ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: ВЛ:Съндърланд-Ливърпул 02.01.2017

Мнениеот venomcho » 03 яну 2017 21:48

PSvilenov написа:Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват :lol:

ти си мега зле наистина, ако не усещаш, че вижданията ми се доближават в пъти повече до реалиста, отколкото до теб

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 яну 2017 21:49

venomcho написа:
PSvilenov написа:Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват :lol:

ти си мега зле наистина, ако не усещаш, че вижданията ми се доближават в пъти повече до реалиста, отколкото до теб

[offtopic]Честно казано теб не съм те запомнил с някаква мисъл ,колкото с нападки . Така и не ми е ясно какво ти е мнението . Не , че ме и вълнува особено[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 яну 2017 22:17

Venomcho ти да не си 12-14 години :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 03 яну 2017 22:57

PSvilenov написа:
realist написа:Обаче тук дискусията стана малко като едно време в предаването "НЛО". Всеки си говори нещо негово си, без да обръща внимание на това какво казват другите. В крайна сметка аз и Кадета не казваме нищо друго, освен, че са ни необходими попълнения, за да изкараме сезона на нивото, необходимо за топ 4. От последните коментари излиза, че това е мнението на почти всички. Всъщност какъв е спора? Дали ще станем шампиони тази година или не? Е, ако остана само това, мнението ми е, че шансовете ни са същите, каквито Виляреал да стане шампион на Испания. За топ 4 имаме огромни шансове, като с определено надграждане, можем да атакуваме догодина и титлата. Нещо еретично в това има ли? Всъщност какъв ви е проблема с мен и Кадета (то май други не останаха, защото е трудно да спориш с радио-точката) ? Проблемът ни е, че не виждаме само в розово ли?

Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват :lol:

Не си спомням да съм напсувал някого. Единствените "любезности", които съм разменял във форума са били със суаресшампион, но това беше в началото. После сме си водили съвсем нормални диалози.
Аз не съм този, който ще ви отказва от Ливърпул. Напротив, моите призиви са да се държите като истински фенове на отбора.
Сега си представям колко ви е притеснено, че Арсенал могат да паднат от Борнемут и да се изпари шансът да излезем от топ 4 ако паднем от Юнайтед :). И може да се провали тезата ви, че ние сме негодници, а всичките ни конкуренти са по-добри от нас...ама най-вероятно няма да съм разбрал правилно. Edit: 3:0 за Борнемут. Треперите ли?
Hala Madrid

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 яну 2017 23:11

gogovcite написа:
PSvilenov написа:
realist написа:Обаче тук дискусията стана малко като едно време в предаването "НЛО". Всеки си говори нещо негово си, без да обръща внимание на това какво казват другите. В крайна сметка аз и Кадета не казваме нищо друго, освен, че са ни необходими попълнения, за да изкараме сезона на нивото, необходимо за топ 4. От последните коментари излиза, че това е мнението на почти всички. Всъщност какъв е спора? Дали ще станем шампиони тази година или не? Е, ако остана само това, мнението ми е, че шансовете ни са същите, каквито Виляреал да стане шампион на Испания. За топ 4 имаме огромни шансове, като с определено надграждане, можем да атакуваме догодина и титлата. Нещо еретично в това има ли? Всъщност какъв ви е проблема с мен и Кадета (то май други не останаха, защото е трудно да спориш с радио-точката) ? Проблемът ни е, че не виждаме само в розово ли?

Не говори така , че гоговците и веномчо сега ще те отрекат от Ливърпул и ще те напсуват :lol:

Не си спомням да съм напсувал някого. Единствените "любезности", които съм разменял във форума са били със суаресшампион, но това беше в началото. После сме си водили съвсем нормални диалози.
Аз не съм този, който ще ви отказва от Ливърпул. Напротив, моите призиви са да се държите като истински фенове на отбора.
Сега си представям колко ви е притеснено, че Арсенал могат да паднат от Борнемут и да се изпари шансът да излезем от топ 4 ако паднем от Юнайтед :). И може да се провали тезата ви, че ние сме негодници, а всичките ни конкуренти са по-добри от нас...ама най-вероятно няма да съм разбрал правилно. Edit: 3:0 за Борнемут. Треперите ли?

Не ? :?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 яну 2017 23:20

Урочаса ги дейба!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2017 23:39

Момчета само ще ви обърна внимание на нещо което винаги се оспорва тук като факт - Ако забележите, темите за мачовете с Мидълсбро, Евертън, Стоук и Сити (мачове, в които отбора победи) са съответно с по 11, 9, 7 и 12 страници коментари.....тази тема за равенството със Съндърланд е вече 18 страници и усилено гони 19 и 20...Но когато някой в последствие каже, че при негативен резултат излизат хората с негативни мнения и критикарите масово се започва едно обясняване как те си коментирали и при победи...И тук идва мястото да обърнем отново внимание на интересната разлика в броя страници и да осъзнаем, че нещо не се вързва в цялата картинка и някой "лъже" :lol:

Сега, моля не ме разбирайте погрешно - всеки си има право на мнение и критики и има правото да си ги отстоява (в рамките на нормалния тон на общуване). Но защо не ги пишете тези критики и мнения и в другите теми? Аргумента за късата скамейка примерно може да е валиден за всеки мач през целия сезон, но се появява само когато има негативен резултат. Ето например други колеги във всяка тема си пишат, че Хендерсън и Вайналдум не стават независимо от резултата на мача и си отстояват мнението. :mrgreen: Тези неща може би силно допринасят за факта хората да си мислят, че не сте фенове на отбора и, че сте хейтъри и критикари и само коментирате при негативен резултат.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 яну 2017 23:40

Удържаха 3:3 :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 яну 2017 23:50

Абе януари ще е доста тегав месец, това се знаеше още от ноември, като излезе програмата, само не знам как решаваш реалисте, че ще приключим с топ 4 още тогава. Значи февруари, март, април и май ще доиграваме 6-тото място? Знаеме много добре, че не гледаш в розово, ама ти направо си ревеш да дойде да те напрегръща чичо Клоп :lol: :lol: :roll: Аз пък викам, че март и април ще забием към 10 поредни победи и ще останем в топ 4 с лекота. Напук на слабата скамейка- Кариус, Клаван, Морено, Вийналдум, Ориги и Стъридж ( това е без контузии).

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 03 яну 2017 23:56

Те такива фенове като него,живеят за да ти кажат накрая.....аз казах ли ти....няма да те разбере...бати слабите черешки а....оп бати силния арсенал не мърдащ от 4ката, с класа и резерви исках да кажа :twisted:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”