото в ерата на двамата паразити.
Онзи, който довете играчи като Пепе Рейна, Алонсо, Масчерано и Фернандо Торес?
Не искам да му адвокатствам - все пак и той,както всеки треньор, е правил грешки, но не смятам, че заслужава тези гаври. Честно, не съм виждал толкова подигравки по адрес на Рой Ходжсън, който между другото си го заслужава повече.
Просто казвам
А аз просто да кажа: Бенитез не заслужава гаври, а Кени Далглиш заслужава тук да го правят на маймуна ? барнс да се прави на много оригинален а всъщонст е нищо повече от един му**ьо. Да опетнява името на човека, който е най-великият играч на Ливърпул за всички времена и треньорът спечелил КЕШ, ФА къп,Карлинг Къп, Титлата в Англия - той ли заслужава гавра ?
П.С. не се правете на ангели хранители, защото на всеки тук му е писнало от вашата пумия изливана по посока Далглиш и Ливърпул. Човекът, който цял Коп боготвори вие го навирате в на кучето гъ*а. Тръгнал той да ми говори кой заслужава и кой не. Трай си там !
ела и ми кажи в очите,че съм мухльо...клавиатурна мишко! гледай си посрания кинг и недей да ни даваш акъли кой да подкрепяме и за кой да пеем песни...харесваме бенитес и точка! къв си ти,че ще ми казваш кой да харесвам и кой да не плюя? бегай у лево,мушморок!
Яд те е нали джонка, че виждаш как всеки фен иска Кени Далглиш да е треньор, как всеки един човек, ходещ на мачовете разбира и вижда кой е Далглиш и какво прави за клуба и колко го е грижа за клуба, само тука 2-3 палячовци не можете да разберете това нещо. Кажи ми тогава не уважаваш Ръш,не уважаваш Далглиш, питам те просто един върпос:ти фен на кой отбор си ?