Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 15:27

LFC1892 написа:Все пак да не забравяме на кой клуб сме фенове. :)

Абе прав си, но ни трябват попълнения в защитата !

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 юли 2011 15:36

LFC1892 написа:П.С. Не ми отговори на въпроса, ти като фен на Боро и Валенсия, кой предпочиташ между двамата? Чисто фенски. Знам, че не е важно нашето мнение и сме персони нон-грата. Това по повод да не се заяде пак станалият накриво колега. :lol:

Аз искам да ги видя и двамата ако става на въпрос /и не го изключвам като вариант/. Те са различен тип футболисти, Мата е техничар, Даунинг типично крило /когато беше в Боро и ще бъде при нас/, Мата играе повече по земя, Даунинг центрира много добре. Харесвам ги много и двамата, но Даунинг искаше да играе при нас, а за Мата това не е сигурно. Затова ми е странно като казвате че заради единия не е дошъл другия. Просто се радвайте за Даунинг и чакайте Мата, никой не е казал че трансферите приключиха.
П.С. незнам дали е важно, но Даунинг и Керъл са доста добри приятели.
Последна промяна от MaCuMo на 14 юли 2011 15:43, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 14 юли 2011 15:40

Liverpool forever_95 написа:
Mighty Reds написа:
Gil-galad написа:Спекулации, че сме отправили оферта за Игуаин... :shock: :shock: :shock: Започва да става все по-интересно :lol: :lol: :lol:

Хммммм, взети 2 халфа, крило, сега оферта и за нападател - значи в защита има нещо договорено, което ще избухне в някой скорошен момент :shock: . Дали няма да е съгражданина ;) ?!?

Може и така да е ;)

Чакайте обърках се. :mrgreen: За Кейхил ли става въпрос?
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 15:40

MaCuMo написа:
MaCuMo написа:За мненията - всеки си има право на мнение. За парите обаче не си прав, ако Кени иска Мата, и Мата струва 20М - шефовете веднага ще ги извадят. Но дали Мата иска да играе за Ливърпул, дали други няма да извадят повече пари, тука вече има много НО-та. Така че няма как да ги сравняваш футболистите и техните трансфери. Моя гледна точка.

Аз искам да ги видя и двамата ако става на въпрос /и не го изключвам като вариант/. Те са различен тип футболисти, Мата е техничар, Даунинг типично крило /когато беше в Боро и ще бъде при нас/, Мата играе повече по земя, Даунинг центрира много добре. Харесвам ги много и двамата, но Даунинг искаше да играе при нас, а за Мата това не е сигурно. Затова ми е странно като казвате че заради единия не е дошъл другия. Просто се радвайте за Даунинг и чакайте Мата, никой не е казал че трансферите приключиха.
П.С. незнам дали е важно, но Даунинг и Керъл са доста добри приятели.

Много е важно приятелството извън терена бих казал :) То помага и на терена ;)

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 юли 2011 15:41

Mighty Reds написа:Хммммм, взети 2 халфа, крило, сега оферта и за нападател - значи в защита има нещо договорено, което ще избухне в някой скорошен момент :shock: . Дали няма да е съгражданина ;) ?!?

Ох а дано, просто ще заспи отляво нашето фенче :mrgreen: :mrgreen: Но ако дойде ще стане "проблем" /то и сега го има вече/ - нашите ше вземат да се карат кой да изпълнява пряксвободните :mrgreen: :mrgreen: то Джерард, то Суарез, то Адам, то Раул, ако и Бейнс дойде как ще се редуват незнам :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 14 юли 2011 15:45

RedMagic написа:Карате се за глупости... Не е хубаво 3-4 фена на Ливърпул да се карат, да спорят може би, но да се карат изглежда доста глупаво... Искам да кажа малко за трансфера на Даунинг. Много съм доволен от него, не знам какво не му харесвате на момчето. Бил дърво, надценено англичанче, имало много по-добри крила от него, сред които Мата, Азар, Ди Мария, Ленън и т.н., но замисляте ли се какво би станало ако примерно Мата, който сега е голямата звезда на Валенсия, дойде в Англия и се провали ? Замисляте ли се какъв опит има във ВЛ Даунинг и колко по-полезен ще ни бъде от Мата ? Сигурно не, а направо говорите... Вижте този клип и тогава кажете, че е слаб !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gZQghP_DkA[/youtube]

Ето какво е мнението ми за Дауниг: От клипа се виждат само голове и пасове. Добре раздава хубави пасове и има горе долу добър изтрел, ама за техника нищо няма в клипа. Вижда се на няколко пъти, че има скорост. Ама както казах на клипа няма нищо свързано с техниката му. Иначе другото е добре, а пасовете са доста добре. :)

П.С. Сега ще потърся някой друг клип с Даунинг да го разуча и да видя на какво ниво е техниката му. :)
Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 15:45

Прав си МаСиМо :mrgreen:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 14 юли 2011 16:08

МаСиМо, къде си ги видял тези снимки на Даунинг в Мелууд? Аз такова нещо не намирам, ще може ли да предоставиш линк?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 16:13

До сега Даунинг трябваше да е минал медицинските тестове и да е подписал договор, а то още никаква информация няма :lol:

Върни се в “Ливърпул”