john barnes написа:Наколко думи и за Бенитес-мениджър,който ни върна позабравената слава,донесе ни велики победи/вкл. 4-1 над Манксовете,изравнен рекорд отпреди 70 години,победи над Рела с 4-0,Барса,Интер,Милан,Порто,Бенфика,Юве,държим рекорда за най-голяма победа в Шампионска Лига и т.н./,изгради гръбнак с големи играчи като Машчерано,Алонсо,Арбелоа/случайно ли е къде играят те в момента/,Торес,Кайт,Рейна.И тва с ограничен бюджет.Глупостите колко бил изхарчил са за хлапета.Защото той похарчи около 250 млн.,но вкара в клуба от продажби над 200 млн./Само от Торес,Маш и Алонсо в клуба постъпиха 100 млн. паунда/.Ако някой настоява,може да му пусна една разбивка на трансферите на Бенитес/входящи и изходящи/,доста хора забравят кой върна Далглиш в Ливърпул,кой положи основите на уникалната ни академия/ с хора като Борел и Сегура,които са извадили повечето звезди от настоящата генерация на Барселона,както вземането на Франк МакПарланд/.Бенитес направи Ливърпул сила в Европа и Англия,донесе ни Шампионска Лига,плюс един финал в Атина,с които мачове вкара в касата на клуба близо 100 млн. евро.Донесе ни ФА Къп в един от най-великите мачове в историята.Върна позагубеното самочувствие на един заспал гигант.И е истински скаусър,който живее с клуба и го обича,неслучайно живее в града и в момента и не пропуска домакински мач на отбора.Рафа допусна и не малко греки,но като цяло позитивите са много повече от негативите.Самият факт,че Моуриньо и Фъргюсън и до ден днешен продължават да го плюят,говори много. ЕЙЙЙЙЙ,ДОЖИВЯХ ДА ПРОЧЕТА ПОЛОЖИТЕЛНО МНЕНИЕ ЗА РАФА БЕНИТЕС..ЛИЧИ СИ,ЧЕ СИ В ЧАС И СЛЕДИШ ИГРАТА...БРАВО,МОМКО!
Стига бе, и аз съм много благодарен на Бенитес за нещата, които направи при нас! Как могат да се забравят спечелената ШЛ в Истанбул в онзи паметен финал, гореспоменатият финал за ФА къп и това, че ни направи сила в Европа, от която всички трепереха.Никога няма да забравя как един приятел, фен на Барса, ми се обади след онзи велик мач на "Станфорд Бридж", завършил 4-4 и ми каза, че се е молил Челси да ни отстранят, щото ако сме били продължили ние, неговата Барса е била до тук ... още си спомням с носталгия за този момент.Да не забравяме и гарантираното ни място в топ 4 всеки сезон и как почти докоснахме титлата и то с невероятна игра преди 2 години.Винаги съм харесвал и уважавал Бенитес като мениджър, но просто мисля, че се изчерпа за Ливърпул, а и може би временно за футбола (имайки предвид работата му с Интер после), така че най-логичното се случи.Важното е сега да гледаме напред