Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Имате ли приятели, които са фенове на Юнайтед

Мнениеот batmanlevski » 14 юни 2011 13:16

НЕ познавам никой който да поддържа този отбор,тук в БГ едва ли ще има почитатели,може би в Англия да има някакви привърженици ,но тук едва ли .
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2011 13:20

Боже господи,кара ли се български баща и български син,заради Ливърпул и Манчестър,какво ли може да ме шокира още...Някой ден няма да се учудя по улиците на София да почнат да се бият фенове на Барселона и Реал..

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 юни 2011 13:23

Чак да се карат, и аз не го разбирам. Виж, майтапи и дразнене е съвсем различно и е в реда на нещата, но да не си говорят с дни :? Мене баща ми е от Байерн, аз съм от Интер и го спуках от майтапи и след финала миналата година, и след тая, когато моите продължиха, ама нито той се сърди, нито аз като той ме майтапи за Арсенал :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 14 юни 2011 13:48

Разбира се, че имам такива приятели. За мен няма по-хубаво от мач между двата отбора и когато от едната страна съм аз с феновете на Ливърпул и срещу нас феновете на Юнайтед и си викаме и си пеем в някой pub! За съжеление тази атмосфера е неприложима и несъществуваща в България.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 14 юни 2011 14:17

Мдам , толкова са много :))
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 14 юни 2011 14:27

batmanlevski написа:НЕ познавам никой който да поддържа този отбор,тук в БГ едва ли ще има почитатели,може би в Англия да има някакви привърженици ,но тук едва ли .

хаха , колко ''ориентиран '' трябва да си за да твърдиш това :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 юни 2011 14:42

Да скоро няма да се учудя "фенове" на Ливърпул да нападнат такива на Манчестър пред кварталната кръчма във Варна примерно. :mrgreen:
Разберете го, вие не сте фенове. Фенове са онези, които от малки ходят на стадионите, а не гледат пред телевизора. Които веднага могат да започнат да ти обясняват кое ги кара да се гордеят с отбора си и това въобще не е броя титли. Които са научили историята на отбора си от разказите на бащите си, а не от четене в нета. Които мразят Тотнъм, Ман Юнайтед, Нюкасъл, не защото "феновете на Арсенал, Ман Сити, Съндърланд правели така". Които знаят песните на отбора си, а не ги четат в нета, мъчейки се да си ги превеждат. Които във всеки един момент от мача могат да започнат скандиране/песен за своя отбор или пък за противниковия. И още много неща мога да напиша.
Ако вие си мислете, че влизате напълно в горното обяснение, дълбоко се лъжете. Вие сте просто едни българи, симпатизиращи на не кой да е английски отбор, а на точно 4 от тях. Седящи пред телевизора с техен екип и пишещи по форумите за този отбор в 1 л. мн.ч.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 юни 2011 14:48

Интересното е , че всички познати фенове на Манчо са и на Локото - явно грешните избори следват един след друг 8-)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 14 юни 2011 18:55

boys85 написа:Да скоро няма да се учудя "фенове" на Ливърпул да нападнат такива на Манчестър пред кварталната кръчма във Варна примерно. :mrgreen:
Разберете го, вие не сте фенове. Фенове са онези, които от малки ходят на стадионите, а не гледат пред телевизора. Които веднага могат да започнат да ти обясняват кое ги кара да се гордеят с отбора си и това въобще не е броя титли. Които са научили историята на отбора си от разказите на бащите си, а не от четене в нета. Които мразят Тотнъм, Ман Юнайтед, Нюкасъл, не защото "феновете на Арсенал, Ман Сити, Съндърланд правели така". Които знаят песните на отбора си, а не ги четат в нета, мъчейки се да си ги превеждат. Които във всеки един момент от мача могат да започнат скандиране/песен за своя отбор или пък за противниковия. И още много неща мога да напиша.
Ако вие си мислете, че влизате напълно в горното обяснение, дълбоко се лъжете. Вие сте просто едни българи, симпатизиращи на не кой да е английски отбор, а на точно 4 от тях. Седящи пред телевизора с техен екип и пишещи по форумите за този отбор в 1 л. мн.ч.

С това лице и аз съм съгласен и дори ми става смешно когато говори някои за отбора от 1л мн число. Но не е задължително да ходиш по мачове зада си фен на даден отбор. Едно е да подкрепяш друго е да си фен, но този който поткрепя отбора просто харесва начина на игра и го предпочита пред останалите. Докато за фена няма друг отбор той е верен на отбора си. Тези които ходят по мачове са публиката на отбора. Но да ти задам 1 въпрос ако си фен на някой Певец. Задължително ли е да си му ходил на концерт? Или ако си фен на някой филм трябва да участваш в него ли ?

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 14 юни 2011 19:43

Охооо,повече от половината :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez