styopa написа:suareshampion написа:Ван Гаал отказа а Бенитес абсурд с тия смешни финанси да е изявил желание .

И по одбре ,че не дойде .
Джони не си измисляй моля ти се
Ами като не си в час малко се порови из нета.
Всъщност Ван Гаал беше гласен за заместник на Камоли,а Мартинез да е треньор.В последствие Брендо като дойде едно от изискванията му беше да няма спортен директор на главата си.... и идеята с Ван Гаал пропадна.Някъде през есента Ван Гаал каза,че е бил много близко до клуба... но не се е получило.
Бенитес по принцип искаше да поеме клуба и даже беше изумен как даже не са го поканили на разговор след уволнението на Краля.ФСГ обаче си имаха друго виждане за треньор.
Е защо на Джони не направи забележка за Ван Гаал а на мен ? хаха аз знам защо ..не ми отговаряй

Аз не съм казвал ,че Ван Гаал е отказал за поста мениджър ,нали ? Много добре знам какво става в клуба моето дете ..недей да ме учиш а попивай
Бенитес добре ,че не дойде ..защото с това лошо наследство и с тия финанси и 7 място нямаше да хванем с него .
А ти по принцип не плюеше ли Бенитес по хиляда пъти на ден ?

ей какъв трън съм не е истина ...потъпкват желания ,принципи и всичко щом стане въпрос да ми опонират ..миличките ми те

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.