KingKenny написа:А и _95 ти какво искаш от Хендерсън 20 годишен да скъсва Сити от пасове зад защитата ли ? Адам какво прави ? Каут за какво е, Даунинг топката му е на тепсия той в краката на Харт, ами едвали ти е виновен само Хендо ама като сте си го нарочели че струва 20 млн. и няма отказване, бебешка работа.
Ами като знае че Хендерсън не може все още, че му е прекалено рано, защо излиза с него срещу една машина като Ман Сити?!? И аз се чудя какво правят останалите, които изброи. Адам показа, че е средняк, натрупаха му се повечко мачове и си показа белите ризи-не става. Даунинг е пълен кретен, той няма футболната мисъл, футболния интелект на един класен играч. А 20 милиона се дават за класни играчи. Вчера Силва му показа как се играе футбол. Каут наистина е много зле, това му е последния сезон с екипа на Ливърпул поне според мен. И като си знае каква е калпава стоката му, защо започва с нея?!? Защо Белъми и Макси поне не бяха титуляри, ако приемем, че Стиви все още не може да изиграе пълни 90 минути?!? Бай ти Далглиш не вижда ли, че в момента разликата правят чужденците с КЛАСАТА и футболния интелект, който имат, а не дърварите и кюскачите. Футбола е много различен от преди. Ако през 80-те години е ставало да смачкаш конкуренцията с британци, сега не става, защото те не могат всички, взети заедно да се опрат на класата на Агуеро и Силва. Оттук нататък няма к'во да коментирам.
suareshampion, болно ми е приятелю, наистина, писна ми да гледам как се прави грешка след грешка в управлението на най-великия Английски гранд, който в момента става за посмешище. И като видя новите трансферни цели на отбора ми става още по-болно, защото ми е ясно, че Топ 4 няма да вържем, а ако влезем, това ще е истинско чудо. И викаш дано Далглиш не стане за смях ли? Той вече стана