Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот TheBest007 » 08 юли 2011 22:19

liverpool96 написа:
TheBest007 написа:Ако не бяха парите от трансфера на Хендо, едва ли щяха да си позволят Гарднър и Уикъм. :) Тоест, излиза, че когато сте взели Хендо, сте им позволили да ви отмъкнат друга трансферна цел :mrgreen:

Прав си, но Уикъм не е толкова наложителен в момента.

Дори изобщо за мен :)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 08 юли 2011 22:22

TheBest007 написа:
liverpool96 написа:
TheBest007 написа:Ако не бяха парите от трансфера на Хендо, едва ли щяха да си позволят Гарднър и Уикъм. :) Тоест, излиза, че когато сте взели Хендо, сте им позволили да ви отмъкнат друга трансферна цел :mrgreen:

Прав си, но Уикъм не е толкова наложителен в момента.

Дори изобщо за мен :)

И за мен така, Пачеко е по-добър от него, а е на долу-горе същите години. Ако ни трябва някой млад, перспективен нападател, който да е алтернатива на Керъл и Суарес, то Пачеко е по-добрия избор от Уикъм според мен...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 08 юли 2011 22:24

Пачеко и аз много го харесвам :) Особено след като преди време го гледах при младежите на Испания (до 17 май :roll: ).
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 юли 2011 22:33

Ние го харесваме и му симпатизираме, но въпроса е дали на Кени ще му хареса.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 юли 2011 22:34

не ми се вярва да вземем и али сисоко и бастос...единия от двамата,може би...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 08 юли 2011 22:47

Пакеко е 1,60м с вдигнати ръце.По никакъв начин не могат да се сравнява с Уикъм(1,90 и нагоре..).Още повече алтернатива на Керъл да е.

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 08 юли 2011 22:53

Ако не привлечем Мата до средата на другата седмица, значи няма да играе за нас. До тогава най-вероятно ще сме взели Даунинг и тогава ще трябва да се целим в Ленън. Стискайте палци Вила да поискат над 20 милиона за Даунинг за да се забавят нещата там и да пренасочим вниманието си към Мата. Ленън според мен ще ни е сигурен ако извадим едни 20 милиона, което според мен е една прилична цена за него. Ако всичко стане както ние искаме догодина състава ще изглежда по този начин: На вратата Рейна, в защита Агер и Кейхил. От ляво Сисоко, а от дясно Джонсън. В център на терена Адам и Джерард. Крила от ляво Мата, от дясно Ленън или Каут. В атака Суарез като втори нападател и Агуеро като централен и направо титлата ще можем да гоним. Е какво ще кажете? :)
Изображение

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 08 юли 2011 22:58

shomba14 написа:Ако не привлечем Мата до средата на другата седмица, значи няма да играе за нас. До тогава най-вероятно ще сме взели Даунинг и тогава ще трябва да се целим в Ленън. Стискайте палци Вила да поискат над 20 милиона за Даунинг за да се забавят нещата там и да пренасочим вниманието си към Мата. Ленън според мен ще ни е сигурен ако извадим едни 20 милиона, което според мен е една прилична цена за него. Ако всичко стане както ние искаме догодина състава ще изглежда по този начин: На вратата Рейна, в защита Агер и Кейхил. От ляво Сисоко, а от дясно Джонсън. В център на терена Адам и Джерард. Крила от ляво Мата, от дясно Ленън или Каут. В атака Суарез като втори нападател и Агуеро като централен и направо титлата ще можем да гоним. Е какво ще кажете? :)

Кейхил е трансферна цел на Арсенал и е най-вероятно да отиде там. Агуеро е договорен за Юве, така че стига сте си фантазирали :mrgreen:.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 08 юли 2011 23:00

shomba14 написа:Ако не привлечем Мата до средата на другата седмица, значи няма да играе за нас. До тогава най-вероятно ще сме взели Даунинг и тогава ще трябва да се целим в Ленън. Стискайте палци Вила да поискат над 20 милиона за Даунинг за да се забавят нещата там и да пренасочим вниманието си към Мата. Ленън според мен ще ни е сигурен ако извадим едни 20 милиона, което според мен е една прилична цена за него. Ако всичко стане както ние искаме догодина състава ще изглежда по този начин: На вратата Рейна, в защита Агер и Кейхил. От ляво Сисоко, а от дясно Джонсън. В център на терена Адам и Джерард. Крила от ляво Мата, от дясно Ленън или Каут. В атака Суарез като втори нападател и Агуеро като централен и направо титлата ще можем да гоним. Е какво ще кажете? :)

А Хендерсън ? А Керъл ? Не ми се вярва тези футболисти, които общо струват 55 млн. да сетят резерви, мисля, че ще са твърди титуляри... Съставът по-скоро ще бъде : Рейна на вратата , в защита Карагър и Агер, от ляво Сисоко, от дясно Джонсън, в центъра Адам, Джерард и Хендерсън, по крилата Суарес и Даунинг, а на върха на атаката Керъл. Просто нямаме шанс да вземем Агуеро. И аз го искам много, но по-добре да гледаме реално. 4-3-3 ще ни е схемата за следващия сезон, на там отиват нещата. Не мисля, че ще вземем и Мата. Добър е, да, но не вярвам краля да извади 25 млн. за него. Не, че не извади 35 за Керъл... Абе не се знае, ще видим как ще се развият нещата...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 юли 2011 23:59

Малко офтопик, но мисля че си струва да споменем спекулациите, че Ман Сити и Арсенал са постигнали договорка за трансфера на Насри за 20 милиона паунда....и спекулациите свързани с Ман Ю, че са предложили на Интер оферта за Снайдер включваща пари + Нани(дано да не стане, че няма да има кой да асистира на Кайт следващия сезон :mrgreen: )
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”