Ливърпул - Норич (19.01.2013 г,, 17:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич (19.01.2013 г,, 17:00 ч.)

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2013 12:35

ralka_levskarka написа:Не искам да дразня никого, а просто да задам въпрос, на който да ми се отговори. Момчета, още ли искате БР да бъде уволнен?

Едва ли ще вземеш под внимание моето мнение но.... най-трудният двубой на Ливърпул отмина. Да, загуби го ала пътя вече е чист. Не виждам кой ще се опре на отбора от града на Бийтълс, освен ако сами не решите да си правите живота труден. Определено БР има място... с тези момчета Кинг Кени и Рой се провалиха....

Потребителски аватар
suarez7<3
Контакти:

Мнениеот suarez7<3 » 20 яну 2013 12:38

ralka_levskarka написа:
suarez7<3 написа:
ralka_levskarka написа:Не искам да дразня никого, а просто да задам въпрос, на който да ми се отговори. Момчета, още ли искате БР да бъде уволнен?

Лично мое мнение ,че Брендан се представя доста добре и няма причина да бъде махан трябва да го оставим поне 2 3 сезона и ако няма подобрение чак тогава да мислим за махането му.

И на мен ми харесва, още отначало, дори в мачовете, в които губехме, не ми харесваше загубата, а желанието, което показваха и продължават да го показват. Правят много красиви атаки. Просто след мачове, в които Пуул губеше и имаше веднага тема за оставка.

Имаше само една тема за оставка направена от някакав който даже незнам дали е фен на Пуул.....иначе ако мислим да сменяваме тренъори секи сезон титла близките 100 години няма да видим.... така ,че невиждам да има причина поради която Брендан трябва да напусне
[wrapimg=]http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2013 12:38

MuFc1878 написа:

Едва ли ще вземеш под внимание моето мнение но.... най-трудният двубой на Ливърпул отмина. Да, загуби го ала пътя вече е чист. Не виждам кой ще се опре на отбора от града на Бийтълс, освен ако сами не решите да си правите живота труден. Определено БР има място... с тези момчета Кинг Кени и Рой се провалиха....

Защо да не го взема? Казваш верни неща. Да, важния мач отмина, но според мен, а явно и според други, наистина трябва да му се даде време. Опитва се да налага млади момчета и му се получава. Не един път казах - на отбора му трябва постоянство и мисля че, ако БР остане и другия сезон ще е много по- лесно за него и отбора.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2013 12:41

suarez7<3 написа:Имаше само една тема за оставка направена от някакав който даже незнам дали е фен на Пуул.....иначе ако мислим да сменяваме тренъори секи сезон титла близките 100 години няма да видим.... така ,че невиждам да има причина поради която Брендан трябва да напусне

А бе и в темите за мачовете съм го виждала :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2013 12:43

Младоците ме кефят - Сусо, Рахим, Стиви все още може да им покаже как се играе в Ливърпул. Така омразният от мен Суарес, Стъридж.... има доста трески за дялане, но си трябва време. Дано от Копа го осигурят ;)
[offtopic]Като сте по-силни, победата над вас е още по-сладка :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 20 яну 2013 13:20

След всеки слаб мач слушам колко е некадърен, след всеки силен мач пък го възвеличаваме. Пилците се броят наесен. Нека изчакаме края на сезона, защото както може да завършим 4-ти, така може и да паднем по-назад и от предния сезон. Лятото тотално се оля с трансферите, но сега сякаш си е взел поука, макар да не съм особено съгласен с освобождаването на Шахин. Но като цяло аз съм против тези треньорски смени през 1 сезон. Бях и против уволнението на Краля.

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 20 яну 2013 14:09

MuFc1878 написа:[offtopic]Като сте по-силни, победата над вас е още по-сладка :twisted:[/offtopic]

[offtopic]Радвам се! Аз бях доволен от реакцията и всъщност изобщо не помислих за загубата като на такава, а го приех като победа едва ли не. Поздрави![/offtopic]
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 20 яну 2013 15:13

Важна победа след сравнително слабата ни игра срещу Манчестър.Последните три домакинства определено градираме с добра игра и добри резултати/4-0 срещу Фулъм,3-0 срещу Съндърланд и 5-0 с Норич/.Подобряваме домакинската си форма,както и подобряваме качеството на играта си.
Радвам се,че и хора,които бяха сериозно оплювани миналия сезон/Хендо,Даунинг/подобряват представянето си и особено Джордан според мен има огромен потенциал.Хубаво е,че налагането на младите играчи взе да става по-плавно,Стърлинг получи почивка и се видя колко жаден за игра беше вчера.
Стъриджа засега се вписва чудесно,а и има наченки на доста добро разбирателство със Суарез.В атакуващ план се вижда,че идеите на БР започват да се осъществяват,по едно време в края на мача владението на топката последните 5 минути беше 90-10 % за нас :shock:.
Все още обаче си остават проблемите ни при статични положения/и срещу Манчестър допуснахме подобен лек гол/ и особено при високи изсипани топки и си мисля,че там трябва много работа.Шкъртел не случайно остана на пейката/макар че се пише за лека травма/,напоследък и той,и Агер са доста нестабилни.Иначе специално за мен страхотен мач изиграха всички охют халфовата линия и напдаението плюс Джонсън,който игра повече като ляв халф,отколкото като бек.
Срещу Арсенал ще се види окончателно дали сме готови още този сезон да се борим за Шампионска Лига.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 20 яну 2013 15:13

Важна победа след сравнително слабата ни игра срещу Манчестър.Последните три домакинства определено градираме с добра игра и добри резултати/4-0 срещу Фулъм,3-0 срещу Съндърланд и 5-0 с Норич/.Подобряваме домакинската си форма,както и подобряваме качеството на играта си.
Радвам се,че и хора,които бяха сериозно оплювани миналия сезон/Хендо,Даунинг/подобряват представянето си и особено Джордан според мен има огромен потенциал.Хубаво е,че налагането на младите играчи взе да става по-плавно,Стърлинг получи почивка и се видя колко жаден за игра беше вчера.
Стъриджа засега се вписва чудесно,а и има наченки на доста добро разбирателство със Суарез.В атакуващ план се вижда,че идеите на БР започват да се осъществяват,по едно време в края на мача владението на топката последните 5 минути беше 90-10 % за нас :shock:.
Все още обаче си остават проблемите ни при статични положения/и срещу Манчестър допуснахме подобен лек гол/ и особено при високи изсипани топки и си мисля,че там трябва много работа.Шкъртел не случайно остана на пейката/макар че се пише за лека травма/,напоследък и той,и Агер са доста нестабилни.Иначе специално за мен страхотен мач изиграха всички охют халфовата линия и напдаението плюс Джонсън,който игра повече като ляв халф,отколкото като бек.
Срещу Арсенал ще се види окончателно дали сме готови още този сезон да се борим за Шампионска Лига.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 20 яну 2013 15:14

Извинение за двойния пост,компа ми нещо се бъгна.Хубаво ще е модераторите да изтрият единия ;)

Върни се в “Ливърпул”