BigBrother написа:Чист гол. Това ново правило е абсолютна смехория, играча по никакъв начин не пречи на вратаря, нито пък го фаулира. Това че вратарчето блее и му измъкнаха топката по най-баламския начин от ръцете си е негов проблем
+1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BigBrother написа:Чист гол. Това ново правило е абсолютна смехория, играча по никакъв начин не пречи на вратаря, нито пък го фаулира. Това че вратарчето блее и му измъкнаха топката по най-баламския начин от ръцете си е негов проблем
shotgun blues написа:Чист фаул,топката е в ръката на вратаря ,ако я беше подхвърлил да я изрита и вече е във въздуха и тогава Агер я беше отмъкнал и вкарал - вече си е гол
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
doktora25 написа:За мен това не е неспортсменско поведение, а проява на хъс и желание, с които да зарази съотборниците си, още повече че няма и никаква грубост. Не заслужава според мен жълт картон, но все пак не трябва да е и гол. Все едно ако вкара гол след свирена засада да му дадат картон. Не върви, нали?
Any написа:BigBrother написа:Чист гол. Това ново правило е абсолютна смехория, играча по никакъв начин не пречи на вратаря, нито пък го фаулира. Това че вратарчето блее и му измъкнаха топката по най-баламския начин от ръцете си е негов проблем
Какво блее вратерчето ?Изпълнява си задълженията ... нали това им е работата да държат топката ....Ще ми кажеш че като я държи и му тегля един крак в ръцете и я избия пак ли е некадърен че не стиска по здраво ??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта