Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот realist » 31 яну 2013 00:08

styopa на 30 Яну 2013 22:54

realist написа:А аз имам предчувствие, че ще ни бият като тупани. Поне тройка не ни мърда. Това не е посредствения Арсенал и няма да ни простят.

Предния мач ги пребихме.Там едни асистенци направи Шкъртел та да вземат равния.Не виждам от тогава какво толкова се е променило.А отбора си е доста "тотаджийски".Днес играе добре... утре не.След днешната игра.. може би е ред да направим хубав мач.

Я си спомни последните мачове на техния стадион как се развиват и какви букети гушкаме. Изключение е онзи мач за Карлинг, в който бяхме паркирали пред вратата рейс, цистерна и три комбайна. Да, на Анфийлд не играем зле срещу тях, но като гости сме пълна скръб.
А на онзи малкия, дето ме пита от кой отбор съм ще кажа, че съм фен на този отбор от 30 години. Знаеш ли, момче, колко много са 30 години? Виждал съм много победи и много загуби, но винаги съм бил горд, че съм от Ливърпул. Всички се страхуваха от нас и се съобразяваха, решавахме титли, бяхме фактор дори 8-ми в класирането. Днес сме едно посмешище, без треньор, без характер, без големи личности (изкл.Джерард). Всеки от големите отбори ни бие като маче у дирек, радваме се на точица, открадната от някой. Един Стоук за нас е истински титан. Срамни времена, момчета, много срамни!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 00:09

Liverpool forever_95 написа:
we are the champions написа:
Liverpool forever_95 написа:Брендън превърна Ливърпул в детска футболна школа Ливърпул. И на всичкото отгоре днес взехме още един 20 годишен пъпеш, де'т един Бог знае дали ще се развие или не...алсана му на Роджърс и на кухите янки за младите играчи...пълен т*шак. Няма да стигнем далеч ако продължаваме така. Следва мач със Сити, които ще ни спукат, Евертън днес бият, така че сезонът за нас днес свърши. Ама какво да се нервим, толкова си може детската футболна школа Ливърпул с младия специалист Брендо.

Ти пак ли дойде ......

В края на сезона ще видим кой крив, кой прав. С малки пубери ако си мисли Роджърс, че ще направи нещо, жестоко се лъже. Ако лятото не се вземат малко класни футболисти и продължават да се вземат пишлемета, другия сезон ще е същия. Не става само с млади, старите пушки са си стари пушки. Един 35 годишен дядка днес беше играч на мача. Ама нали Роджърс разбира и знае как да развие младите, та да го видим. Тоя сезон се е видяла, че нищо няма да направим.

Абе мен не ме интересува класирането бе човек радва ме ,че играем прекрасен футбол......... резултатите ще дойдат разберете го :!:

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 31 яну 2013 00:09

Liverpool forever_95 написа:Брендън превърна Ливърпул в детска футболна школа Ливърпул. И на всичкото отгоре днес взехме още един 20 годишен пъпеш, де'т един Бог знае дали ще се развие или не...алсана му на Роджърс и на кухите янки за младите играчи...пълен т*шак. Няма да стигнем далеч ако продължаваме така. Следва мач със Сити, които ще ни спукат, Евертън днес бият, така че сезонът за нас днес свърши. Ама какво да се нервим, толкова си може детската футболна школа Ливърпул с младия специалист Брендо.

форевъра се завръща с гръм и трясък.. всъщност нищо ново, старите песни пак звучат в негово изпълнение с тази разлика че компания в ролята на "беквокал" му прави Уолф, който усилено се пусна по вълната - песимизъм :!:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 31 яну 2013 00:11

Само да ви кажа, направих една бърза справка. Средната възраст на футболистите на Арсенал - 25.1 години, средната възраст на футболистите на Ливърпул - 27 години. Сами си правете изводите.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2013 00:12

styopa написа:
wolf написа:Брендо, брендооооо каква беше тая смяна бе? Как може да прибере целия отбор при 2-2, подмокри гащите отвсякъде...

Не е до смените.Ето влиза един Енрике.. и не можеш да му чуеш името.
И аз вече не мога да си обясня. Липса на класа или указания на Брендо са били това затваряне.

Даунинг за Сусо/Шелви и мача ставаше друг. Но грешките му са две - вадиш нападател пускаш бек и прибираш целия отбор в глуха защита и само на контри. Все едно водим 3-0 а не е 2-2. Има и друго - чиста дузпа за нас беше подмината имаше и избиване от голлинията.
Тишо - на два пъти те предупредих, сега на третия път ти казвам да ходиш да си го начукаш в майнатаун. Мрънкало с нулев манталитет на победител. Ти си се кефи на средата на таблицата, предвид набора ти, ти само там си виждал отбора.
realist не съм вярвал че ще го кажа но +1

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 31 яну 2013 00:17

дузпата не е видях но дано да е нямало защото това е поредната съдийска грешка в наша вреда.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 31 яну 2013 00:19

Айде стига сте се карали за глупости.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2013 00:20

Avrameca написа:дузпата не е видях но дано да е нямало защото това е поредната съдийска грешка в наша вреда.

Очеизвадна игра на защитника на Арсенал с ръка, топката беше пред него /не лятаща към него/ а той направо си я чукна с китка

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 31 яну 2013 00:21

Стегнете се Топ 4 е реална цел дори Топ 3 Тотнъм и Челси едвам кретът в момента Евертън няма да издържат до края на това ниво Арсенал също са спорен отбор бият 2-3 мача после губат 2-3 при нас след мача със Сити който за мен ще е загуба, но ще видим как ще тръгне мача всичко е възможно след това идват по лесни мачове както и домакинства на конкурентите Челси, Тотнъм и Евертън бием ли 2 от тези отбора и продължим да си взимаме мачовете като последните мачове всичко е наред .... Преди като биехме силните падахме от слабите според мен беше по-зле, защото шампион или претендент се става като биеш слабите без проблем и си взимаш точка от дерби мачовете ние до сега от отборите извън 10-ката играем почти перфектно малко да подобрим играта и срещу по горните отбори, а възможността я имаме победи като домакин на Тотнъм и Евертън както и Уба и всичко почти си идва на мястото ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 00:23

Avrameca написа:дузпата не е видях но дано да е нямало защото това е поредната съдийска грешка в наша вреда.

Имаше дузпа ама съдията нямаше как да е види.....

Върни се в “Ливърпул”