За мача,Юнайтед заслужено ни биха,отново бяхме много безидейни.А Стюарт Даунинг е най-слабият офанзивен играч,който аз съм гледал в Пуул.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
от realist на 08 Фев 2012 15:50
Колкото и да не ми се иска, мисля, че това е най-сигурната единица в кръга. Гледам коефициентите за "1" са около 1,90, което си е чист подарък и мисля да се възползвам с една стотичка. Ако пък не паднем, това ще са най-приятно загубените 100 лева в живота ми Нещо ми подсказва, че Далглиш ще заложи на "фамозното" трио Даунинг-Керъл-Хендерсън, с което мача ще приключи преди да е започнал. Ако все пак виждам някаква надежда, тя е в едно друго трио Джерард-Суарез-Каут, при положение, че изобщо се засекат заедно на терена. Прогноза с "фамозното" трио 4:1. Без тях 2:1. Ако остави тримата неудачници на пейката, може и равен да хванем.
PeterForsberg написа:Ами заслужено си паднахме.Далглиш от своя страна трябва да преосмисли доверието си в някои играчи.
Даунинг днес бе много,много слаб.Тотално уплашен и притеснен,а играеше срещу Рафаел,който определено не е световна класа.Хендо също се притесни и не показа на какво е способен,но той поне има пред себе си поне 10 години футбол на най-високо ниво.Джерард бе посредствен-никакви усилия в защитен план,а сбърка двуцифрено число елементарни топки/още първата минута в мача показа на къде вървим,Фърдинанд и Евра се сблъскаха,а Стиви с двама 100% свободни съотборници сбърка елементарен пас/.
Джей не е лош играч,но в този форум ми писна да пиша,че не е човекът,който да замести Лукас.Липсата на дефанзивен халф си пролича ясно-по едно време двамата дядовци си подаваха топката в средата на терена,а Стиви и Хендо само ги гледаха,без да направят и усилие за преса,да не говорим,че ако Лукас бе в състава,втория гол никога нямаше да падне.
Простата истина е,че загубихме средата на терена.Каръл според мен трябва да започва постоянно като титуляр.Комплименти за Кайт и Джонсън,чиято зона работеше,за разлика от лявата ни зона,където Даунинг бе трагичен,а Валенсия си разцъкваше с лекота покрай Енрике.
Комплименти за Суарез.
Проблемът не е в нападателите ни,проблемът е,че халфовете ни не създават достатъчно на брой положения за гол.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
RedMagic написа:При Бенитес може и да биехме доста често съперниците си на Анфийлд с по 2-3 гола разлика, но за разлика от този сезон тогава съперниците си ни вземаха точки ВСЯКО, абсолютно ВСЯКО гостуване. Нямаше мач навън, който да не загубим или да не загубим 2 точки. Победа навън правехме веднъж на 10 мача. При всеки треньор до сега е имало и слаби, и силни страни. Но с некадърници за по средно 20 млн., които не знаят какво правят на терена, няма да победим скоро на Олд Трафорд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта