Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот superspiro » 20 авг 2013 20:14

TEDIMAR99 написа:Изображение

Вярвам, че ще докаже, че заслужава да носи номер __ на гърба си
When you walk through a storm, hold your head up high...

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 20 авг 2013 20:15

Все едно ни откраднаха Меси, а не някакъв анинимен негър, който 2/3 от форума знае от зимата насам (някои даже са го чули и преди 3-4 дена). :lol: Преценили са, че не струва толкова и не са дали. Точка. По-добре ли е, да хвърлиш маса пари за играч, само и само на всяка цена да подпише. По-добре ли е още един Керъл и Даунинг? Тоя е играл само в Украйна и 3 месеца в Русия. Ебем ти таланта 30-милионен.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 20:43

leoric написа:Все едно ни откраднаха Меси, а не някакъв анинимен негър, който 2/3 от форума знае от зимата насам (някои даже са го чули и преди 3-4 дена). :lol: Преценили са, че не струва толкова и не са дали. Точка. По-добре ли е, да хвърлиш маса пари за играч, само и само на всяка цена да подпише. По-добре ли е още един Керъл и Даунинг? Тоя е играл само в Украйна и 3 месеца в Русия. Ебем ти таланта 30-милионен.

Абсолютно . :)
Искам да попитам целия форум ..вие знаете ли къде се намирате ? :)
Искам да попитам също ...не ви ли харесва как играят машините на Брендън ? Какво ви притеснява моите деца ? Успкойте се малко . Вие успяхте ли да се нарадвате на победата ? Вие всъщност изобщо радвате ли се някога ? :) Ебах аз тия негативни фенове братче .То бива бива ама..
Все нещо недоволнииии :) Повече секс ви казах бе пичове ...освободете напрежението малко :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 авг 2013 20:51

suareshampion написа:Искам да попитам също ...не ви ли харесва как играят машините на Брендън ? Какво ви притеснява моите деца ? Успкойте се малко . Вие успяхте ли да се нарадвате на победата ? Вие всъщност изобщо радвате ли се някога ? :) Ебах аз тия негативни фенове братче .То бива бива ама..
Все нещо недоволнииии :) Повече секс ви казах бе пичове ...освободете напрежението малко :)

Естествено,че на почти всички ни хареса играта от мача със Стоук,като изключим многото пропуски,но като се върне Суарес нещата ще се оправят. ;)
Притеснява ме поне мен липсата на качествени играчи които да играят по крилата! ;)
Аспас и Суарес не са играчи които да сложиш на крилото,особено Луис той трябва да е в атака и да мачка противниковите защити,да ги тормози и да им пълни кошницата с голове. ;)
Борини изобщо не го броя,Хендерсън не става за крило,а Стърлинг и егоиста Ибе не са готови да изкарат цял сезон срещу резачките в ВЛ...
Класа по крилата трябва,КЛАСА!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 авг 2013 21:26

Сисоко е взел 20-ти номер. Гледайте утре срещу Лудогорец Мохамед Салах.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 20 авг 2013 21:54

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Искам да попитам също ...не ви ли харесва как играят машините на Брендън ? Какво ви притеснява моите деца ? Успкойте се малко . Вие успяхте ли да се нарадвате на победата ? Вие всъщност изобщо радвате ли се някога ? :) Ебах аз тия негативни фенове братче .То бива бива ама..

Естествено,че на почти всички ни хареса играта от мача със Стоук,като изключим многото пропуски,но като се върне Суарес нещата ще се оправят. ;)
Притеснява ме поне мен липсата на качествени играчи които да играят по крилата! ;)
Аспас и Суарес не са играчи които да сложиш на крилото,особено Луис той трябва да е в атака и да мачка противниковите защити,да ги тормози и да им пълни кошницата с голове. ;)
Борини изобщо не го броя,Хендерсън не става за крило,а Стърлинг и егоиста Ибе не са готови да изкарат цял сезон срещу резачките в ВЛ...
Класа по крилата трябва,КЛАСА!

Ти като някакъв бащица на форума ли се изживяваш ?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 авг 2013 22:01

Стига се джафкахте бе, пичове...пийте по една студена бира и зяпайте мачовете от плейофите за ШЛ :)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 20 авг 2013 22:02

suareshampion, пак ли агента на Вилиан е виновен, че не ни е допуснал да преговаряме с него за личните му параметри? Явно проблемът се крие някъде другаде за съжаление и причините са съвсем различни. И не, не е проблем, че ни взимат Вилиан. Допреди седмица дори не сме и знаели за наш интерес към него, а сега може да вземем и по-добър футболист от него - я Ламела, я Ериксен, я някой друг. Проблемът е, че разни отборчета без история ни взимат за мезе и ни открадват в последния момент съответно трансферна цел номер 1 и номер 2, а ние се примиряваме с този факт и се насочваме към следващия. Само че в тази роля трябва да сме не ние, а Суонси, УБА, Тотнъм и т.н. А сезонът започна и остава все по-малко време до затваряне на джама, когато ще ни изнудват още повече, а очевидна е нуждата от дълбочина в състава и увеличаването на класата на скамейката.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 авг 2013 22:24

И аз съм на мениение, че не е въпроса в това дали си струват парите за Вилиан, ами въпроса е че това смешно отборче ни взима транферна цел за 3-ти път... Не може просто такова нещо. Отбор с 3-4 добри сезона да е предпочитан пред най-успешния английски отбор... Както и да е... За мен това е добра новина, защото при такива обстоятелства е много вероятно Брендо да се насочи към Ериксен. Да видим какво ще измисли Брендо, но времето изтича остават вече по-малко от две седмици до края и е крайно време да се спази обещанието, че ще се вземат още футболисти. Другия пост, който ме притеснява е централния защитник. Много ми се иска да вземем Пападопулос. Дано има някакъв шанс да го вземем и да не започнем да се циганим за 3-4 милиона.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 авг 2013 22:36

Alonso_Massa написа:И аз съм на мениение, че не е въпроса в това дали си струват парите за Вилиан, ами въпроса е че това смешно отборче ни взима транферна цел за 3-ти път... Не може просто такова нещо. Отбор с 3-4 добри сезона да е предпочитан пред най-успешния английски отбор... Както и да е... За мен това е добра новина, защото при такива обстоятелства е много вероятно Брендо да се насочи към Ериксен. Да видим какво ще измисли Брендо, но времето изтича остават вече по-малко от две седмици до края и е крайно време да се спази обещанието, че ще се вземат още футболисти. Другия пост, който ме притеснява е централния защитник. Много ми се иска да вземем Пападопулос. Дано има някакъв шанс да го вземем и да не започнем да се циганим за 3-4 милиона.

Имам чувството, че ще се радваш и Меси ако не вземем, понеже това увеличава шансовете ни за Ериксен :lol: Роджърс очевидно няма никакъв интерес към него - ако имаше не вярвам да се пробва с 30 милиона за Вилиан, след като може да вземе Ериксен за 15. Като гледам никой не го иска, което едва ли е случайно ;) Иначе наистина изглеждаме като идиоти - евреите ни отмъкват трети потенциален трансфер, Дортмунд ни свиха Мхитарян, миналото лято за Рамирес ни победи ... Саутхямптън ?! Явно американците наистина предлагат някаква сума и удрят по масата, но някой трябва да им обясни, че във футбола нещата от години не се случват по този начин.
P.S. Ето едно наистина голямо сърце, което бие за Ливърпул - http://gong.bg/view_article.php?article_id=367521

Върни се в “Ливърпул”