suareshampion написа:dsadsadasdasdasd написа:Аз искам Кристияно Роналдо, Неймар, Меси, Вия, Кака, Де Йонг, Пепе, Икер Касияс, Роналдинио, ако може да върнат Роналдо когато е бил на 20 и същото да направят и с Зидан и това е "Тапия Далглиш какви тапи трансфери направи", защо не остави блестящия Акуилани уникалния Италиянец, който направи 40 асистенции и 30 гола за 1 сезон и бе Преостъпен на Юве. С тези футболисти щяхме да сме Световни шампиони и нямаше да имаме загуби![]()
![]()
![]()
поредния, който се радва на посредствената ни игра и не отчита видимите грешки на тренора .. и ти си от тези ,на които мечтата им е да видят отбора на 4 място ..разкрихме те !момче един въпрос ..виждал ли си ливърпул шампион ?
Не несъм. Виждал съм Блекбърн шампион и знам какво е направил Кени в Ливърпул. Тук не упира само до това да са шампиони става въпрос за уважение, което масата тук нямате и което трябва да придобиете. Знам разбирам колко тежък е света в момента и живота, но не може всичко да бъде най-розовото и най-доброто. Бъдете доволни и на това и поне, ако не сте доволни не го изявявайте по този глупав начин. Вие затрихте името на бих казал най-голямата легенда на отбора Кени Далглиш и ако той ви чуе би ви казал fuck off това ви казвам и аз!!!
И аз искам да видя отбора шампион и аз искам Ливърпул да са в Шампионската лига, но Вие бързате много и нямате доверие на човека, който Уж сте виждали как става Шампион с Ливърпул. Не всичко е Пари и победи хората днешно време нямаме уважение дори и елементарно такова. И съм убеден, че ако някак си Кени стигне върха всички тук ще пеете друга песен. Така, че никога не казвай никога и никога.