Liverpool_EC написа:kingofpop написа:
е чак насиране.....аз не казвам, че той я заслужава най-много. Но все пак той вкара гол на финала, срещу вас също вкара 2 и на реванша изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря. Мисля, че си свърши работата отлично. Това, че треньорът ни е неадекватен и се нарахме в защита той каква вина има. Мисълта ми е, че не може той да се обвинява за отпадането от вас.
Според мен Стрълинг заслужава да е в тройката, колкото и да ви/ми е неприятен, пичът вкара безброй важни голове и поведе Сити към требъла. Дори и в ШЛ вкара доста важни голове, въпреки че отпаднаха на 1/4
За мен засега тройката трябва да е Мес/ВВД/Стърлинг, но кой ни пита![]()
"изведе на 2 пъти съотборници сами срещу вратаря"Това със сигурност ще натежи в негова полза, ако някой си го спомня декември месец, като гласуват
![]()
Стърлинг може и да е в двойката, стига да не е първи, което е налудничаво и само човек с твоите критерии може да си го помисли.
То затова и никой не те пита, иначе щеше да е даже по-смешна отколкото е, тази награда.
Меси е единствения, който може да намаже с Копа Америка, ако не успее-октомври и ноември ще се реши, защото всички ще са забравили какво е било по-рано през годината.
Суарез за Оскарите ли ще го пробутваш, при положение, че е шампион на Примера, вкарал е голове, а не е в 3ката за ЗТ![]()
Стърлинг ако беше малко по-така като маркетингов продукт можеше и да спечели
щото са квото и да си говорим....нали ти е ясно, че УЕФА никога няма да позволят Салах да спечели ЗТ, как очакваш Изрода, който му е жена, да се пояти на церемонията на ЗТ....тя не мяза на човек