kingofpop написа:cskarcheto92 написа:Заблуден до небето. Байерн не били във форма, Порто не били, 3 загуби в групите. Човек ще помисли, че група с Интер и Тотнъм, отстраняване на Лион и Юнайтед е огромно постижение. Все големи отбори с класи над слабите Байерн и Порто. Няма смисъл от спорове, защото аз ще гледам моят отбор на финал

ама аз никъде не съм казал, че ние заслужаваме да сме на финал, няма смисъл да сравняваш нашата група с вашата
акцентът ми беше върху коментара, че доминирате в ШЛ, което са квото и да си говорим не е сериозно при положение, че имате 4(четири) загуби в турнира....Просто се замисли дали някога отбор с 4 загуби е вдигал ШЛ ? никъде не съм казал, че нашата група е била трудна или т.н. сравненията ти не са на място....все тая, няма смисъл да спорим. Лека вечер

Човека ти написа, че доминираме НАД ОТБОРИ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ НАС

Чети хубаво, какво ти е написъл, че ми писна да те правя за смях. Никъде не е написъл, че доминираме над Европа. От всички отбори, които срещнахме само един си помисли, че всичко е приключило след първия мач. И естествено заради това си високомерие, беше доминиран, смазан и отстранен в реванша. Реванша на Анфийлд, за който феновете на Барса ни обесняваха надълго и нашироко, че не било предимство да сме домакини

И защо акцентираш, че Байерн биле трагедия. Ами Барса не бяха ли? Леки жребии до полуфинала и там закономерно отнесоха пердаха. Един отбор със застаряващи и демотивирани звезди, които нямат никакво желание да се борят за победа и си мислят, че тя купата ще дойде ей тъй на ходом. Лидерът им, като им върви мача е "Най-великия", ама като не тръгне е по-нисък от...себе си

Мачовете им с нас бяха едно към едно с тези на Рома от предната година и нито треньора, нито играчите си бяха взели някаква поука или показаха някакво израстване. Залъгаха се от щастливия резултат в първите мачове и на реваншите се чудеха какво става и защо ги бият, като вързано куче. Огромната разлика с Байерн е че там и играчи и треньори и фенове, намериха сили да кажат, че Ливърпул беше по-добрия отбор и заслужено продължава. Това е съперника да знае да загуби с класа и достойнство, а не като при Барса да гледат посрано и после да им слушаме каталунските циркъджилъци от вдетинените им фенове!
[offtopic]Какво стана с третия глупак? Мълчаливия Убиец да не си посегна тихомълком след полуфинала, та най-накрая да има смисъл от този негов смешен ник, след като цял сезон дигаше патартия във форума ни и шумно избиваше рибата с глупостите си?[/offtopic]