Барнс,мисля,че си наясно за ситуацията с младите играчи.Кели се конкурира за позицията на десен бек с най-добрия в Англия/Глен Джонсън/ и е нормално да е резерва,но получи не малко шансове в Купата на Лигата,ФА Къп вчера,а в Премиършип е изиграл 5 мача.Шелви в началото на сезона бе много слаб,ако някой е гледал мачовете му за резервите,както и този срещу Спортинг Лисабон в Некстджен сериите,ще знае за какво говоря.Преотстъпен бе в Блакпул,където натрупа игрова практика и самочувствие и бе върнат по спешност в състава,като след тва играе сравнително редовно.Коатес също получава шансове за Купата на Лигата и ФА Къп,но е видно,че двойката ни централниз ащитници е отлично сработена и дори Кара е твърда резерва,видно е,че Себ не е адаптиран към английския футбол.А Каръл и Хендо получиха доста шансове и играят.Специално Анди ще играе доста в отстъствието на Суарез.
Така че нещо не виждам нещата в толкова черни краски,дори напротив
Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул - Олдъм Атлетик, 06.01.2011, 22:00 ч.
wozniacki123 написа:колко титли има дебелия 0 колко пари изхарчи 300 млн трябва да бъде обесен пред стадиона
Кой е 'дебелия' Рафа Бенитез?
"Дебелия" Ел Сервитьор Бенитез
Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Онзи, който беше на 4-ти точки от титлата и само страхотната игра на К.Роналдо му попречи да я вземе. И всичкото в ерата на двамата паразити.
Онзи, който довете играчи като Пепе Рейна, Алонсо, Масчерано и Фернандо Торес?
Не искам да му адвокатствам - все пак и той,както всеки треньор, е правил грешки, но не смятам, че заслужава тези гаври. Честно, не съм виждал толкова подигравки по адрес на Рой Ходжсън, който между другото си го заслужава повече.
Просто казвам
Онзи, който беше на 4-ти точки от титлата и само страхотната игра на К.Роналдо му попречи да я вземе. И всичкото в ерата на двамата паразити.
Не искам да му адвокатствам - все пак и той,както всеки треньор, е правил грешки, но не смятам, че заслужава тези гаври. Честно, не съм виждал толкова подигравки по адрес на Рой Ходжсън, който между другото си го заслужава повече.
Просто казвам

-
PeterForsberg написа:Барнс,мисля,че си наясно за ситуацията с младите играчи.Кели се конкурира за позицията на десен бек с най-добрия в Англия/Глен Джонсън/ и е нормално да е резерва,но получи не малко шансове в Купата на Лигата,ФА Къп вчера,а в Премиършип е изиграл 5 мача.Шелви в началото на сезона бе много слаб,ако някой е гледал мачовете му за резервите,както и този срещу Спортинг Лисабон в Некстджен сериите,ще знае за какво говоря.Преотстъпен бе в Блакпул,където натрупа игрова практика и самочувствие и бе върнат по спешност в състава,като след тва играе сравнително редовно.Коатес също получава шансове за Купата на Лигата и ФА Къп,но е видно,че двойката ни централниз ащитници е отлично сработена и дори Кара е твърда резерва,видно е,че Себ не е адаптиран към английския футбол.А Каръл и Хендо получиха доста шансове и играят.Специално Анди ще играе доста в отстъствието на Суарез.
говоря за фланаган,робинсън,стърлинг,сусо,морган,коуди и уиздъм...първите двама ги пускаше във няколко мача миналия сезон и сега ги забрави,а останалите само четем за тях и им гледаме клипчета във ютуб.разбра ли ме сега за какво говоря?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
john barnes написа:PeterForsberg написа:Барнс,мисля,че си наясно за ситуацията с младите играчи.Кели се конкурира за позицията на десен бек с най-добрия в Англия/Глен Джонсън/ и е нормално да е резерва,но получи не малко шансове в Купата на Лигата,ФА Къп вчера,а в Премиършип е изиграл 5 мача.Шелви в началото на сезона бе много слаб,ако някой е гледал мачовете му за резервите,както и този срещу Спортинг Лисабон в Некстджен сериите,ще знае за какво говоря.Преотстъпен бе в Блакпул,където натрупа игрова практика и самочувствие и бе върнат по спешност в състава,като след тва играе сравнително редовно.Коатес също получава шансове за Купата на Лигата и ФА Къп,но е видно,че двойката ни централниз ащитници е отлично сработена и дори Кара е твърда резерва,видно е,че Себ не е адаптиран към английския футбол.А Каръл и Хендо получиха доста шансове и играят.Специално Анди ще играе доста в отстъствието на Суарез.
говоря за фланаган,робинсън,стърлинг,сусо,морган,коуди и уиздъм...първите двама ги пускаше във няколко мача миналия сезон и сега ги забрави,а останалите само четем за тях и им гледаме клипчета във ютуб.разбра ли ме сега за какво говоря?
Правиш ли си простата сметка, че те запълваха дупки? Без Аурелио (тогава) и Джонсън влизаха Фланагън и Робинсън. На Коуди, Уиздъм, Морган (най-вече) и Сусо им е прекалено рано. Флано и Робинсън играят за резервния отбор, така че не тъпчат на едно място, не се безпокой.

- wozniacki123
- Контакти:
масчерано е продаден за 17 млн и купен за 23 кийн е купен за 20 млн и продаден за 10 какъв бизнес единствените му трансфери са алонсо и торес другото е на - а рейна е наи слабия вратар във галактиката всяко центриране като излиза ми настръхват косите да не говорим за удари от далеч и балони кфо ли не беше така че..
- wozniacki123
- Контакти:
venomcho написа:[offtopic]john barnes написа:wozniacki123 написа:колко титли има дебелия 0 колко пари изхарчи 300 млн трябва да бъде обесен пред стадиона
абе умник,сияйния дотук е изхарчил 100 млн. САМО ЗА 1 ГОДИНА!!! ще го видим къде са му титлите на идола ти от дете....
ти пък даже отговаряш на "нещо", дето ника му е тенисистка с цифрички накрая, а скайпа арсеналец с още повече цифрички накрая[/offtopic]
да не би да е забранено да гледам и обичам и тенис също и че скайпа ми е на много години ? в отбора нямаше 1 играч които да си сложиш на скайпа изключвам торес и джерард защото всеки 2ри е с тях ?

Kotzata написа:Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Просто казвам
1.Тази ШЛ я взе с отбора на Улие и ако не беше феноменалният тогава Джерард щяхме да загубим с 3:0.
2.Не разбрах какъв принос има некадърника и към останалите 4
3.Ако за теб влизането в групите е някакъв успех когато останлите отбори за топ 4 които се гласяха бяха жалки.. нямаше сити,нямаше тотнъм и т.н.
4.Споменатия сезон 2008/2009 не успяхме да вземем титлата въпреки че всичките ни конкуренти бяха безумно слаби, а изгубихме титлата заради подписването на тлъстия му договор с 16 млн неустойка и някаква извънземна заплата.Да не говорим за 11-те равенства през сезона.
5.Двамата паразити са виновни само и единствено че го търпяха и му даваха пари да взима какви ли не подобия на футболисти взимащи заплата колкото стиви.
6.Изброил си 4 играча от които само 3 трансфера могат да се обяват за успешни(без Рейна-видя се класата му) а останалите 77 довлечени от него футболисти,които не искаха да разтрогнат договорите си с клуба защото няма кой друг будала да ги търпи.
И понеже казвате че развил школата нека ви кажа нещо-той хубаво докара Борел,Сегура и останалите добри треноьори ,ама как пък тоя овчар един път не погледна към школата, на едно момче не е дал шанс.Как пък сега тези които според него за нищо не ставаха играят сега в първия отбор.Не ми се мисли ако в следващите години ни беше треньор какво щеше да стане с тези прекрасни деца в школата...
Някой от вас задавал ли си е въпроса защо от година и нещо никой не го е потърсил за треньор,понеже президентите на отборите са будали и нищо не разбират от футбол нали

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Kotzata написа:Онзи дебелия, който спечели 5-та рекорда титла в ШЛ докато други конкуренти в Англия я държат само в мокрите си сънища? Онзи, който изведе отбора и до още един финал през 2007-ма? И този, при когото отборът почти неизменно беше в групите на ШЛ?
Просто казвам
А аз просто да кажа: Бенитез не заслужава гаври, а Кени Далглиш заслужава тук да го правят на маймуна ? барнс да се прави на много оригинален а всъщонст е нищо повече от един му**ьо. Да опетнява името на човека, който е най-великият играч на Ливърпул за всички времена и треньорът спечелил КЕШ, ФА къп,Карлинг Къп, Титлата в Англия - той ли заслужава гавра ?
П.С. не се правете на ангели хранители, защото на всеки тук му е писнало от вашата пумия изливана по посока Далглиш и Ливърпул. Човекът, който цял Коп боготвори вие го навирате в на кучето гъ*а. Тръгнал той да ми говори кой заслужава и кой не. Трай си там !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]