Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот IvanAtanasov » 06 дек 2011 00:48

dsadsadasdasdasd написа:Дори и това доказателство не дава точна представа има ли засада няма ли засада, сега съм склонен да се наклоня към това че няма, но съдията решава на момента и е много трудно наистина, но пък от друга гледна точка това му е работата и той трябва винаги да дава точни решения!

Ами точно бе, брат ! Някой като кажат развило се било бързо положението .. ами нали това му е тъпата работа бе . Не може да с такива тъпи оправдания да минават всеки път. И дори ако тук може да му се прости на съдията, за изгонването на Спиъринг просто нямам думи ! Буквално на 3 метра беше от ситуацията, ама свършила работа вече както и да е .. гледаме напред. YNWA

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 дек 2011 00:52

Абе нищо не е станало все пак отдавна нямаха загуба явно е дошъл момента, а и предпочитам да загубим от колкото шибан равен :) поне така момчетата ще се мотивират двойно за следващия мач

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 дек 2011 00:55

Не познах резултата, но отгатнах развитието на мача. Червеният картон може би бе изваден заради опасна игра, а за засада при гола не може и дума да става. Мачът беше равностоен и Ливе не взеха поне точка от Cottage, само заради това дърво Carroll. Толкова шансове му бяха дадени, а той не се възползва от тях. През зимата задължително трябва да се търси още един офанзивен играч, защото липсват головете, а без голове класирането за CL ще е доста трудно.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 дек 2011 01:24

Момчета гледайте реално на нещата .Смачкахме ги тия ..айде моля ви се ...пуснете си пак мача ..значи първо не се разбра кой е домакина и кой е госта..играем смело с 4-3-3 като гости ! ..взимахме им първата топка и от там и центъра ..постоянно атакувахме ..имаше динамика ,агресия ,удари ,мелета ,греди ,дузпи и ГОЛ ДАЖЕ ...вие какво искате бе ? Нека да ни зачете гола тоя ПРЕСТЪПНИК и бяха готови тия ! Тая дузпа на Адам ..ако беше за мангалите веднага се свиреше ...тая дузпа срещу Суарес също ..ония го натисна с тяло отгоре ! Ами колко нарушения свири в тяхна полза ..ами колко засади ни вдигнаха ,въпреки че не дадоха повторения на ситуациите ? Спестени картони на Демпси и Сендерос..къв е тоя Демпси ,че ще удря глави ..ама и нашия не падна ..и накрая капака беше тоя измислен картон на Спиъринг ??? Съдията просто дебнеше и чакаше удобен момент за да изгони някой от нашите !Това са тънки моменти ,които изнервят нашия отбор и решават мача в полза на другия ! Кени направи една единствена грешка ,че не пусна от началото на мача Макси на мястото на Керъл ...и след това направи втора грешка ,че не пусна на полувремето Макси на мястото на Керъл ! ЦЕНТРАЛНИЯ НИ НАПАДАТЕЛ Анди Керъл не можа да вкара в началото и да успокои донякъде момчетата...Керъл не отправи повече удар в очертанията на вратата а и извън нея ,всъщност имаше един удар ,който излезе май в ТЪЧ..Керъл няма и голов пас до момента ..това е трагична статистика за един нападател -да има по един или два удара за цял мач !!! Керъл когато топката мине през него забавя атаката..Керъл не знае как да застане при ситуациите когато противника изнася топката ..отива да покрива човека ,който вече е покрит от Суарес ...Керъл НЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАСИРА ПРАВИЛНО при центрирания към наказателното поле !!! Не е вярно ,че няма центрирания към него ,особено в този мач те бяха страшно много и от корненри и от фалове и от игра... Керъл постоянно се спъва в топката и попада в комични ситуации ...Керъл няма грам техника ...Керъл няма бързина ..това е най слабия нападател ,който съм гледал от 20 години в Ливърпул ! Рейна допусна фатална грешка накрая ,но преди това пък изкара три чисти голови положения а и като се замисля дали хикс или загуба в 85мин ..май е едно и също с оглед класирането ! Джонсон и той се пропука на два пъти ,но това беше май вече отново след червения картон,нормално е предвид умората,това не го оправдава напълно разбира се . Останалите момчета играха много добре в тоя мач до червения картон ,че повечето и след него !
Последна промяна от suareshampion на 06 дек 2011 02:13, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 дек 2011 02:10

Незнам но мен ме блъсна силно дежа вю от мача със Сао Пауло за СКК, 4те греди и 3те отменени гола и всичките балтии... Толкова ядосан много отдавна не съм бил и то не от играта на отбора...

john barnes

Мнениеот john barnes » 06 дек 2011 02:39

фулъм-ливърпул(1:0)...другото няма значение.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 06 дек 2011 06:00

Липсата на капитан, водач, лидер на отбора е очевидна. В този мач, Карагър да беше играл и да им крещеше отзад. Това щеше да е добре за всички играчи, който имат по-малко от 50 мача с червената фланелка. Загубата си е загуба и само това има значение. Критикът отгоре е прав 1-0 -загуба за Ливърпул.
Както и да е. Джей си отряза пътя да играе за Ливърпул. Дори и да му отменят картона, просто е ясно, че не е за отбора-нищо че е местен любимец. Отбора може и да играе добре и без Лукас, но с 10 човека няма как да се печелят точки. Играха добре но загубиха. Кайт е пътник през януари, дано и Каръл да го последва. Каръл няма да стане голям нападател и да бъде любимец на Коп-а. Предишния голям нападател – Торес го духа в Челси, както го издуа и Ливърпул на Крейвън Котидж.
През януари ни трябва нова 9тка, една 10тка и 8цата да се връща по-скоро, че номер 7 само се нерви и макар да е гений няма как да бъде рационален и ефективен, когато отбора губи лесно точки. Дано останалите мачове до края на годината да са победи.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 дек 2011 07:11

suareshampion написа:Момчета гледайте реално на нещата .Смачкахме ги тия ..айде моля ви се ...пуснете си пак мача ..значи първо не се разбра кой е домакина и кой е госта..играем смело с 4-3-3 като гости ! ..взимахме им първата топка и от там и центъра ..постоянно атакувахме ..имаше динамика ,агресия ,удари ,мелета ,греди ,дузпи и ГОЛ ДАЖЕ ...вие какво искате бе ? Нека да ни зачете гола тоя ПРЕСТЪПНИК и бяха готови тия ! Тая дузпа на Адам ..ако беше за мангалите веднага се свиреше ...тая дузпа срещу Суарес също ..ония го натисна с тяло отгоре ! Ами колко нарушения свири в тяхна полза ..ами колко засади ни вдигнаха ,въпреки че не дадоха повторения на ситуациите ? Спестени картони на Демпси и Сендерос..къв е тоя Демпси ,че ще удря глави ..ама и нашия не падна ..и накрая капака беше тоя измислен картон на Спиъринг ??? Съдията просто дебнеше и чакаше удобен момент за да изгони някой от нашите !Това са тънки моменти ,които изнервят нашия отбор и решават мача в полза на другия ! Кени направи една единствена грешка ,че не пусна от началото на мача Макси на мястото на Керъл ...и след това направи втора грешка ,че не пусна на полувремето Макси на мястото на Керъл ! ЦЕНТРАЛНИЯ НИ НАПАДАТЕЛ Анди Керъл не можа да вкара в началото и да успокои донякъде момчетата...Керъл не отправи повече удар в очертанията на вратата а и извън нея ,всъщност имаше един удар ,който излезе май в ТЪЧ..Керъл няма и голов пас до момента ..това е трагична статистика за един нападател -да има по един или два удара за цял мач !!! Керъл когато топката мине през него забавя атаката..Керъл не знае как да застане при ситуациите когато противника изнася топката ..отива да покрива човека ,който вече е покрит от Суарес ...Керъл НЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАСИРА ПРАВИЛНО при центрирания към наказателното поле !!! Не е вярно ,че няма центрирания към него ,особено в този мач те бяха страшно много и от корненри и от фалове и от игра... Керъл постоянно се спъва в топката и попада в комични ситуации ...Керъл няма грам техника ...Керъл няма бързина ..това е най слабия нападател ,който съм гледал от 20 години в Ливърпул ! Рейна допусна фатална грешка накрая ,но преди това пък изкара три чисти голови положения а и като се замисля дали хикс или загуба в 85мин ..май е едно и също с оглед класирането ! Джонсон и той се пропука на два пъти ,но това беше май вече отново след червения картон,нормално е предвид умората,това не го оправдава напълно разбира се . Останалите момчета играха много добре в тоя мач до червения картон ,че повечето и след него !

Браво бе,човек! Най-точния коментар от всичко прочетено...само съм малко по-умерен със съдията...мисля,че засада на Суарез имаше,но никакви картони на Белами и Спиъринг,даже очквам ФА да отмени картона на Спиро по запис,както направиха с Родуел...Така е понякога,с-у Евертън взехме аванта,днес съд(ия)(ба)та си я взе...но за мен много по-важното е играта и разликата в отбора за тези 2 месеца от мача с Евертън насам...някои плюят Кени,ама аз не си спомням от кога не сме играли така като гости,сигурно от 90те.Пълни господари на терена,преса,мачкане,мнг.движение,пасове само и изцяло по земя и всичко това го налага той!!!Според мен изглеждахме мнг .добре,просто ни трябва един голаджия да материализира целия този труд.Затова "статистика" Комоли да намери нападеля,който бележи най-много голове с най-малко докосвания до топката и да го води на Анфийлд януари.Не може след такава игра на таблото да стои 0!!! А така беше и със Сток,Норич и т.н.Да ме извинява А.Керъл ама игра хубаво първите 30мин,после си беше обичайната трагикомедия,не искам да коментирам качествата му(колегата отгоре ги е описал перфектно),ама е очевидно най-малкото,че той не се вписва в този начин на игра и наистина играем с човек по-малко...А лично бих го разменил веднага след мача за този техния Дембеле,мнг.по-полезен нападател...даже бих доплатил!!! Кени да пуска другия мач отпред Адам Морган,той май е точно такъв тип нападател-на правилното място в правилното време,само да я завърши!!! А Хендерсън някои го недолюбват,ама момчето има виждане за пасове и наистина играе все по-добре,днес се загуби последните 30 мин,на като цяло беше ок...На Рейна вече толкова съм му свикнал,винаги спасява трудните положения,но и ни закопава с по 4,5 такива издънки на сезон!За този вече му е втора след Тотнъм,макар там мача да беше вече свършил...Извода е: януари- голаджия и заместник на Лукас,щото Спиро няма как да се справи там(и аз мнг искам да видя Шелви,макар и на него да не му е това позицията)...всичко друго е ок и полека лека ще завържем битката за 4тото място и март и април ще е супер интерсно,помнете ми думата!!!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 06 дек 2011 08:08

Много нещастна загуба на Ливърпул, а толкова добре играхме!
Според мен треньорът сгреши и закъсня със смените - след като Керъл докосна топката 2-3 пъти първото полувреме и я отигра грешно (все повече се приближавам до хората, които си мислят че Керал е абсолютно ДЪРВО), Кени Далглиш трябваше да го изкара на почивката и да пусне Макси или Каут на негово място. Мисля си, че можеше да го спечелиме този мач, просто трябваше някой от резервите, който не е така понесен от висикия ритъм на игра да влезе и в една ситуация да постъпи с повече спокоиствие - това щеше да е достатъчно!

Нищо, гледаме напред към следващия мач, все пак целта е Top 4, няма да ставаме шампиони, така че не е страшно като губим точки в такива мачове.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 дек 2011 08:40

Тоя Керъл не става за Ливърпул,виж за Стоук ще стане ама тука не става и Далглиш трябва да го е разбрал вече,но продължава да го налага всеки мач :x

Върни се в “Ливърпул”