Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Karsa Orlong написа:Hakercheto написа:А с/у Съндърланд Суарез изработи ли си дузпата? Да,така че нямам нищо против.
Какво си сигурен? Не виждаш ли че последните 2 мача Адам ги играе като заспал идиот. Смяташ ли че бих искал заспал идиот да бие дузпите на отбора??
Откога във футбола дузпата се бие от този, който я изработи? Адам беше единственият, който досега не беше изпускал дузпа, в Блекпул също ги биеше много добре и най-логичното бе той да я изпълни
kadett1 написа:Имам чувството,че повечето в този форум са пубери
Hakercheto написа:Тва е така,ама ти ми казваш че съм щял да се оплаквам ако Суарез беше пропуснал.
Не,не трябва който изработи дузпата да я бие,но ти казвам че както Суарез си я е направил тази дузпа защо да не я бие той?
Liverpool_EC написа:хахаха абе щом ще го уволняваш Кени,що не си смениш ника от john barnes на john henryТака поне може и да си повярваш...А за изказванията-като се сетя как заяви, че щом ще сменяме адидас със неизвестните уориър спортс и няма повече да си купиш фланелка-няма какво повече да коментираме игра трансфери или каквото и да е!!! Явно си купуваш тениските заради емблемата отдясно,а не тази отляво...най-добре уволни и Хенри,че намери такъв спонсор
![]()
![]()
Все пак успех ти пожелавам със важните ти дела свързани с клуба!!!!
john barnes написа:Liverpool_EC написа:хахаха абе щом ще го уволняваш Кени,що не си смениш ника от john barnes на john henryТака поне може и да си повярваш...А за изказванията-като се сетя как заяви, че щом ще сменяме адидас със неизвестните уориър спортс и няма повече да си купиш фланелка-няма какво повече да коментираме игра трансфери или каквото и да е!!! Явно си купуваш тениските заради емблемата отдясно,а не тази отляво...най-добре уволни и Хенри,че намери такъв спонсор
![]()
![]()
Все пак успех ти пожелавам със важните ти дела свързани с клуба!!!!
какво общо има фланелката със моето мнение за сияйния? айде това да ми обясниш...а и ще те зария със всякакви екипи на Ливърпул,така че пак се обади неподготвен! И да,на селската марка уориър-няма да си купя екип,имам си достатъчно! Басирам,че не сме ли в топ 4-сияйния е пътник....и без да съм специалист ми е ясно,че ако янките наистина са амбициозни-веднага ще разкарат бившата легенда...а ако не-ще са поредните дрънкала и празноглавци като предните....
Потребители, разглеждащи този форум: Liverpool_EC и 6 госта