Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

delboy
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот delboy » 30 яну 2014 15:52

iznenada написа:Аз добрите крила ги преценям по това ,дали имат смелост да се надиграват един на един или винаги влизат навътре. Тръгне ли да влиза винаги навътре..е менте.

Toй на Азар играта му е това, взима топката на крилото и тръгва навътре, значи и тоя е ебати ментето.
Или викаш той не е крило, въпреки че 99% от мачовете играе на крилото.
Моу и той като Брендън, пуска най-техничния си играч на крилото.
С това мнение изби рибата просто, тактика братле, крилата влизат навътре, увличат защитника и освобождават място за бека.
Едно крило със силен десен крак, ако е от ляво, какви други опции има освен да влиза навътре????

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 яну 2014 15:53

delboy написа:
iznenada написа:Аз добрите крила ги преценям по това ,дали имат смелост да се надиграват един на един или винаги влизат навътре. Тръгне ли да влиза винаги навътре..е менте.

Toй на Азар играта му е това, взима топката на крилото и тръгва навътре, значи и тоя е ебати ментето.
С това мнение изби рибата просто, тактика братле, крилата влизат навътре, увличат защитника и освобождават място за бека.
Едно крило със силен десен крак, ако е от ляво, какви други опции има освен да влиза навътре????

Робен и Рибери са дървета :idea: :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iznenada

Мнениеот iznenada » 30 яну 2014 16:03

delboy написа:

Мразя дървените философи.Казах ,да ме подминавате .Колко пъти да ти го набия в тиквата искаш ?
Азар е един от най добрите крила в света .Азар ми е любимец . Азар влиза ,навътре ,но не всеки път .Азар не му е силен само десния а и левия .Отправя удари и с двата крака. Я виж ,колко пробива прави по време на мач до аутлинията и я вади на дузпата ? Азар рязко сменя посоката .Азар чупи кръстове.Замахва ,прибира я ,пак замахва ,поглежда къде е нападателя и центрира или по земя или висока .
Азар има СМЕЛОСТА да тръгне срещу бека и да се надиграва с него .Точно това ми беше мисълта. Нямаш ли смелост да се надиграваш с бека ,тръгваш ли навътре постояно ,за да избягаш от бека ,за никакъв чеп не ставаш . Не може всеки път да тръгваш на вътре и да чакаш на бека да центрира .Кви са тия глупости ?
И аз казах, едно от нещата ,по които преценям. Иначе са доста.Но ся ,на теб ли да тръгна да ти обяснявам,дето съм те преценил отдавна къв футболен инвалид си ?
Последна промяна от iznenada на 30 яну 2014 16:08, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 яну 2014 16:05

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LJjKrjPXfoI[/youtube]

Нещата изглеждат сериозни. Щом вече и легендите започнаха да го коментират. Да се надяваме, че до края на вечерта ще е официално. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 30 яну 2014 16:14

Alonso_Massa написа:
Честно казано, изобщо не ми дреме. Харесваше ми да гледам как футболистите на Челси постоянно се оплакваха на съдията с идеята да го сплашат, докато по същото време Жозе само подскачаше пред скамейката си. Беше забавно. Моуриньо не може да го понесе, нали?! Не може, защото го надиграхме тактически, надхитрихме го. Той просто не може да приеме това. Нека да говори каквото си иска", заяви Алърдайс.

На циганьо как хубавичко са му сложили. хахахаха :mrgreen:

Нещо не случи с кого да се ебава :)
Големия Сам ням да му мълчи, като наш Брендън.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 яну 2014 16:22

MirrorAnderson
According to a source in Ukraine, Liverpool have upped their offer for Konoplyanka to 19.4m euros. Prepared to pay him £60k-a-week.

MirrorAnderson
Apparently, Konoplyanka will wear the number 11 shirt if he signs for Liverpool. Dnipro say Liverpool have bid around £16million.

Даже и номер му дадоха вече :)

Liverpool Football Club have submitted two bids today. ‪#‎MVila‬ ‪#‎Konoplyanka‬.

Още от едно място слух.

Liverpool officials will hold conference call meeting regarding Yann M'Vila today. Decision will be made today.

Още един слух, че поне се обмисля оферта за М'Вила
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 30 яну 2014 16:25

Според Скай спортс и ПСЖ имали интерес към Конолианка :shock:
Как все с богаташите трябва да се борим.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 яну 2014 16:43

Е, стига де... Точно па ПСЖ. Нали взеха Кабай, не им ли стига(да на друга позиция играе ама все пак)...
:roll: Това ще е егати заоговора срещу Пуул. И то истински , а не конспиративен... :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 яну 2014 16:53

Ще дойде при нас слушайте к'во ви пее радиото ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 яну 2014 17:08

Lubaka1892 написа:
Alonso_Massa написа:
Честно казано, изобщо не ми дреме. Харесваше ми да гледам как футболистите на Челси постоянно се оплакваха на съдията с идеята да го сплашат, докато по същото време Жозе само подскачаше пред скамейката си. Беше забавно. Моуриньо не може да го понесе, нали?! Не може, защото го надиграхме тактически, надхитрихме го. Той просто не може да приеме това. Нека да говори каквото си иска", заяви Алърдайс.

На циганьо как хубавичко са му сложили. хахахаха :mrgreen:

Нещо не случи с кого да се ебава :)
Големия Сам ням да му мълчи, като наш Брендън.

Е Брендо пък за какво му е мълчал? Какво е казал Моуриньо против Ливърпул за да трябва да казва нещо Роджърс? Моуриньо единствено прави комплименти на Роджърс. Още като дойде на Анфийлд, Моуриньо каза, че Брендо е специален. Преди мача с тях, пък каза, че ние сме основен претендент за титлата. Така че не виждам повод поради, който Брендо да му е мълчал. ;) Единствено може Брендо да му каже нещо във връзка с трансферите, но ако тръгне да го прави, списъка ще е дълъг за съжаление. :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”