Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 14 юли 2013 00:12

suareshampion написа:http://www.caughtoffside.com/2013/07/13/liverpool-plot-ambitious-20m-bid-for-bayern-munich-winger-xherdan-shaqiri/?
Ето това вече е класа ,кви са тия ериксеновци . Взимаме го тоя талант и си решаваме проблемите на крилото . Даунинг вън !
Само ,че Байерн взеха миналата година Шакири и не ми се вярва да го пуснат . Но може и да се замислят на 20 млн..

Шакири е уникален и ще ги прави луди дърветата из ВЛ.
Проблема е,че Байерн едва ли ще го продадат.
Въпреки че конкуренцията стана страшна...
В момента Байерн разполага с 11 полузащитници,като не броим Алкантара...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 00:17

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:http://www.caughtoffside.com/2013/07/13/liverpool-plot-ambitious-20m-bid-for-bayern-munich-winger-xherdan-shaqiri/?
Ето това вече е класа ,кви са тия ериксеновци . Взимаме го тоя талант и си решаваме проблемите на крилото . Даунинг вън !
Само ,че Байерн взеха миналата година Шакири и не ми се вярва да го пуснат . Но може и да се замислят на 20 млн..

Взимайте го Тиаго ..не искам да ходи при мангалите ...ще го развалят.
Дадете ли ни Шакири ,ви пожелавам още една категорична титла пред Дортмунд,които ни отмъкнаха Мхитарян :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 юли 2013 00:19

Шакирито е страшна класа.Наистина невероятен футболист,но не струва 20 млн паунда,по простата причина,че цял сезон почти не игра.Това трябва да изкараме като довод да ни го дадат за по-малко кинти.Те и без това имат 100 халфа.Добре се е ориянтирал Роджърс,а и дори 20 млн да ни излезне,ако вземем 7 примерно за Даунинг са си само 13 млн разход :).
Суаресшампион за отбор борещ се за топ4 не би трябвало да е проблем да закупи и Шакири,и Ериксен,и Алдервейрейлд,и Сисоко.
Знае ли се нещо за изходящи трансфери :?.Как игра Спиъринг днес,нямах възможност да гледам контролата ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 юли 2013 00:27

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Взимайте го Тиаго ..не искам да ходи при мангалите ...ще го развалят.
Дадете ли ни Шакири ,ви пожелавам още една категорична титла пред Дортмунд,които ни отмъкнаха Мхитарян :)

[offtopic]Ами честно казано аз хич не го искам тоя Алкантара,отбора изобщо няма нужда от него.
Тези футболисти допуснаха само 3 загуби миналия сезон,не ми се ще да гледам някой от тях на пейката за сметка на Алкантара.
Ще има страшни ротации и сигурно ще има сърдене и караници,защото няма как всички да играят,а само Робенчо като не играе 2 цели мача и започва с цупене...
Ама никой не ме пита де,Гуардиола го иска и желанието му ще бъде изпълнено...[/offtopic]

daduradam написа:Знае ли се нещо за изходящи трансфери :?.Как игра Спиъринг днес,нямах възможност да гледам контролата ?

Спиъринг е отказал трансфер,а днес нищо не игра...
Последна промяна от HoUs4oOL на 14 юли 2013 00:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 00:27

daduradam написа:Шакирито е страшна класа.Наистина невероятен футболист,но не струва 20 млн паунда,по простата причина,че цял сезон почти не игра.Това трябва да изкараме като довод да ни го дадат за по-малко кинти.Те и без това имат 100 халфа.Добре се е ориянтирал Роджърс,а и дори 20 млн да ни излезне,ако вземем 7 примерно за Даунинг са си само 13 млн разход :).
Суаресшампион за отбор борещ се за топ4 не би трябвало да е проблем да закупи и Шакири,и Ериксен,и Алдервейрейлд,и Сисоко.
Знае ли се нещо за изходящи трансфери :?.Как игра Спиъринг днес,нямах възможност да гледам контролата ?

Малкия ,не искаш да те цитирам а се обръщаш към мен ??
Шакири може да не играл много ,но това няма значение . Голяма класа е ..и най важното ..точния човек ,който търсим за заместник на мъртвата душица Даунинг.Между другото днес Шакири вкара два гола в контрола. 20 млн бих ги дал с най голямо удоволствие за тоя талант,който е само на 21.
Разбира се ,че не проблем да ги вземем ...въпроса е обаче ..иска ли ги Брендън :) Аз мисля ,че иска само Сисоко и Шакири . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 юли 2013 00:34

Прав си,позволих си да те цитирам,надявам се не е проблем.Не искам да ме цитираш само когато цитирането ще предизвика безмислен спор.
От една страна се майтапех,но от друга можем да си ги изнудваме да ни го дадат за по-малко кинти.Всички отбори правят така.Лайнарите от ТотМЪН виж ги к'ви цигании правят.Иначе Байерн купят ли Алкантара Шакири става излишен...Пак казвам,че не са 20 млн,защото част от тези пари ще се върнат при продажбата на Стю.
Промени си обръщението,"малкиЯ" някак си не ми харесва...Имам си никнейм,а името ми е Никола,можеш и с име да се обръщаш към мен ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 01:00

Mirror - Liverpool have made an enquiry about Chelsea left-back Ryan Bertrand

От Мирър казват, че е отправено запитване и за Бертран от Челси.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... by-2050211

Пишат и за 22 милиона за Ериксен и Алдервейрелд, но все пак са Мирър - да се има предвид.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 10:15

daduradam написа:Прав си,позволих си да те цитирам,надявам се не е проблем.Не искам да ме цитираш само когато цитирането ще предизвика безмислен спор.
От една страна се майтапех,но от друга можем да си ги изнудваме да ни го дадат за по-малко кинти.Всички отбори правят така.Лайнарите от ТотМЪН виж ги к'ви цигании правят.Иначе Байерн купят ли Алкантара Шакири става излишен...Пак казвам,че не са 20 млн,защото част от тези пари ще се върнат при продажбата на Стю.
Промени си обръщението,"малкиЯ" някак си не ми харесва...Имам си никнейм,а името ми е Никола,можеш и с име да се обръщаш към мен ;)

[offtopic]Eстествено ,че съм прав .Аз почти винаги съм прав .Погледни мненията ми и прогнозите ми по форумите от 2 години насам и ще разбереш за какво става въпрос.Във другите форуми съм Янис.
Вместо да четеш ония статистик от диема ,по добре чети мен и попивай .Защото тоя психопат и смешник сигурно и по физическо не се събличал едно време ,да не говорим ,че никога не е бил футболист ,треньор и т.н.
Предлагам ти да излезеш от ролята на мой опонент,защото рискуваш да ставаш за смях всеки ден . :)
И какво означава ,"да не те цитирам , когато цитирането ще предизвика безмислен спор" ? :) Аз винаги ,когато видя смешно и глупаво мнение за футбола и в частност за моя любим клуб ..ще цитирам . ;) Когато видя и добро мнение ,пак ще цитирам ..но тоя път с удоволствие и без ирония . ;)
И защо се обиждаш на "малкия" ,при положение ,че от това което виждам като твои разсъждения и начин на писане ...със сигурност си много по малък от мен . Ето аз съм на 35 а ти на колко си ? Какво значи "не ми харесва обръщението" ? :) Това момче ,което всеки ден поства слухове е много по напред с материала от теб ,като го слушам как разсъждава за футбола .И към него се обръщам по този начин ,но момчето няма нищо напротив. Ми вие сте малки бе момчета .Аз като бях малък и на мен ми викаха така .Такъв е живота ,колелото се върти ..за жалост. :) Няма нищо обидно в това обръщение и няма място за сърдене .

Малък мушкай в офтопик ,че незнам как става . :)[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2013 10:16

По едно време имаше малко затишие откъм трансферните слухове, но преди два дни като излезе Роджърс и каза, че ще има още трансфери, пак се почнаха :) Дано да вземем поне още двама нови. :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 10:23

Liverpool forever_95 написа:По едно време имаше малко затишие откъм трансферните слухове, но преди два дни като излезе Роджърс и каза, че ще има още трансфери, пак се почнаха :) Дано да вземем поне още двама нови. :)

Ами имено. Медиите се хващат на всяка дума на играч ,треньор ,агент или президент и започват да украсяват и да си съчиняват свободни съчинения . :) Повече ще вземем от двама ..сега като почне да продава ,ще се освободят местенца.
Аз искам Коатес,Шкъртел,Спиъринг ,Джоунс,Асаиди ,Пачеко ,Фланаган ,Робинсън и Даунинг да бъдат продадени ..но по важното е какво иска Брендън ..ще видим..

Върни се в “Ливърпул”